Darujem oblečenie pre bábo mamičke v núdzi
pred pár týždńami som dala inzerát na Bazoš , že darujem slobodnej budúcej mamičke veci po našom bábatku.........som zhrozená čo za ľudí sa mi ozvali ......nie matky ale otcovia, matky ktoré ani nevedia či sú vobec tehotné, kamošky kamošiek , obchodníčka secondhandu- teda nákupkyňa , matka ktorá má všetky deti v detskom domove lebo nemá kde bývať ale zasa čaká dieťa, žen z popradu ktorá silou mocou chcela aby som jej poslala veci len za poštovné lebo ona ich rozpredá a privyrobí si ve´d ja to nepotrebujem keď darujem........no tragédia , neozvala sa mi ani jedna mamička ktorá je naozaj v núdzi . ak viete o nejakej ozvite sa mi naozaj rada darujem ........Megy
Dobry den som slobodna mamicka a cakam baabetko a chcem sa touto cestou prihovorit a poprosit dobre duse o pomoc s vecickami aj financne dakujem
@11nikusik ahoj, pozri aj sem, či tu niekto neponúka, čo potrebuješ...ale nezabudni sa predstaviť😉
https://www.modrykonik.sk/group/2099/
https://www.modrykonik.sk/group/2069/
prajem pekny vecer, pokusam sa najst nejake stranky a inzeraty kto daruje novorodenecke vecicky pre dievcatko, pre skutocne nenarocnu maminku. Nie je to pre mna ale pre znamu z dediny kde byva moja mama, poznam tu maminu, kompikovana rodina ale dietatko sa narodilo zdrave a caka ho zrejme nie lahky zivot, tak som sa pokusila najst pre nich nejaku pomoc aspon formou darovacich inzeratov.... ak by ste nahodou niekto mali doma nepotrebne zimne vecicky pre novorodeniatko velkost 52-68 budem vemi rada, viac info asi cez IP.
ak by sa mi podarilo niekoho najst bude isto nesmierne rada. dakujem velmi pekne.
stránka na darovanie nepotrebných vecí: www.podajdalej.sk
dobry den mile mamicky kto by mi mohol pomoct s osatenim pre 15 a 4 rocne dievcata sme rodinka v hmotnej nudzi a malo financnych prostriedkov na kupu oblecenia .dcerka ma cislo 30a mensia 116 az 118 .budeme vam vdacny zo srdca . potesi kozmetika.hracky oblecenie potesi hoci co dakujem
@megynkakn
ahoj volam sa Ivana a som matka 1 synceka ktory ma 4 roky a som nezamestnana ciz na urade prace. moj manzel tiez je na urade prace lebo nemoze pracovat ma sylnu epilepsiu. mesacne dostavame 300 eu pricom z toho je 120 najomne 60 elektrina. tak nam vela nezostane. a cakame babetko koncom augusta a nemame pre malicke niake vecicky,nic. bola by som velmi rada ak biste mi tie vecicky poslala. my niesme taka rodina ktora oklame ale taka ktora to naozaj potrebuje. dam vam aj kontakt mozete si to aj overit. budem velmi rada a velmi nam to pomoze ak mi ich poslete. za pochopenie vored dakujem.
Dobry den, ja by som mala zaujem o tieto vecicky... cakame babetko tesime sa na neho no mala pomoc sa nam zinde... Budem vám velmi vdacna ak by ste mi dali cislo mozeme si zavolat
ahoj, prajemk vsetkym pekny den, no my cakame babo-dievcatko nabuduci mesiac sa narodi a tych financii ako naschval nie je. Tak ak ma niekto nazvys male vecicky ktore uz nepotrebuje rada ich prijmem, velmi pekne dakujem
Dobry den, ja by som mala zaujem. Som tehotná s babetkom sme ostali sami, otec dietatka nas opustil. Dakujem
https://www.facebook.com/groups/281751328638771/ ak by mal niekto zaujem pridajte sa do novej skupiny na facebooku a pomzte ludom.dakujeme
@megynkakn Ja som tehotna,cakam dievcatko a naozaj nemam peniaze ani na dudel,rozmyslala som ze si to dam prec ale potrat v dnesnej dobe to je fakt vela penazi
@8851116461 si v10 tt a vies ze cakas dievcatko? 🙂 😉
@diabliq6666
Dobry den,
potrebujem oblečenie nie pre seba ale pre nášho obyvateľa ktorý je v hm.nudzy. Keby sa u niekoho našlo oblečenie nejake teplaky, šuštaky, trička... na postavu štíhlu, výška 190 cm. Ak by sa niekto našiel kto by mohol darovať alebo za symbolickú cenu predá budem rada ak pomôže.
