icon

Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi

lubkaben
13. okt 2012

zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa

rebeli12314
13. júl 2015

Ahoj lubkaben chces ta poprosit a viem o jednej rodine ktorej by to velmo pomohlo prosim ta kontaktuj ma na tel 0949700545 dakujem
@lubkaben
@lubkaben

lucialoisova
14. júl 2015

Dobry den .....som mamicka mam jedneho syna momentalne som nezamestnana,,,a som tehotna ,,,cakam chlapceka'''mate este aktualny inzerat

anika151
Odpoveď bola odstránená
anika151
14. júl 2015

@sisi78 dobrý večer ja som mamina v hmotnej núdzi velmi by mi pomohli vecicky ktore mate su ešte prosím aktuálne alebo nie.?

anika151
14. júl 2015

@diorissima dobrý večer.Som maminka v hmotnej nudzi a keďže sme finančne slabí tak si nemôžeme nič kúpiť.Prosím pomôžte mi pre moju dcerku veľkosť 74,80 ,98,101 atd.budem vám veľmi vďačná.Prosím napíšte mi ako ste sa rozhodli.

bubikova
30. júl 2015

Darujem damske oblečenie veľkosť 36-38. Zimnú bundu, jesennú bundu, nohavice, tepláky, letné šaty, letné tričká (aj značkové), blúzky, opasky, zimné svetre, sukne, rifle, zimné čiapky, čierne bolerko, mikiny (aj značkové), roláky, dámske čižmy a aj obrusy do domácnosti.

galka1709
30. júl 2015

dobry mala by som zaujem o oblecenie aj nejake cizmy aj obrusy dakujem

elahopelahop
30. júl 2015

lubkaben: som vo velmi zlej financnej situaci . oblecenie pre dieta by mi velmi pomohlo

anika151
30. júl 2015

@bubikova dobrý deň. Ak ešte máte aktuálne vecičky veľmi by mi pomohli ako finančné slabej rodine .

maja6891
3. aug 2015

@lubkaben zdravim mala by som zaujem o tie veci dakujem 🙂

maja6891
3. aug 2015

@maja6891 moje tel je0944107857

maja6891
3. aug 2015

zdravim vas mamicki ja by som vas poprosila ak mate podarovat niejake veci pre babo ma sa narodit v januari cakam odpoved dakujem a boch vas zehnaj 🙂

maja6891
4. aug 2015

@eronika ak jeto este aktualne mam zaujem dakujem moje tel je 0944107857 🙂

eronika
4. aug 2015

@maja6891 Dobry den,je mi luto,ale vsetky male vecicky pre deti do dvoch rokov som uz darovala.

maja6891
5. aug 2015

co uz nevadi 🙂

andreas6121
15. aug 2015

dobry podvecer nasiel by sa dakto co by podaroval veci do skoly som mamina zo 4 detmi a som v podnajme v 1izbovom byte a som na opatrovatelskom z davidkom on je nehovoriaci aj mentalne postihnuty pretim som nemala internet a som sa volala adadrlen som zabudla heslo neviem velmi robit stim ako sa to na novo ide skolsky rok a potrebuju deti skolske pomocky pre troch synou a jednu dcerku skolske tasky do skoly moj prijem je velmi maly nemozem si to dovolit kupit ani spodruky som rada ked mame co do ust aby som deti uzivila sama deti mam stare 14,12,11,9 a ak by mal volakdo topanky cisla 46 chapcenske, a 38,37,37 to maju cislo noh dakujem za pomoc spozdravom ada

blbovina
18. aug 2015

Darujem za postovne oblecko vo velkosti S a M, tricka, svetre, mikiny, nohavice, nove aj nosene.

maja6891
18. aug 2015

@blbovina zdravim mala by som zaujem ale postovne az vtedi zaplatim ako to prevezmem na ucet neposielam zle skusenosti

blbovina
18. aug 2015

@maja6891 nehnevajte sa,a le takto nie....ja vam chcem darovat oblecko a vy mi neposlete za postovne, to mam este aj za vlastne posielat? to je ozaj neferovy pristup a zle skusenosti mam tiez

maxislonisko
19. aug 2015

@lubkaben mala by som záujem O tie vecičky čakáme chlapčeka dalo by sa to poslať poštou poštovné si zaplatíme moc by nám to pomohlo Ďakujem

maxislonisko
20. aug 2015

Ahoj chceme sa spýtať na nejaké vecičky pre bábätko termín 19.11 budeme vdacny za vsetko sme s Bánovce nad Bebravou moc ďakujeme za pochopenie

janafedakova
22. aug 2015

@cuculik1 dobri den chcela bisom vas poprosit ci niekto nema niejake oblecenie pre deti mam 16 ročnu dceru 15 ročneho syna a10 ročneho syna som socialne natom slabsie a nemam peniaze na nove oblečene ☹ a na rubsaki do školi bola bi som vdačna niekomu zvas kebi mi poslal vopred dakujem

cuculik1
23. aug 2015

@janafedakova uz nemam...

janafedakova
23. aug 2015

@cuculik1 chcem poprosit niekoho kto bo chcel darovat niejake oblecenie pre deti som socialnie natom slabsie a na nove nemam bola bi som vam vdacna kebi mi niekto poslal vpred dakujem

bubikova
2. sep 2015

Darujem funkčnú mikrovlnku.

janafedakova
3. sep 2015

ja bi som mala zaujem o oblečene bola bi som vam vdačna kebi ste mi poslala na dobjerku moja adresa jana fedakova bukovce 143 stropkov 09022 vopred dakujem

tortelinka
3. sep 2015

@maja6891 zakladateľka témy už určite nič nepošle ☹

maja6891
9. sep 2015

@blbovina no ja vam pisem ze ja zaplatim postovne ale nic posielat na ucet do predu nebudem lebo uz som mala take skusenosti ze som poslala na ucet a nic mi neprislo a tak ked pride balik hned to viplatim bud na poste alebo kurierovi aby sme sa rozumeli dakujem za pochopenie

blbovina
10. sep 2015

@maja6891 vecicky uz su darovane a tak zasa ja posielat nebudem, prepacte.......vzdy som balik poslala, nikoho som neoklamala, takze nemam dovod s takymto niecim suhlasit a zasa platit kurierovi dobierku je zbytocne drahe a kedze chcete vecicky, ktore su na darovanie tak potom nechapem?

demda
10. sep 2015

Dobry vecer prajem kazdej mamicke.moja situacia jevnatolko vazna ze si nic nemozem dovolit kupit.som na opatrovatelskom zo synom ktory mav13 rokou a dcerka 3rocky zijem v najomnom byte nic mi nezostava poznate tie zakony ked muz moze vsetko a zena nic.katastrofa.ak vas pekne poprosim o 146 pre chlapca topankyv34 alebo 35 a pre dcerku 104 a topanocky na jesen 24cm.srdecna vdaka.