icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

marcelik88
11. sep 2019

@svettii Ano, toto si viem predstavit, ze v takej vacsej firme to nefunguje tak ako u nas. Niekedy to je lepsie, niekedy to je horsie ale tak vy tiez mate iste vyhody ked ste vo vacsej firme 🙂

marcelik88
11. sep 2019

@bubalea Tak to ma byt zazitok pre chutove bunky v prvom rade. Nehovoriac o tom ako sa tam clovek nasmeje ked tam ide s partiou alebo proste s ludmi, s ktorymi si rozumie. A mas nejake odporucania pre nas?

sisulia
12. sep 2019

@joja101 Neberiem to ako nejake vyzvedanie to sa nemusis bat 🙂 Len ked u nas je take tazke sa dohodnut. Kazdy ma volno inokedy, kazdy ma inu predstavu ale hadam to uz dotiahneme do zdarneho konca 🙂

sisulia
12. sep 2019

@svettii Hadam ano, uz sa musime konecne dohodnut a potom im tam aj napisem, ze ci by sa to dalo nejako vyskladat s nimi a ako to bude cele prebiehat aby som vedela

joja101
autor
13. sep 2019

@bubalea Nie nepisala 🙂 Ale nevadi teda, to nie je koniec koncov vôbec podstatne. Len som chcela vediet, ze kedy idete aby som sa ta potom mohla spytat, ze ako bolo, ale ty si to tu uz aj tak napisala sama 🙂 Som teda rada, ze mate z toho podobny dojmy ako sme mali my 🙂

joja101
autor
13. sep 2019

@marcelik88 To ano 🙂 Treba si sem tam takto vyhodit z kopytka aj ked uz mas deti lebo potom mozes aspon pol roka fungovat aby ti ta netrafil slak :D :D A tiez trosku vyjst z toho stereotypu kazdodenneho

joja101
autor
13. sep 2019

@sisulia Prepac, ze sa pytam ale preco sa neviete dohodnut?

svettii
16. sep 2019

@bubalea To áno, oni si akože dávajú veľmi záležať aj na tom aby to pekne na tom tanieri vyzeralo okrem toho teda, že to super chutí. To je zase ďalšia kategória to ako to jedlo chutí. Keď to spojíš s tým vínom, úžasná almázia a ešte v takom peknom prostredí

svettii
16. sep 2019

@marcelik88 Tak to som niekedy zase rada, že ma tam nepoznajú všetci a tak ale tiež to má svoje nevýhody. Človek si ale zvykne na všetko pravda? A koľko vás ide?

svettii
16. sep 2019

@sisulia To im napíš možno aj len tak, že by ste tam chceli ísť tak, že by si sa chcela informovať o tom ako to prebieha aké vína vám tam ponúknu a podobne 🙂 Ak to teda ešte potrebuješ prebrať aj s nimi aj keď sme ti to tu my už popísali 🙂

bubalea
17. sep 2019

@marcelik88 To áno, potom sme tam zostali aj chvíľku sedieť a dali sme si to víno čo nám najviac chutilo, takže si myslím, že to bol fakt vydarený deň 🙂 A hrozne zlatí sú tam ozaj. Odporúčania? Čo ja viem asi iba to aby ste neváhali a šli, stojí to za to

bubalea
17. sep 2019

@joja101 Aj ja, som hrozne rada, že som tu na to narazila a šli sme tam. Myslím, že sama by som nič také nikdy len tak nehladala takže to bolo fakt šťastie. Máme v pláne ísť zase niekedy budúci rok 🙂

bubalea
17. sep 2019

@svettii Áno to sme si všimli, fakt im tam ide o to aby bolo všetko tip top, nie len pri tom jedle ale tak celkovo. Bol to veľký zážitok

marcelik88
18. sep 2019

@joja101 To treba robit stale. Predsa len ked clovek napriklad aj len robi tak to mas stale to iste vies ako. Len do roboty, do obchodu a domov, upratat navarit a rano znova, stale dokola proste. Taketo vylety jsu na to uplne idealne

marcelik88
18. sep 2019

@svettii To ano. Vies ako to byva, ze kazdy chce to co nemoze mat :D Ten kto robi vo velkej firme chce robit v malej a ten kto v malej by mozno chcel robit vo velkej aby sa tam "stratil" medzi tolkymi ludmi. Vies co 10 nas ide 🙂

