icon

Darujem oblečenie pre bábo mamičke v núdzi

megynkakn
23. jan 2012

pred pár týždńami som dala inzerát na Bazoš , že darujem slobodnej budúcej mamičke veci po našom bábatku.........som zhrozená čo za ľudí sa mi ozvali ......nie matky ale otcovia, matky ktoré ani nevedia či sú vobec tehotné, kamošky kamošiek , obchodníčka secondhandu- teda nákupkyňa , matka ktorá má všetky deti v detskom domove lebo nemá kde bývať ale zasa čaká dieťa, žen z popradu ktorá silou mocou chcela aby som jej poslala veci len za poštovné lebo ona ich rozpredá a privyrobí si ve´d ja to nepotrebujem keď darujem........no tragédia , neozvala sa mi ani jedna mamička ktorá je naozaj v núdzi . ak viete o nejakej ozvite sa mi naozaj rada darujem ........Megy

evka90
4. máj 2013

Dobrý deň alebo Ahojte. Som tehotná a hľadám spôsob, akým svojmu bábätku zabezpečiť aspoň aké také príjemné privítanie na tento svet. Zostala som bez partnera a tak je to náročné. Veľmi rada by som uvítala vecičky alebo rôzne pomôcky pre úplné novorodeniatko ,ktoré príde na svet 6.6.2013. Ďakujem Vám

pipi00
6. máj 2013

ahoj megynkakn tu pises zebisi mohol pomoct proim ozvi sami

lulluska
11. máj 2013

Dobry den. Ak by ste nahodou niekto mali nepotrebne oblecnenie alebo obuv alebo cokolvek pre dievcatko od 22mesiacov bola by som vdacna za kazdy jeden kusok. Moj email je luciapullmannova@gmail.com dakujem 🙂

botudami
19. máj 2013

@diabliq6666 dobry den, mala by som zaujem o spominany kontakt na stranku. Mam nejake veci na darovanie a je mi luto hodit ich do textilneho kontajneru, kedze ich nemam kde skladovat. vdaka. Danka

peinka
9. júl 2013

dobry ak by sa nasla nejaka maminka ktora ma doma teplacky do skolky ktore nepotrebuje pre syna velkost 110 tak by som uvitala pripadne nejake starsie topanocky 28-29. Je pravda ze podla uradov nie sme v tiesni lebo manzel pracuje, ale ja som na materskej s druhym synom ten ma veci po starsom, a popri tom este studujem tak by nas to potesilo. Vopred dakujem a prosim napiste mi do sukromnej posty.

misicka232323
12. júl 2013

ahojte,ja mam 7mesacnu dcerku a byvam v centre pre slobodne matky...nie je pravda,co pisala megy,ze veci ostavaju v pivnici...mozno ma skusenost z inym centrom,ale u nas v dubravke na fedakovej 5,ktore vlastni p.A.Ghannamova si mamicky vazia veci ktore dostaneme od roznych ludi,ci celebrit,alebo obycajnych ludi...oblecenia pre matky,deti,hracky a rozne...takze ak by nahodou niekto mal nejake veci,co mu je luto vyhodita rad by touto cestou pomohol slobodnym matkam a im detom,budeme velmi radi...dakujeme mama Miska so Sofinkou a ostatne mamicky

misicka232323
12. júl 2013

@misicka232323 este k tomu...toto je moj kontakt 0904177800,a aby aj ludia verili,tak kludne mozte kontaktovat aj nase centrum...budeme len radi,pekny den🙂

bejakys
13. júl 2013

ahoj čitala som tvoj inzeratik zaujal ma velmi čo narobime najdu sa aj taký ludia čo nevedia oceniť darovane veci ,ja by som mala zaujem ak ich ešte mate ...s pozdravom..

