Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi
zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa
@mrsdanielie dobri vecer chcela bi som vas poprosit ak sa da postou a lebo kurierom pre cerku je 14rocna a nema si couz obliect .financne mito nevichadza som vhmotnej nudzi a okrem toho neviem kupit este stirom synom nic ani obuv nic .vianoce sme mali chudobne nic pod nim ale meme jeden drtuheho to staci .chcem sa vam touto cestou velmi podakovat za odpoved a pomoc velke vam dakujem .adresa je banska ul.cinobana .okr . poltar .smc.98522. meno cibulova katarina . velmi vam ozaj dakujem a prajeme stastni novi rok ,vela zdravicka alaski ,stasticka abozieho pozehnanicka . 🙂
Dobrý den, mám na darovanie babatkovske vecičky pre tehotnú maminku v zlej situácií .Iba seriózne.
zdravim vsetkych. ak by bolo mozne ja by som nejake tie vecicky potrebovala. coskoro sa nam narodi stvrte babatko-chlapcek a vsetky veci ktore som mala odlozene po synovy nam niekto ukradol z pivnice. nie sme prave v najlepsej financnej situacii. mladsiu dcerku mame chorucku a velmi vela penazi musíme investovat na jej specialnu stravu. prosim ak by ste niekto chceli darovat nejake veci ci uz pre novorodenca alebo pre hociktoreho z mojich deti prosim kontaktujte ma formou sms na cislo 0944 377 294. velmi by ste nam pomohli. vieme si prist pre veci do Bratislavy. dakujem vsetkym ktory maju sdrdiecko. pekny den jana.
Ahojte podarovala by mi maminka alebo rodina s dobrym srdcom oblecenie pre novorodenca chlapca?alebo ine potrebne veci pre babetko?som sama a babetko cakam niekedy v marci.voprex dakujem
dobry den chcela by som vas poprosit ci niekto nepodaruje detske aj damske oblecenie.som slobodna mamicka a som v hmotnej nudzi neostava mi na oblecenie mala ma 3 roky a ja mam velkost s m.ak niekto pomoze budem vam vdacna.moj tel.c.0940312208
mam zaujem o tie 5vriecia sactvo po troch rokov som motnej vnudzi stirma detmi volam sa zuzana horvathova dakujem za pchopenie
dobri den son zuzana horvatova z blazic mam štiri deti dvaja chlapci dvaja devcata som hmotnej vnudzi a nenam oblecenia na zimu na deti aj obuv mam choreho manzela a tim to bi som vas chcela poprosit ci bimi niekdo nedaroval pre deti adresa Blazice 77 dakujem za pochopenie
dobri den son zuzana horvatova z blazic mam štiri deti dvaja chlapci dvaja devcata som hmotnej vnudzi a nenam oblecenia na zimu na deti aj obuv mam choreho manzela a tim to bi som vas chcela poprosit ci bimi niekdo nedaroval pre deti adresa Blazice 77 dakujem za pochopenie ☹
@martinapulkova Ano? Pisala si mi?
darujem veci z môjho bazárika.
Zdravím, hľadám niekoho kto by mi vedel darovať veci pre bábätko, registrovala som sa iba dnes touto cestou hľadám niekoho kto ma zbytočné vecičky.vopred ďakujem
Dobry vecer,nakolko s v DD vyrastala je naozaj pravda,najprv si to rozdelia vychosky a ostatok deti,ked im daju,,,,Pisem vsetkym mamickam ktore nepotrebuju oblecenie pre 7a 10 roc. chlapca ,budem povdacna zavsetko ,,deturence su vychovane skromnosti a budu sa tesit aj z malickosti,,,Budeme radi aj skolskym potrebam,,,🙂 🙂 🙂 🙂 Kazda mamicka ktora sa rozhodne reagovat na list velmi pekne vo pred Dakujem,,,moj email,sanita27@azet.sk🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mrsdanielie Dobry vecer,ked je este aktualny vas inzerat nadarovanie blecenia budem vemi rada ,,nosim s,m,,,,prosim napiste mi som s Kosic moj emal sanita27@azet.sk',Dakjem pekne🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@modrenebo vecičky už nemám, idem vymazať svoj predchádzajúci príspevok
Dobrí deň ak by ste ešte maly pre malého chlapca volačo mala by som záujem ďakujem
@marialomenova Ahoj. Čo čakáte ? chlapčeka alebo dievčatko? Mám nejaké malinké veci. Čo najviac potrebujete? Poprosím adresu.
Darujem vecičky pre chlapčeka veľkosť veľkosť 80,86 až 92. Len seriózne.
Ak je to aktuálne malá by som záujem ďakujem
@marialomenova Máte záujem o tie vecičky 80,86 a 92? Alebo pre malé bábo?
@cuculik1 Dobry vecer,zaujal ma inzerat mam cislo36a budem nesmierne rada ked mi pomozete s oblecenim na leto,vyrastala som v DD ,,no snazim sa pracujem na dohody kde sa len da a mam dve deticky,,nestazujem si ,sme skromny,ale takato pomoc by bola na nezaplatenie .Vsetko robim pre deticky a tak oblecenie pre mna je na poslednom mieste .Takto by ste mi velmi pomohli,prosim ak by ste suhlasili napiste mi na email sanita27@azet.sk...dakujem🙂 🙂 🙂
🙂
@scaramelka dobry vecer ja by som mala taktes zaujem otie vecicky dakujem
@scaramelka Hontianske Moravce Na brehu 59 96271 ,pravdepodobne to bude chlapec, ďakujem pekne
@marialomenova balíček posielam zajtra, môžem na dobierku za poštovné 3 Eur ? Je to balíček o hmotnosti cca 2 kg.

Darujem dámske oblečenie vo veľkosti S, M a L. V prípade záujmu ma kontaktujte a ja vám napíšem čo všetko v danej veľkosti mám. Darujem za poštovné, ale naviac by som uprednostnila osobný odber ( Bývam v Košiciach, sídlisko Terasa).