hej viem
Ahojte vsetci.Som slobodna matka dvomi detickami Dcerkama 3pol syncek 15 mesiacov. Tohto formou by s vas poprosit a darovanie veciciek a rozne pomocky pre moje deti. A velmi rada aj nieco pre mna obliecenie. Dakujem velmi rada primem a vopred vam dakujem
Babi ako nehnevajte sa dnes som doatala balik 2 pulovrami a za cenu 10 euro roztrhane a pleanive ako daku zbytocne vyhodwne peniaze tak prosim neposielajte mi na dobierku ak tak peidwm si pre to osobne v ba alwbp mi ro pevwzte do centra ak vas mozwm poprosit p darovanie nie finaciw Ja nemam to Vam ako zaplatit som vo finacnej situacii
Mozem podarovat balik oblecenia pre dietatko velkosti 62-80, su to veci pouzivane viacerými bábätkami, takze je to skor pre nenarocnu mamu v nudzi. Vecicky su bud unisex alebo pre chlapceka. Hmotnost balika je 3,5 kg, cena postovneho je 3,50 eur. Budem rada, ak sa ozve niekto, komu to naozaj pomoze a nie spekulant, ktory ma v plane tie veci rozpredat.
Dobry den vsetkym asi sa cudujete ale som slobodny otec mam syna 5mesacneho a bohuzial od decembra2013 som bez penazi cakam stale na sud kedze som si poziadal syna do svojej opatery syn je od narodenia u mna s matkou spolu nezijeme je to tazke pre syna urobim vsetko cakam na sud uz 5ty mesiac a stale nic ja nepochopim co su to za ludia preto vas prosim ak mate nejake oblecenie od 0-1roka a nejake hracky pripadne choditko a nejake ine veci pre dieta prosim dajte mi vediet.
@megynkakn Dobry den mala by som zaujem o vase veci mammale babo ktore ma dva mesiace a dceru ktorama dva a pol roka ak nepotebujete tie vecicky tak mne by sa velmi zisli odpiste mi na moj mail IvetaEremiasova@centrum.sk dakujem
@lukaslacko odkial ste?
mi sme z MARTINA
@megynkakn MI SME Z MARTINA
poslite mi vasu adresu a tel cislo do posty . dakujem
@lukaslacko poslite mi vasu adresu a tel cislo do posty. dakujem
volam sa zaneta dordova mam25rokov a som matka styroch deti.za chudobu sa nehanbim ,ale srdce mi pukne od bolesti ked moje deti placu za oblecenia viete sme velmi chudobny ludiauz dva mesiace dostavam len 100eura co je velmi malo takze veci pre deti sy nemozme dovolit.keby niekto s velkim srdcom by mal niejake vecicky na deti ktore uz nepotrebuju a mohli by darovat nam boli by sme velmi radi hlavne moje deticky.DAKUJEM.moja adresa je zaneta dordova licince 04914okres revuca.cislo domu 89.
dobry vecer volam sa zaneta dordova mam 25rokov a mam 4krasne deti,ale sme velmi chudobny ludia,takze niekedy mi pukne srdce od bolesti ked moje deti vydia ze iny deti maju krasne veci na obliekanie a ony nie .nemozeme sy to dovolit lebo uz 1rok dostavame len 120eura co je velmi malo takze touto cestou by som vas chcela poprosit keby ste mali niejake vecicky pre deti od 2roky do 8ktore uz nepotrebujete a mohli by ste to darovat nam boli by sme velmi radi hlavne moje deticky oni su mojim svetlom.viete niekedy ani nemame co jest.ja sa za chudobu nehanbim .ale viete ze romovia pracu nikde nedostanu aj keby som chcela.dakujem vam dufam ze sa niekto s dobrym srdcom najde .dakujem .pomozte nam
@botudami dobry vecer mala by som o ten balik zaujem moj mail je IvetaEremiasova@centrum.sk naozaj by mi pomohol
@megynkakn
@megynkakn
@megynkakn. ja som mamicka dvoch deticiek mam zaujem som vvdacna zza kazfu vecicku aj cislo vam dam 0903108223 mamm 3 mesacne babo.a dvojrocne ;)

@megynkakn dobry vecer.citala som vas clanok ktory ste dali na bazos ,,,,,,,,to oblecko nepotrebujem pre seba leo ja nemam malinke ale mam svagrinku co ma take malicke ma epilepsiu pomaham im ale uz nestiham svojim aj im tak preto pisem a hladam pomoc po dobrych mamickach ak chcete poslem vam aj fotecku toho babetko je mi ich luto su v hmotnej nidzi svagrinka ma 4detecky bola by som vam vdacka za pomoc ,,,,,vopred dakujem za pochopenie zdenka