rebelka491
21. júl 2013

@megynkakn Dobry den,chcela som sa spytat ci este mate tie vecicky pre babo,mam kamaratku v zlej financnej situacii,je sama s dvomy syncekmi,Mirko neni som si ista ci ma 4alebo5 rokov s Martinko ma 1,5roka a navyse v oktobri k nim pribudne dalsi drobcek-dievcatko🙂,niesu financne najlepsie na tom a nemoze si dovolit kupit nove vecicky a vybavicku pre babo,tak sa im snazim aspon trosku nejako pomoct🙂,ak by ste o niekom vedela,kto by im vedel aspon trosku pomoct,napr.podarovanim niakeho toho oblecania,hraciek,alebo coho kolvek,tak vopred DAKUJEM🙂...ak by sa nahodou nasiel niekto,kto by im chcel pomoct,tak sa my PROSIM ozvite na email rebelka491@azet.sk,alebo na tel.cislo 0949 770 930..pripadne by som Vam dala aj kontakt na kamaratku...pekny den🙂DAKUJEM..

bvaskasenka003
4. aug 2013

dobry den mily mamicky timto bysom chcela poprosit o pomoc som sama z detmi tak sme slapca rodinka ktora je finacne zle velmi by som vam bola vdacna keby sa nasli nejake oblecenia a nam zaslali vopret dakujmem moj imel je petrajanik00@gmail.com alebo moja adesa petra balazova markovce posta malcice 07206 dakujem vsem mamickam

pasteleria
4. aug 2013

@megynkakn
mna by zaujimalo, ako si prisla na to, ze tie zeny (prip. otcovia) neboli v nudzi a chceli to oblecenie dalej rozpredat? co ti to povedali 😀
ja veci bud niekomu dam alebo ich vyhodim a neriesim to.
tolko blabolu okolo starych veci, sa nehnevaj, ale mne to skor pride, ze ty si nechcela dat, ale robit okolo toho vedu, sorry za nazor 😒

drobec211
28. aug 2013

@megynkakn dobry večer...mám 9 mesačne dievčatko,som na rodičovskom príspevku,priatel pracuje ale plati výživne na 2 deti a splaca hypoteku...dokončuje sa náš domček..nemôžem povedať že sme uplne v nudzi ale keby ste nevedeli komu dať vecičky tak mna by velmi potešili..nechcem ich na predaj ani na zneužitie ja len tak na donosenie....dufam,že som vas týmto nenahnevala dakujem

misslove12
15. sep 2013

AHOJTE SOM NAMICKA TKORA BY POTREBOVALA PRE SYNA OBLECENE ABY NEKTO DAROVAL SOM SLOBODNA MAMICKA KTORA ZIJE LEN Z MATERSKEJ MOJ SYN MA 1 ROK

misslove12
15. sep 2013

citala so clanky na modrom koniku te mamicky ktore su dost mlade treba im pomahat kazdi potrebuje pomoc ja padla na sane dno ale som sa chopila kvoli mojmu synovi sa pozbjerala som od pratela nedostala ani korunu a dala som ho aj na sud a stale nic sucitim z mamickami 😀 😀

anatalia77
15. sep 2013

@misslove12 z čoho je ti tak rehotno? tvoj vlastný súcit ťa rozosmial?

quanti1
20. sep 2013

@bejakys Ahoj, aké veci by si potrebovala? Myslím cca veľkosť, pre chlapčeka či dievčatko?

bejakys
22. sep 2013

ahoj dakujem no viac menej pre dievčatko neutralne farby ešte mam pred sebou posledne 3 mesiace a uvidim na poslednom sone čo mi povedia ale dakujem že ste sa mi ozvali ste mila osobka....

