Darčeky pre zdravotné sestry
Dobrý deň, chcela by som kúpiť darček pre zdravotné sestry ktoré sa o mňa dlhodobo starali. Máte nejaké nápady? Ďakujem
Ja som priniesla nenápadnú tašku, normálne takú pevnú z Billy alebo podobného obchodu plnú kávy, čajov, sladkostí, slaných snackov. Musela som im to dať nenapadne, aby z toho nemali zle 🙊🤷♀️.
cokoladu, alebo kytiucu - take, co moze ostat na oddelenie a nevezmu si to domov. to by uz bol uplatok
take co sa da rozdelit, cize idealne dezerty, tiez kava..
Ja som tiež za jedlé dary, tie nikdy nesklamú..
Ked ma prepustali po hospitalizacii, nechala som im nieco slane, sladke, kavu a pod, nic velke, ale na take posedenie, aby si mohli dat
Kamaratka (partnerka doktora) nadavala na flase, že to nemajú kam dávať. Takze bonboniery, kavy
Ja som dala po op slepaku na recepcii oddelenia najvacsi Merci dezert. Za tie 3 dni tam bolo vela sestier, takto sa mohli ponuknut vsetky.
Mňa vždy ako poďakovanie potešilo milé slovo , Tatiana a káva 😅🤝❤️
Ja si myslim ze bonboniera, ja kupujem pralinky take drahsie, 1euro za kus, tak to sa mi zdalo, ze ich velmi potesilo
ja som mojim super sestrickam z oddelenia priniesla Merci ale tu mega velku a niekolko kusov aby si mohli popri praci zobkat a mat na kazdej smene. Nvse je v nej viac prichuti cize si najde uzcite kazda, ktora jej chuti 🙂

Darčekový kôš caje, čokolády, kávy, oriesky atď. vždy brutálne poteší pochutnať si na dacom počas pracovnej doby