Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi
zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa
dobry aja mam tu 2detyčki žijem chudobnéj rodine a potrebovala bi som pomoc pre dety oblečenie zachovale možu biť staršie ..ja som iba na materskej a mam chlapčeka čo sa mi népíta ešte kupujem plienky a mlieko a ostatok čo ešte mi treba higienu ataké ale mi na ostatok oblečenia nevichaza ako kupíť alebo mať prenich dobre vecí ak mi vie niekto pomoc nak sa mi ozve budem velmo vdačna a dakovať tim kto mi pomože jamam 2dety dievčatko 4ročné a chlapčeka 2ročného ...dakujem za pochopenie .. 😒 😒
Dobrý deň prosím dobrý ch ľudí O pomoc mám 1 mamé to ťažké ak máte nepotrebné oblečenie budem rada ak nám niečo podarujú čokoľvek ďakujem môžte má kontaktovať na číslo 0949554690 aj rohovu postel dakujem vam pekne som rozvedená mamina nemoze cukoladi muku trosku orehi a kisle a strae je chora ozvite sa mi pomozetre mi sme zo snini co budete mat doma oblecenie alebo domacnost ak máte nepotrebné oblečenie budem rada ak nám niečo podarujú čokoľvek ďakujem môžte má kontaktovať na číslo 0949554690 aj rohovu postel dakujem vam pekne som rozvedená mamina nemoze cukoladi muku trosku orehi a kisle a strae je chora ozvite sa mi pomozetre mi sme zo snini co budete mat doma oblecenie alebo domacnost sedacia suprava prosim vas prosim vas len volat.
@cuculik1 možem velmy velmy krasne poprosit sme na tom fin zle a potrebujem do školy vopred krasne dakujem :(
Darujem vecičky pre novorodeniatko 56-62 veľkosť. Ozvite sa cez mail. scaramelka1@gmail.com
Ahojte. Hľadám maminku/maminky, tatinkov/tatika, alebo inych pribuznych... ktorí sú v hmotnej núdzi.
Rada by som za poštovné darovala vecičky. Vynosené, no dajú sa krásne ešte použiť.
Rôžne veľkosti. Od 0 m do 3,5 roka chlapčeka, no aj dievčatko...
Budem rada, ak sa môj úmysel neminie účinku.
Ak poznáte niekoho, dajte vedieť. Ďakujem
najde sa niekto kto by daroval oblečenie pre dievčatka aj chlapcov totiš mam sedem deti a sme natom dost zle nemam im začo kupit oblečenie a obuv oni ešte stale chodia v zimnej obuvi začo sa velmi hanbim dufam že mi niekto pomože
@minulin mala by som zaujem o tie veci ktore ponukaš mam dievčata od roka do osem rokov ak je to stale aktualne daj vediet na laci.j@zmail.sk
Zdravím, chcela by som darovať oblečenie za poštovné dámske/dievčenské väčšina XS/S/M ak by niekto mal záujem kontaktujte ma na email free_janushqa@azet.sk nechcem to vyhodiť radšej niekomu darujem a pomôžem 🙂 Pekný večer
Darujem oblečenie, ktoré vyradila mamka vo veľkosti 40 až 46 nohavice rôzne, mikina, vetrovka blúzky tričko, svetrík, kostým, saká pre viac inf. prosím email na free_janushqa@azet.sk
@lubkaben dobrí deň mala by som záujem je to možné ďakujem.
@tlumacova123
O akú veľkosť by ste mali záujem?
ahojte mamicky ktora by darovala oblecenie pre dievca 13 a chlapceka 6 oblecenie velmi pekne vam dakujem
darujem oblecenie pre cca 6rocneho chlapceka,len osobny odber okolie Serede
dobry vecer jasom samostatna mamicka a mam uz aj dvoch vnukov ja tu citam ze niektore mamicky ponukaju veci pre deti aj pre rodicov no ja som taka mamicka ktora naozaj by chcela tieto veci lebo moje peniaze nestacia ani na jedenie na mesiac neze este kupit veci bola bysom rada keby my niekto daval take veci dopredu vam dakujem prosim napiste my
Dobry den prosim Vás nema niekdo darovat oblecenie ..svetriky leginy trička mikini rifle ,, alebo niejaku obuv ,?? pre moje dcery,, Som v zlej finančnej situacii ☹ ☹ ☹ nemožem svojim dceram dopriat nič.. Prosim ozvyte sa pomožete nam Dakujem
Darujem - Oblečenie pre chlapca od veľkosti 104-116 tričká 7ks + košieľka (celk. dĺžky 40-44 cm), nohavice 2x, slipy... niektorým treba vyprať fliačky alebo zašiť rozparky, prišiť gombík (nohavice). Pri osobnom odbere v Pezinku- darujem. Foto si môžete pozrieť v mojom bazáre pod "Chlapčenské 104-116". kontaktujte ma cez IP alebo cez ten inzerát.
Ahojte mam tricka svetriky letne veci a body pre dievcatko vo velkostiach od jedneho do troch rokov, veci su pekne a zachovale, nechcem ich vyhodit, rada by som tym pomohla mamicke ktora to naozaj potrebuje, ak tu taka je nech sa ozve a poslem
@diorissima dobry vecer ja by som mala zaujem dakujem vam
dobry ja bi som mala to tgieš zaujem na miminko čo tu uš niektorá nepotrebuje a má večie babo uš así rok tak pola bi som vdačná.vam dakujem 🙂
@scaramelka dobryy den moja mate na mimino bola bi som rada dakujem pekné
@nenita21 Bohužial už je to predané.
Dobrý deň, kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...
@lubkaben dobry deň ja sa chcem informovat ci mate este tie decke vecicky mala by som velki zaujem cakam babo a mam 17rokou
Ahoj lubkaben chcem ta poprosit a viem o jednej rodine ktotej by to velmo pomohlo prosim ta kontaktuj ma na tel 0949700545 dakujem

Krasny den prajem prichadzam s prosbou zostala som sama s tromi detmi stvrte cakam a velmi by sa mi hodili vecicky pre novorodeniatko.Deticky su 6,9,15Rocne.Ak by sa u niekoho nieco na podarovanie naslo velni pekne poprosim.Vopred vsetkym dakujem i v mene deti.