ivkaavivien
23. sep 2013

ahoj....som slobodna mamicka a chcem sa spytat ci niekto nedaruje nejake vecicky pre babetko.Mam trojtyzdnovu dcerku,a nakolko ide zima zhanam fusak....dakujem vopred

irenka12345
2. okt 2013

@megynkakn pekny vecer prajem mamicka ja som tu len par miut zaregistrov, a hladam si touto cestou pomoc, vidim ze tu pomahaju vela zien mamickam ale aj tu klamu a odrbavaju ako sa to povie. ja som slob. mamicka ktora caka babetko a touto cestou hladam pomoc volakymi vecickami ak tu niekto nieco ponuka som im za cokolvek vdacna. mozu to byt vecicky zmolkove, fliacikove ja si nevyberam som skromna. dakujem vopred

dadulik1993
9. okt 2013

ahojte chcela by som sa spytat ci by sa nenasla nieaka dobra dusa ktora by mi podarovala nejake vecicky pre moje babetko (chlapcenske) velmi by ste mi pomohli kludne by som zaplatila aj postovne dakujem 🙂

alasv29
13. okt 2013

prosim vas negdo daruje veci pre devcatko , 1 a pol ma som rozvedena a nemozem si dovolit nanu kupit dakujemvam cepki co mate teple veci

anieliki1111
29. okt 2013

Dobry den zienky kcela by som poprosim pomoc pre jednu mamicku ktora je telesne postihnuta a ma dve deticky sama jej pomaham je fakt chudobna potrebuje vecicky pre cerku syna a pre nu je zlata a vazi si kazdu malickost budem vdacna ak sa mi ozvete a takto jej pomozeme spolocne ona zhorela v dome ked bola mala a napriek tomu sa stara o svoje deti z laskov neverila som z prva ked mi napisala ale zasla som ku nej a presvecila som sa bivaju v podnajme a nema narok ani na soc byt a zije dalej niekedy jej pomozem aj financne ale ona je taka dobra ze kazdi dar ju dojima a kebi ste vydeli jej deticky ako sa raduju za hracki su slusne vychovani zije sama slobodna mamicka syn ma6 cerka ma 2 a ona ma 27 je este mlada ale sa snazi prezit tasky zivot ktory ma tak zienky prosim vas pomoste mi pomoct aspon takto jej dakujem piste na Emailstoth139@gmail.com dakujem kiara 🙂

anieliki1111
29. okt 2013

Dobry den zienky kcela by som poprosim pomoc pre jednu mamicku ktora je telesne postihnuta a ma dve deticky sama jej pomaham je fakt chudobna potrebuje vecicky pre cerku syna a pre nu je zlata a vazi si kazdu malickost budem vdacna ak sa mi ozvete a takto jej pomozeme spolocne ona zhorela v dome ked bola mala a napriek tomu sa stara o svoje deti z laskov neverila som z prva ked mi napisala ale zasla som ku nej a presvecila som sa bivaju v podnajme a nema narok ani na soc byt a zije dalej niekedy jej pomozem aj financne ale ona je taka dobra ze kazdi dar ju dojima a kebi ste vydeli jej deticky ako sa raduju za hracki su slusne vychovani zije sama slobodna mamicka syn ma6 cerka ma 2 a ona ma 27 je este mlada ale sa snazi prezit tasky zivot ktory ma tak zienky prosim vas pomosmi pomoct a
o jej dakujem piste na Email...stoth139@gmail.com .... dakujem kiara 🙂

anieliki1111
29. okt 2013

Dobry den zienky kcela by som poprosim pomoc pre jednu mamicku ktora je telesne postihnuta a ma dve deticky sama jej pomaham je fakt chudobna potrebuje vecicky pre cerku syna a pre nu je zlata a vazi si kazdu malickost budem vdacna ak sa mi ozvete a takto jej pomozeme spolocne ona zhorela v dome ked bola mala a napriek tomu sa stara o svoje deti z laskov neverila som z prva ked mi napisala ale zasla som ku nej a presvecila som sa bivaju v podnajme a nema narok ani na soc byt a zije dalej niekedy jej pomozem aj financne ale ona je taka dobra ze kazdi dar ju dojima a kebi ste vydeli jej deticky ako sa raduju za hracki su slusne vychovani zije sama slobodna mamicka syn ma6 cerka ma 2 a ona ma 27 je este mlada ale sa snazi prezit tasky zivot ktory ma tak zienky prosim vas pomosmi pomoct a
o jej dakujem piste na Email...stoth139@gmail.com .... dakujem kiara 🙂
@megynkakn

