Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi
zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa
Pekny dnik,dufam že Vam este niečo ostalo,mala by som zaujem.Som slobodna maminka,teda ešte ležim v nemocnici od 24.tyzdna tehotenstva.Hladam nejake oblečenie pre mojho synčeka,ktory sa narodi čoskoro.veddeli by ste my pomocť? Dakujem vopred 😔
Ahojte maminky. Rada by som darovala damske oblecenie pre mamnku v nudzi, pripadne pre dospievajuce dievca. Ide priemerne o velkosti 38, S, XS, M. Najradsej osobny odber BA, ak sa nebude dat inak poslem aj za postovne. Oblecenie je v dobrom nosenom stave, bez dier, flakov, niektore veci parkrat oblecene, ine viacej. Budem rada, ked veci niekomu este posluzia. Ak o niekom, prosim viete, kludne napiste. Dakujem pekne
@lubkaben Dobrý deň, ak ešte máte chuť pomôcť, skúste kuk na https://www.facebook.com/yatodarujem
Môžete ponúknuť pomoc a určite sa ozve nejaká maminka, ktorá ju potrebuje. 😉
Buď formou príspevku alebo cez správu.
@lubkaben dobry den ja by som vas chcela velmi poprosit potrebovala by som vecicky pre svojho synceka je chory a caka ho operacia a setrim peniazky lebo zijem len z rodicovskeho prispevku a nemozem si dovolit kupit nove potrebovala by som velkost o 1 roka az vysie dakujem vam velmi pekne dufam ze sa nebudete hnevat ze vas otravujem s pomocou
dobry den prajem !ja som velmi prekvapena ze existuju ludia s takim srdcom co pomozu druhim ludom co ani nepoznaju,JA by som tim chcela povedat,ze kebi vam nieco este stich veci ostalo tak bi som mala zaujem.som sama dvomi detmi na materskej.je to dost na mizine.dakujem vam dopredu velmi pekne.
Prosim vas kto daruje matke z dvomi detmi oblecenie.mam 4 a 5 rocne dcerky.Vopred dakujem
dobri den chcem sa zpitat ci nekdo ne ma podarovat vecicky devceske pra moju cerku ma iba 9 mesiace som slobodna mamicka byvam u mamini cies ma svoje braskom ma davnom sidrom dos mi ona pomara a chlap mi ne pladi ja mam rokov 23 ak pomosete budem bre cerku hada
🙂
Darujem chlapcenske korcule na lad c 34-35 pekne az na jednu spicku je osuchana ale este posluzia najlepsie osobny odber z martina
Dobrý deň sme v ťažkej finančnej situacii chcem sa opýtať či niekto nedaruje oblečenie pre dievčatko od veľkosti62- po jeden rok dupačky body bundicky svetriky ponožky látkové plienky všekto sa zíde môj emeil vanesa 84@ azet. sk
Darujem oblecenie pre nenarocnu maminu S-M. Osobne odber LEVICE!!!!
Vsetky veci su nosene niektore menej niektore viac.... moderne/nemoderne.
Viem vyskladat balik podla potrieb ci chce niekto sportove, elegantne, S/M, letne/zimne.
Chcem sa toho zbavit ale chcem aby to islo niekomu kto si to bude vazit. Mam moznost to dat iba do bazaru kde to budu zase predavat, ale to sa mi nepaci.
Ak o niekom viete napiste mi spravu.
Pripadne pozrite moje ponuky na bazari dala som tam par kusov.
@lubkaben Dobry den volam sa Andrea a chcela by som vas touto cestou poprosit o spolupracu .Chcem pomoct rodine ktora caka 11 -dietatko a mamina si ho chce nechat .ma len mesiac do porodu a ziadne veci .Boli by ste ochotna mi tie vecicky pre nu prosim vas poslat a darovat jej ich velmi pekne vam dakujem ada. 🙂
Prosim vas kto moze pomoct mamicke darovat vecicky 0-3 mesiace,matka je v hmotnej nudzi a caka piate dietatko a stara sa este o dve deti nie svoje,dakujem.ada
Dobri den vsetkim moze mi niekto pomôct s oblecenim na moje dieta 2r i na mna mam 23 r som vhmotnej nudzi bola bi som vam vdacna som Klara Lakatosova a dakujem vsetkim co su ohotni mi pomoct
@lub budem slobodna mamicka tento mesiac cakam babo moja financna situacia je velmi slaba nakolko byvam v podnajme a stoho dovodu mi moja financna situacia nevichadza na babo bola bi som rada ak bi ste mi vedeli odoslat kurierom a tim bi ste mi velmi pomohli moje tel. cislo 0911338824 za pochopenie vam vopred dakujem kontaktujte ma ak je to mozne po precitani tohto prispevku
som mamina v hmotnej núdzi s dvomi dievcatami vo veku 11 a 14 rokov.Podaroval by mi niekto pre ne veci a poprosila by som aby ste ma kontaktovali na te.cislo O949331547 nakolko som velmi malo na pc.
@lubkaben dobri den vam prajem som matka 5deti aj ja som salen nedavno zradila a velmi sami to paci ze jedna druhej mamini pomahaju mneto poradila jedna znama .chcem sa vas spitat ci by bolo mozne tie veci ak ich este mate poslat nejako mojim detom . Som vhmotnej nudzi amoje deti bito vinosili dasato .velmi vam dakujem za odpoved. ☹
Dobry vecer mam prozbu som mama hmotnej nudzy mam dve deti tretie cakam a potrebujem kdo mi moze pomoc podarovat nejake vecicky pre babo bola by som vdacna dakujem
Mamicky aj nemamicky chcem Vas poprosiť, mám jednu známu, ktorá má 4 deti, bývajú v sociálnom byte, muž je na invalidnom dôchodku a ona je nezamestnaná, majú dosť ťažkú finančnú situáciu a nemá im kto pomôcť, pretože im ostal len dedko a babka, ktorá leží na onkológii s tým, že sa už nevráti a budú mať smutné vianoce. Neprosím Vás o peniaze, len o nepotrebné oblečenie, ktoré sa im veľmi zíde, neviem žiaľ aku veľkosť nosia chlapec najstarsi ma 8 rokov, mladší 7, dcéra 5 a druhá bude mat 4. Ak môžte pomôžte jA sa im snažím tiež pomocť. Poprosim napiste mi do spravy VELKE DAKUJEM VOPRED
Ahote mamičky! hladam mamičku ktora by darovala oblečenie pre 3 ročne alebo 12 ročne dievčatko .mam aj chlapca 6 ročneho som v hmotnej nudzi takže si nemožem dovolit kupit nove dakujwm vam peknw
moj eimel je flakara03@ azet.sk dakujem mamičkam ktore maju dobre srdiečko
Dobry den chcela by som vas poprosit ci by niekto nepodaroval oblecenie pre dievcatko od narodenia velmi by mi to pomohlo dakujem
ja som tiez slobodna matka mam 2 a 6 rocne dievcata ak by sa niieco naslo aj pre nas boli by sme radi dakujem

Darujem mamine , ktorá je v hmotnej núdzi oblečenie veľkosť 38,40,42 , skôr elegantné z okolia Prešova