Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi
zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa
Dobrý deň, kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...
dobri den chcela bi som vas poprosit o nejake oblecene pre moje deti mam 4 deti jednu mam choru ktora ma decku mozgovu obrnu a nemozme si dovolit kupit ak bi sa neco prenich naslo napiste mi budem vam vdacna dakujem
Dobrý deň vám prajem,chcela som sa opýtať kto by nám mohol pomôcť.
Už som zúfala,snažím sa ako sa dá,ale tento rok je pre mňa úplne pohroma.
Som zúfala prišla som s deťmi o prácu a ešte aj o všetky veci na zimu,museli sme sa narychlo odstahovat a všetko ostalo tam a viac sme sa k veciam nedostali.
Najhoršie na tom je,že som predala auto aby sme mohli byvať a preto som prišla aj o dobre platenu pracu,ale všetko to bolo zbytočne pretože ten prenajimatel nas aj tak vyhodil,vraj ide predavat byt,prosim dobrych ludi o pomoc,pomože mi všetko,ako mi bude lepsie budem pomahat aj ja tak ako som to robila doteraz.
Ešte raz ďakujem všetkým zo srdca
@lubkaben ..ahoj som z bytce a mam kamaratku ktora by naozaj tie veci potrebovala narodilo sa jej dievcatko a ma 2 mesiace ..a mamina jej umrela a stara sa o 24rocneho brata a 15 roc.brata a ktomu aj o chlapa a su bez elektriny aj socialka im pomaha ale to sa neda ..a ona je naozaj v nudzi
Ahojte. môžem podarovať niektorej pani v hmotnej núdzi nohavice a rifle vo veľlkostiach 40 a 42. ak by mala niektoré záujem alebo viete o niekom, dajte mi vedieť 🙂
@lubkaben
Dobrý deň, som mladá nastavajuca slobodná mamička, o 2mesiace bude môj malicky na svete a ja si žiaľ nemôŽem dovoliť nakúpiť toľko potrebných vecí, koľko by bolo treba... Budem mať chlapca, tak som sa chcela spýtať, ci by sa vo Vašom šatníku nenašlo aj niečo pre novorodeniatko. Každá hocilen úplná maličkosť mi pomôŽe.
Vopred dakujem aspoň za odpoved.
Prajem šťastný nový rok a príjemné preŽitie sviatkov 🙂
Ahojte maminky,
ak by mala niektora zaujem o damske cizmy vel. 40 a kratky sivy kabat na vel. 40/42, rada poslem. Veci su nosene, ale stale slusne. Snad niekomu este posluzia.
@vlocka1975 ahoj, ak je to este aktualne, napis (kludne aj do IP, sukromne) co by ste potrebovali.
dobry vecer pisem sem s prozbou. kto daruje mamicke v hmotnej núdzi či by sa nenasiel niekto kto by nam podaroval nejake veci, detske, panske, aj damske. sme na tom dost chudobne čiže na veci nam neostava. za skoru odozvu vam vopred dakujem ... 🙂
@zuzka12555 ahoj, aku velkost?
tak panske velkost..obvod pasa 107. velkost triciek xxl..a ak biste mali aj neake panske botasky tak 41.... ja obvod pasa 32. velkost triciek S. mali ma 9mesiacou tak ak by ste nieco mali aj take daco . dakujem
Taketo velkosti panske nemam, to nosime a syn vsetko donosi. Damske S vam mozem poslat a aku velkost nosi maly?
mali ma velkost 68
@bubikova dobry den mala by som zaujem ak este nieco mate
@zuzka12555 napiste ip
@zuzka12555 prispevok bol zmazany adminom, napiste ip
napisala som vam.
@lubkaben ahoj citala som ten inzerat mala by som zaujem o niajake vecicki. Pre mojho 3mesacneho sinceka som
Teeras natom finnancne zle a potreboivala bi som pomoc ostala som zo sincekom sama .... Moj tel...0911632608
@lubkaben ete mate auktualne tie veci mala by som zaujem
Dobry vecer.Prosim vas nieje tu niekto z Levic kto by rad podaroval veci na chlapceka mikinky,tricka,rifle uzsieho strihu vo velkosti 152-158 vhodne skor do skoly?Velmi by ste pomohli.Za kazdu jednu odpoved vopred dakujem
Dobry den darujete niekto tablet ? mam dospievajuce dievca 14 rocne tak sa chcem opytat ci by ste mi niekto nepodarovali tablet ja na to nemam financie vopred dakujem a nehnevajte sa
dobry vecer. idem sem s prozbou .. nasiel by sa niekto kto by nam podaroval veci ? sme na tom dost teraz zle .. :( na oblecenie nam neostavaju peniažky .. kedže platime drahy najom.

To su moj zivot papa.denisa,daska,dominik