icon

Darčeky pre zdravotné sestry

18. feb 2025

Dobrý deň, chcela by som kúpiť darček pre zdravotné sestry ktoré sa o mňa dlhodobo starali. Máte nejaké nápady? Ďakujem

zuzubb007
18. feb 2025

Darčekový kôš caje, čokolády, kávy, oriesky atď. vždy brutálne poteší pochutnať si na dacom počas pracovnej doby

tilly
18. feb 2025

Ja som priniesla nenápadnú tašku, normálne takú pevnú z Billy alebo podobného obchodu plnú kávy, čajov, sladkostí, slaných snackov. Musela som im to dať nenapadne, aby z toho nemali zle 🙊🤷‍♀️.

nyusika
18. feb 2025

cokoladu, alebo kytiucu - take, co moze ostat na oddelenie a nevezmu si to domov. to by uz bol uplatok

jomarch
18. feb 2025

take co sa da rozdelit, cize idealne dezerty, tiez kava..

ekira1
18. feb 2025

Ja som tiež za jedlé dary, tie nikdy nesklamú..

maickamf
18. feb 2025

Ked ma prepustali po hospitalizacii, nechala som im nieco slane, sladke, kavu a pod, nic velke, ale na take posedenie, aby si mohli dat

tramtada31
18. feb 2025

Kamaratka (partnerka doktora) nadavala na flase, že to nemajú kam dávať. Takze bonboniery, kavy

oli18
18. feb 2025

Ja som dala po op slepaku na recepcii oddelenia najvacsi Merci dezert. Za tie 3 dni tam bolo vela sestier, takto sa mohli ponuknut vsetky.

nika185
Autor odpoveď zmazal
paola881
19. feb 2025

@nyusika živé kvety sme na odd nemohli mať 🥴

paola881
19. feb 2025

Mňa vždy ako poďakovanie potešilo milé slovo , Tatiana a káva 😅🤝❤️

basska_b
19. feb 2025

Ja si myslim ze bonboniera, ja kupujem pralinky take drahsie, 1euro za kus, tak to sa mi zdalo, ze ich velmi potesilo

nika1122
19. feb 2025

ja som mojim super sestrickam z oddelenia priniesla Merci ale tu mega velku a niekolko kusov aby si mohli popri praci zobkat a mat na kazdej smene. Nvse je v nej viac prichuti cize si najde uzcite kazda, ktora jej chuti 🙂