molly28
30. okt 2013

ahojte, neviem či mi to nezmažu, ale ja to prosba o pomoc....tak ak môžem,,,toto je moj projektik, prosim prečitaj si , a ak môžeš poôcť, nejakou sumou, budem povďacná....(Pred 4mesiacmi jedna maminka zBrezovej pod Bradlom, ktorej synčekovi diagnostikovali leukémiu,oslovila ľudí, ktorí možno niekoho poznajú, alebo samy majú možnosť pomôcť detičkám na onkológii na Kramároch. Na stránke modrého koníka sa to krásne rozbehlo a pravidelne obdaruvávajú detičky...malými darčekmi, maškrtkami, rodičom nejakými hygienickými potrebami,oblečením...pomohla som aj ja, a práve teraz som sa rozhodla poprosiť aj Vás...keďže som manažérkou detských kultúrnych predstavení, posnažíme sa jedno také predstavenie dostať aj na detskú onkológiu na Kramáre...všetko pravdaže niečo stojí, tak takouto formou Vás chcem požiadať, poďme všetci spolu prispieť...Mám vás tu dosť Priatelov, tak prosim píšte mi, ja vám do správy pošlem presne to, čo na zorganizovanie daného predstavenie potrebujeme....Ani jedno dieťa si nezaslúži takto trpieť, tak im prosím aspoň trošičku pomôžme! je úžasné vidieť ten úsmev, keď sa im niečo prinesie... Ak vás táto myšlienka oslovila, tak ma môžte kľudne kontaktovať cez správy EŠTE RAZ SRDEČNÁ VĎAKA....)

anieliki1111
2. nov 2013

Ahojte zienky kto by pomohol matke z 2 detmy telesne postihnutej z oblecenim aj pre nu deti a oblecenie pre novorodenca prosim vas som jej kamaratka a ja jej pomaham tak mi pomozte pomoct spolocne dakujem je fakt vo velkej nudzi dakujem vam zo srdca pamboch nam za to pomoze duplom verim v to a ludia z dobrim srdcom to vedia dakujem keby kazdy clovek bol uprimni ako ona dakujem vsetkym

danuska1m
22. nov 2013

@megynkakn dobry den mala by som zaujem o vecicky mam 3 mesacne babo ktore je chore a nemozem si dovolit kupit vecicky bola by som rada keby ste mi mi ich podarovali moje cislo je 0919124593 malinki ma 3mesiace dakujem

lianka2013
23. nov 2013

ahoj mala by som zaujem o vecicky mam dcerku 6mesacnu z priatelom som sa rozisla a som len na materskej vecicky si nemozem velmi dovolit kedze potrebujem na mlieko a plienky a niekedy ked ochorieme takze si nemozem velmi rozhadzovat peniaze ak by sa dali darovat tak tu je moj kontakt na mobil 0904365627 dakujem velmi bi som sa potesila

natalka930
25. nov 2013

@lucciak ahoj citala som tvoj prispevok a mala by sim zajem o tie vecicky mam dcerku 6 mesacnu som v nudzi mohla by si mi s tym velmi pimoct prosim odpis ahoj.

natalka930
25. nov 2013

Ahoj Megy citala som tvoj prispevok. A ja by som mala vazny zaujem o vecicky mam 6mesacnu dcerku a nemam jwj s coho tie vecicky kupit zijem len s materskej a stoho mysim platit byt atd.... tak ak by si chcela tak mi prosim podaruj bola by som ti vdacna ahij .