icon

Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi

lubkaben
13. okt 2012

zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa

laurikagh
2. sep 2016

Dobri den po prosím o pomoc neake sati decke a dámské nepotřebné som mamicka v hmotnejj nudzi mám 5 mesacnu cerku a sme natom finančně zle priatel nás opustil sme samii dakujem pomozte

12adriana11
16. sep 2016

@lubkaben mala by som zaujem ak je to este aktualne

zamba
23. okt 2016

Dobri den kcela bi som tie veci som socialne slapsia zena ktora potrebuje pomoc dajte mi tel .cislo prosim

didia
25. okt 2016

Darujem dámske oblečenie veľkosť s.

tlumacova123
6. nov 2016

Dobry den mala by som zaujem o to oblečenie je to ešte aktualne?

adaninka123
11. nov 2016

Dobrý večer maminky,chcela by som vás poprosiť,či sa u vás niektorej nenajdu vecičky pre novorodenca,na darovanie.Veľmi by ste mi tým pomohli a budem vám moc vďačna.čakam šieste dieťatko,(päť mam z predošleho vzťahu).a peniaze na nove nemame,,,,po.detoch som si nic nenechala ved kto by si pomyslel že ešte niekto v živote nás môže lubiť..ďakujem ..

zuzka710
21. nov 2016

@adaninka123 dobry den, odkial ste? mam nejake veci po mojom synovi, ktory mal teraz rok. rada posuniem vecicky dalej. su tam aj topanocky, zimne veci; letne; su nosene, ale vo velmi zachovalom stave

adaninka123
21. nov 2016

Dobry vecer.som z dubnice nad vahom.My cakame dievcatko,ja by som potrebovala take male vecicky do troch mesiacikov...dakujem

zuzka710
21. nov 2016

@adaninka123 dobry vecer, pozriem ci mam nieco vhodne aj pre dievcatko. napisem IP

smokenakova
28. nov 2016

ja mam chlapca
tak potrebujem pre chlapca

kayla123118
8. dec 2016

Prajem pekný zbytok dňa blížia sa najkrajšie sviatky v roku Vianoce som rozvedená matka dvoch ešte 12-10 ročný synovia poberam dôchodok rp na deti výživné mám rozpocitane peniaze na výdavky ktoré mám zaplatiť nájom škola lieky pôžičky exekútora internet po zaplatení všetkého nám zostáva na celý mesiac po 30 eur obraciam sa s prosbou k vám týka sa to o podarovanie ošatenia obuvi domácnosti hrnce televízor potraviny atď pre nás synovia majú veľkosť 144 -154 obuv 👟 č 36-39 ja mám XXL a XL obuv 👟 č 41 na nízkom ďakujem za akúkoľvek pomoc pre nás ďakujem Katarina Suchá Gaštanová č 1 Spišská Nová Ves 05201 kontakt na mňa 0902844603 ďakujem

kayla123118
8. dec 2016

Ruky 👐 k nebu dviham a sama seba sa pýtam 'Preco 'Ja. viem že niekde sa žije ťažšie, horšie ale Ja už nevládzem blížia sa najkrajšie sviatky v roku Vianoce 🎄 predo dvermi neviem ako ich budeme mať my odôvodnenie 10.12 dôchodok 177,50 eur +vianočné z toho hneď zaplatím nájom 230 eur -10 EUR za vedenie účtu +úroky z omeškania ak zostane 10 EUR kúpiť si potraviny (chlieb 🍞 maslo olej cukor múku soľ prášok na pranie, toaletný papier ryža nieake pol kg mäsa zemiaky) 18.12 rp na deti 47,04 eur hneď zaplatiť stravu deťom v škole +družina, výživné? pošle pred sviatkami alebo po sviatkoch 290 eur neviem? z toho hneď odkladám k nájmu 1/2017 po 70 eur zaplatiť exekútora 21eur 21 eur pôžička T -mobile 18 eur internet 4 eur pôžička quatro povracam čo som si požičala na potraviny aby sme prežili a som čistá deti 🚸 maroduju i ja chrípka na lieky vitamíny čo treba niet čaká ma ďalšia hospitalizácie v starej lubovni budem musieť ju odmietnuť sme chorý nevládzem už ďalej 🔛 obraciam sa k vám skupinke kde sa dá o pomoc niektorý z nich rypu v mojom živote súkromí minulosti pritom ale si nepochopili moju profilovú fotku ak prejdú mojim životom potom ma môžu súdiť Anjelik môj môžeš prísť k nám na návštevu pozrieť sa ako žijeme nezneuzivam pomoc skupiny ďakujem za akúkoľvek pomoc pre nás nehnevaj sa na mňa prosím 🙏 ak ti píšem moje trápenie ktoré prežívam ďakujem po rozvode nás ex vyhodil z domu na ulicu z holým zadkom stali sme sa bezdomovcami rok sme bývali v krizaku charite teraz bývame v jednoizbovom podnajme som po 8 operáciách z toho 2 ✖ mozgovú príhodu za sebou mám zničené zdravie nakoľko sa nemôžem zamestnať mám svoje 3.zelania o ktorých môžem len Snívať 1želanie je Zdravie nakoľko ho mam zničené aby som mohla pracovať a Žiť naplno 2želanie je Domov 🏡 náš vlastný domov sme bezdomovci v podnajme 3 želanie Mier Pokoj Láska na celej zemeguli aby boli ľudia ľuďmi k sebe priatelskejsi milsi svet je plný zlá Katarína Suchá Gaštanová č 1 Spišská Nová Ves 05201 kontakt na mňa 0902844603 ďakujem

mariannamia
8. dec 2016

Rada by som pomohla....Darujem mamicke,alebo buducej mamicke v nudzi saty pre dievcatko.Od narodenia,do roka.