marcelik88
18. sep 2019

@bubalea To jasne, ze pojdeme kedze uz to mame zajednane teraz 🙂 Ale tak som chcela, ze ci sa mame na nieco konkretne pytat alebo ist a tak 🙂

sisulia
23. sep 2019

@joja101 Lebo u nas je to tak trochu komplikovanejsie vies. Neviem ako ti to lepsie vysvetlit aby som tu nemusela zachadzat do zbytocnych detailov, nerada taketo veci rozoberam ale zase lepsie bude ked vsetci budu spokojni s tym ako to bude

sisulia
23. sep 2019

@svettii Asi to tak aj spravim nech viem presne ten program ako to bude prebiehat nech to mozem predstavit ostatnym 🙂 Hadam to uz stihneme tento mesiac prebrat nech to doklepeme

tasticka59
24. sep 2019

@joja101 Ahoj prosim ta ty si zakladala tuto temu, ty si to davala ako darcek?

tasticka59
24. sep 2019

@bubalea Prosim ta kde ste to boli teda? Kolko ste tam za to platili a kolki ste boli? Nevies kolko minimalne a kolko maximalne tam moze prist ludi?

tasticka59
24. sep 2019

@svettii Mas aj ty nieco taketo za sebou? Ako dlho to trvalo? Kde ste vy boli?

joja101
autor
25. sep 2019

@bubalea Ja inak tiez ani neviem ako som na to prisla 😀 Musela som to na internete vidiet. Len zase som taka, ze mi staci len nejaky podnet a ked sa raz do toho pustim tak uz idem za tym. Navyse mi to prislo ako super darcek hlavne ked my mame vsetky tak rady vino a uz take hmotne si nemame nic moc co kupit tak sa snazime si teraz davat taketo zazitky

joja101
autor
25. sep 2019

@marcelik88 Presne tak. Teraz sa ti moze aj zo stereotypu objavit aj nejaka choroba, treba si na to davat pozor aby si mala nejake prestavky, sem tam to niecim presekla

joja101
autor
25. sep 2019

@sisulia Aha to som nevedela. Nebudem sa ta teda pytat ked ti to je neprijemne 🙂 Len som chcela vediet, ze ci sa vam to uz aspon risuje trosku alebo tak 🙂 Nehnevaj sa na mna nechcela som vyzvedat velmi

joja101
autor
25. sep 2019

@tasticka59 Ano zaklada som ju 🙂 Davali sme to ako darcek cela partia kamaratok jednej z nas 🙂 Sli sme tam potom spolu a riadne sme si to uzili. Preco sa pytas? 🙂

svettii
27. sep 2019

@bubalea Super, že ste šli teda aj tam. Ja som tiež zástancom toho, že keď už niečo takéto tak vidieť a zažiť toho čo najviac. My keby bližšie bývame tak by som tam chodila každú chvíľu, aj vínko si kúpiť aj do reštiky, nemuslei by mi dvakrát hovoriť 😅

svettii
27. sep 2019

@marcelik88 Aj tak sa vás pekne nazbieralo, čo som pozerala fotky na internete tak tam mávajú aj také väčšie skupiny ale ak aspoň budete mať takú super atmošku ako sme mali my ;)

svettii
27. sep 2019

@sisulia Ja by som ti to teda aj napísala ale neviem či to vy teda budete mať rovnako keď budete teda chcieť možno niečo iné ale tak vieš, že sme tu písali vlastne aj to, že ideš aj do tých pivníc kde je víno uložené, idete aj viníc, všetko vám tam poukazujú, samozrejme ochutnávate aj víno pritom a tak

svettii
27. sep 2019

@tasticka59 Áno mám to aj ja za sebou, trvalo to par hodiniek, teda do tých dvoch by som povedala ale tak nikto vás odtiaľ nebude vyhadzovať ak sa budete chcieť ísť pozrieť do tej ich reštáurácie potom alebo tak 🙂 A písala som o správu vyššie čo všetko sme tam vlastne videli, z čoho sa tá ochutnávka skladala

bubalea
29. sep 2019

@marcelik88 Akože na čo? Ja stále nerozumiem ako si to myslela, prečo by si sa mala na niečo pýtať?