Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi
zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa
dobry den mala by som zaujem o tie veci ak ich este mate pre neter
Tak rada by som aj ja prispela do tejto diskusie.. 😉 Áno je dosť podvodníkov,ktorí sa obohacujú na nešťastí druhých,ale život ich určite sam potrestá,alebo iste aspoň raz v živote zažijú kusok hanby pri pohlade do zrkadlaaaaaaaaaaaaaale 😝 a povedzme si pravdu,že čo s tými nepotrebnými vecami,ktroré nám v skriniach len zavadzajú??vyhodiť ich do koša a potom o pár dní si ich spoznáme na okoloidúcom cigánovi,ktorý sa bude prehrabávať v koši 😖 NO aj ja by som sa rada zbavila pár veci--TAKŽEak má nejaká mamička s chlapčekom/9-10 ročným/ z Košíc/najlepšie ťahanovce/ záujem BUDEM rada,ak napíše..Ide o vetrovky,mikiny,tašky,košele...
Mile mamicki chcela som sa spytat ci by niekto nedaroval oblecenie od 7 do 8 rokou oblecenie kazdy mesiac aspon raz chodim do Deckeho domova odnest nejake vecicky pre chore deticki keby sa nasiel niekto bola by som velmi rada keby sa naslo viacej dievcenske oblecenie Dakujem za kazdy koment
Keby ste mali nieco piste na anita0111@azet.sk dakujem
som mamicka v nudzi a potrebovala by som nieake vecicky pre chclapceka ktory ma teras dva mesiace a pre dievcatko ktore ma dva a pol rok ak by sa dakto dobry nasiel tak mi napiste na mail IvetaEremiasova@centrum.sk velmi dakujem
@cuculik1 dobry den mala by som zaujem o vase veci ak su este aktualne tak mi odpiste na mail IvetaEremiasova@centrum.skdakujem
@lubkaben dobry den ja by som tie veci velmi potrebovalasom velmi chudobna mamina styroch deti a finacne sme na tom velmi zle uz tri mesiace nic nedostavame.takze veci sy nemozme dovolit keby ste boli taka dobra a darovala tie veci nam velmi by sa moje deticky potesili.so srdca vam dakujem.moja adresa je zaneta dordova.okres revuca .licince04914.cislo domu 102
ahojte baby, robila som poriadky v kozmetike a mam za krabicu veci co by som chcela darovat. Ide o dekorativnu kozmetiku - ruze, ocne tiene, pudre, ceruzky... a telovu kozmetiku- vlasove kury, masky, sampony a ine.... mam toho vela a nestiham spotrebovat. ide o pouzivane veci ale aj uplne nove. Postou zasielat nechcem nakolko je krabica dost tazka, uprednostnim osobne prebratie. Najlepsie Trnava, ale chodim aj do okolia NR,TO, NZ - sem by som vam to vedela doviezt autom. Ak viete o niekom kto by sa tomu potesil, kontaktujte ma na slivk.dominika@gmail.com
@eronika
Dobry den.mam zaujem kedze mam 9 mesacnu neter,ktorej by sa urcite nejake vecicky zisli a mam aj kamaratku ktora je vo 8 mesiaci tehotenstva,tak ak ich este mate bola by som vdacna keby sa dali poslat aj postou,samozrejme postovne si uhradim.. Dakujem a prajem peky den
Moj mail: martina.klackova@hotmail.com
@martinkaa22 vecičky su už darované.... ☹
@cuculik1 dobrý den 🙂 možem sa opýtat máte ešte tie veci? 🙂 chcela by som pre maminku 🙂 sme na tom finančne velmo zle sme v hmotnej núdzi dakujem za opoved
dobry dne možem sa opýtat či by si nenšla nejkaé ochotná mamička ktorá vie datrovat veci pre moju maminu 🙂 a bračeka ktorý sa má narodit o mesiac 🙂 sme 4členná rodina a sme v hmotnej núdzi dakujem za odpoved
Dobry den hladam maminku ktora potrebuje pomoc ... mam dievcatko 15 mesacne a veci ktore su nam male rada darujem ... len niekomu kto je seriozny a nerozpredava ale naozaj to potrebuje ... zijem v zahranici a vecicky su ako nove...postovne zaplatim tiez ....
dobry den kto daruje pre dievcatko nejake novorodenecke vecicky od 1 mesiaca po 12 mesiacov dakujem
Darujem za poštovné chlapčenské veci č130-134 mamine v núdzi........
@lubkaben Dobrý den čítala som váš inzerát....chcela som sa spýtať ....že či by sa teda našli niake tie vecičky pre chlapčeka od velkosti 62. Budem vdačná za odpoved . pekný den 🙂
dobri den som hmotnej núdzi a mam 6 deti a poprosim ktoma nejake šststvo pre moje deti dakujem
dobri den som hmotnej núdzi a mam 6 deti a poprosim ktoma nejake šatstvo pre moje deti dakujem
@lubkaben dobry den prajem som rada ze sa najde aj takato dobra osoba ako ste vy som z trnavy a pomacham chudobnym rodinam v hmotnej nudzi ak tieto vecicky nepotrebujete bola by som za ne velmy rada aj mamicky by vam boli vdacne prosim odpiste mi do bratislavy nie je problem prist kedy kolvek dakujem krasne za vasu odpoved 🙂
@lucka8791 táto mamina už nemôže nijako pomôcť ☹
@tortelinka to co ako ze
@lucka8791 ona tu uz urcite nechodi
@tortelinka kdo ja vas nechapem o com pisete
Darujem všetky vecičky (všetko, okrem monitoru dychu), ktoré mám v bazáriku nejakej mamičke, ktorá má existenčné problémy a potrebuje obliecť svoje detičky. Veci neposielam, nemám na to čas, len osobný odber v Bratislave. Prosím, napíšte mi súkromnú správu a len maminky, ktoré to naozaj potrebujú.
Darujem oblečenie pre pani v hmotnej núdzi vrľkodť , 38,40,42,

☹ ☹ ☹ ☹