mariannamia
8. dec 2016

@adaninka123 dobry vecer.Mam saty po dcerke..od narodenia po cca jeden rok.Mate zaujem?

syringa
10. dec 2016

@smokenakova ako vysoký je váš syn? Ja mám troch chalanov, tak sa hádam nájde niečo pre neho, záleží teda od jeho výšky. 🙂
Mám aj malé bábätkovské veci, tak do 6.mesiacov, približne. Aj letné, s krátkymi rukávmi, aj košielky s dlhými, dupačky, vak na spanie pre bábätko, aj šatku na nosenie - použitú 2x, keďže môj syn bol valibuk a moja chrbtica to nezvládala. 😀 Cez deň tie veci odfotím a dám sem, ak by niekto chcel, rada pošlem. Mne sú nanič a inému pomôžu.

kayla123118
10. dec 2016

Poslala som v noci k vám anjela aby vás strážil on sa po chvíli vrátil zo slzami v očiach a vravel Anjel nemôže strážiť anjelika prajem vám pekný slnečný vikendik väčšinou som na Facebook meno mám scarlet madonna patera málo chodím pozerať si email v prípade môjho inzerátu môžete má kontaktovať na Facebook meno mám scarlet madonna patera alebo 0902844603 kontakt Katarína Suchá Gaštanová č 1 Spišská Nová Ves 05201 kontakt na mňa 0902844603 ďakujem za akúkoľvek odpoveď pomoc pre nás ďakujem Katarina

kayla123118
10. dec 2016
sticker
sarkoziova19
9. jan 2017

dobry den potrebovala by som detske vecicky od ctiroch do devet rokou pre pet deti som v nudzi a prosim kto moze pomozte mi

lilizdenka
28. jan 2017

lubkaben ahoj mala bi som zaujem o tvoj inzerat
mam chlapceka momentalne pracu nemam a bola bi som rada keby si mi pomohhla na chlapceka nemam co dat prosim ozvi sa mi 0919424188 dakujem

pavolkanci
29. jan 2017

@lubkaben
@lubkaben ano chcela bi som darovane vase veci vidno se ste velmi dobri clovek dakujem ja bi som bola ci bi ste mi to mohli poslat lebo nevistacim mojim detom kupit oblecenielebo ich mam 8 tak bute AKA LASKAVA A POSLITE MI ICH

martina97673
31. jan 2017

Dobri vecer nasli bi sa niekto kto bi podaroval decke oblecenie pre chlapcov pre troj rocneho a pre novorodenca aj topanocki pomozu ja volake hracki mame doma tri male deti same chlapcov a ktomu rocneho co ma dalnomsindrom a neostava nam na sactvo lebo vsetki peniaski idu na rehabilitacie a na lieki vopret velke dakujem

dankadanko123
7. feb 2017

@lubkaben dobry vecer velmi vas prosim ak este mate tie veci tak vas prosimķeby ste mi posľali zostala som sama detmi som hmotnej nudzi mam pet deti od 2 do 14 rok veľmi by ma potesili veci oblecenie pre moje deti aj pre mna srďecne daķujem

bibina3
14. feb 2017

@cuculik1 dobrý deň mohla by som vas poprosiť o balik šiat čo ponukate veľkosť 34 36 na vyšku 150 mam take veľkosti s dcerou ďakujem

cuculik1
14. feb 2017

@bibina3 davno neaktualne.

mata1001marian
18. feb 2017

dobry den mile mamicki chcela bi som vas pekne poprosit ci bi niekto nedaroval veci pre chlapcou mam stiry deti a z toho mi traja chodia do skoli najmensi ma dva roki nemozem si dovolit z mojich tristo eur kupovat bola bi som velmo vdacna

ipetka
27. feb 2017

Dobry vecer, chcela by som darovat plysaky (mimonov) mamicke ktora si nemoze dovolit kupit hracku chcela by som aspon drobnostou potesit, ozvite sa mi kto ma zaujem 🙂 Dakujem

dankadanko123
1. mar 2017

no ak by to bolo mozne tak chcela by som

dankadanko123
19. mar 2017

Lubkaben prosim vas ak este mate tie veci tak vas prosim nam by tie veci velmi pomohli som rozvedena mam pet deti

adadr
31. mar 2017

Dobry vecer chcela by som poprosit o pomoc som na opatrovatelskom a sama zivitelka rodiny zhanam chlapcenske botasky c.39abotasky damske 39a oblecenie damske velkost L,Xl ak by niekto mal nazvus mobili by som privitala pre deti dakujem pekne za precitanie spozdravom adadr

pista1234
20. apr 2017

dobry den mamicky rada by som vas poprosila ci nemaniekto k darovaniu o nejaku obuv pre chapcov od cisla 27 po33 mam sest deti a nevichadza nam kupit manzel nepracuje us tri mesiace a z rodicaku si to name ako dovolit aj ke sa naslo u nejakej mamini oblecenie pre stvormesacne dievcatko bola bi som velmi vdaca .🙏