Darujem oblečenie pre bábo mamičke v núdzi
pred pár týždńami som dala inzerát na Bazoš , že darujem slobodnej budúcej mamičke veci po našom bábatku.........som zhrozená čo za ľudí sa mi ozvali ......nie matky ale otcovia, matky ktoré ani nevedia či sú vobec tehotné, kamošky kamošiek , obchodníčka secondhandu- teda nákupkyňa , matka ktorá má všetky deti v detskom domove lebo nemá kde bývať ale zasa čaká dieťa, žen z popradu ktorá silou mocou chcela aby som jej poslala veci len za poštovné lebo ona ich rozpredá a privyrobí si ve´d ja to nepotrebujem keď darujem........no tragédia , neozvala sa mi ani jedna mamička ktorá je naozaj v núdzi . ak viete o nejakej ozvite sa mi naozaj rada darujem ........Megy
ahojte, mam bodiky s kratkym rukavom vo velkosti 0-3 mes, spolu tak 10 ks, vo farbe bielej a modrej, a tiez par letnych triciek velkost 1-2 mes, vsetko v super stave, niektore len raz oblecene, rada by som to darovala niekomu komu to pomoze, kto je vo financnej tiesni, neviete o niekomM
@megynkakn Dobri den neveim ci je to est e aktualne...ale ak ano bola by som velmi rada za aku k
Kolvek pomoc.Byvam na ubitovni..bola by som rada keby ste sa my ozvali dakujem
Budem rada kazdej ktora my pomoze...
ja by som mala zaujem o dajake veci co darujete
Som z KE darujem veci od narodenia po 3 roky prevazne dievcenske.Postov neposielam je mi luto ale neposielam len osobny odber ak by ste mali zaujem ozvite sa mi. ale mozu to nosit aj chalani lebo mam aj modre a zelene takze v pohodke. Ale pripomínam LEN OSOBNY ODBER. Nemozem to doviest lebo nemam ako.
http://www.podajdalej.sk/ko-ice-okolie?page=10 no skusim to aj tam 🙂
Ahojte, darujem mamicke ktora to potrebuje nejake vecicky pre novorodenca. Ak este, len babo caka mam aj nejake tehotenske oblecenie. Len osobny odber v Michalovciach.
@sjuzn25sjuzn320 je mi luto ale vecicky uz niesu aktualne ☹
dobri vecer volam saalenasom slobodna mamincka. som zo snini ma cerku ktora sa vola karolinka a sme sami platim si podnajom a nestiham kupovat a malicka ma asmu a nemozem si ja dovolit kuit nanu veci ona ma 13mesiacom a aj ma asmupomoste mi prosim vas pekne vas prosim ani oblecenie aj kocik ani topanki nem nanu dakujem vam pekne
ja ma cerku 13 mesiacom ma som samasnov kazti tizden hodim snov dogtorke ma asmu sme bivali naulici a musim sa datako prezit je to do placu pomoze mi negdo nanu veci ani topanki ani kocik dakujem vam pekne velmi dobri clok sa najde dakujem vam
tak prepacte
☹ ☹
Dievcata, dnes sa mi ozvala mamicka ktora je naozaj v nudzi o mesiac bude rodit a je zufala pretoze partner ju nechal a je chora, zide sa jej vsetko co len dostane, ja som uz vela toho darovala z toho co som mala tak vas poprosim ak ste naozaj dobrosrdecne a chcete pomoct ozvite sa mi do posty, poslem vam jej adresu kde sa jej da poslat balik.p.s DAKUJEM ZA NU!!!!
@mandarinka1983 co by ste potrebovala?
ahojtevolam sa alena som slobodna mamina a som zo snini a pomoste mi malicka je hora na asmu a kazditizden hodime , dogtorke na dichanie a veci nani aj fusak nema a aj kocik prosim vas pomoste mi sme bivali na ulici ale som porodila a teraz na podnajom sama setko dakujem vam pekne mi je dp placu 13 mesiacom ma
ahoj som zo snini SME BIVALI NA ulici 😢 to hrozne sme sami. moja malicka sa vola karolinka ona ma 13 mesiacom ☹ a pomozete mi je do placu ☹ dakujem vam pekne veci nanu aj do kocika fusak nem aj topannocki dakujem vam 😖 octec nic neplati .podala som na sut
Darujem nejakej mamicke v nudzi oblecenie pre babatko dievcatko od narodenia do cca 1 roka - ide o oblecenie, ktore je na donosenie, ale nie je poskodene a svojmu ucelu este posluzi. Ak by mal niekto zaujem, tak sa mi prosim ozvite cez IP.
@martina12268 prave som pisala, ze darujem mamicke v nudzi oblecenie pre babatko dievcatko - ide o vecicky od narodenie do cca 1 roka - ide o oblecenie, ktore je na donosenie, ale nie je poskodene a svojmu ucelu este posluzi. Ak by Vam pomohlo vo Vasej situacii a cakate dievcatko, tak sa mi prosim ozvite cez IP.
Pomohli velmi som pi amniocenteze a nemozem ani robyt teraz.bola by sim vdacna za vsetko...
ahojte volam sa alena ja ma cerku 12 mesiacom ma a bude mat rok teraz pomoste mi este nanu volake veci aj topanki aj teplaki aj bodiki aj fusak pinzamka dakujem vam pekne
kto by daroval jednej mamicke dake oblecenie pre deticky???
Ahojte ja by som potrebovala oblecenie pre moju dcerku ak sa najde taka mamina ktora pomoze tak jej vopred dakujem