icon

Darujem oblečenie pre bábo mamičke v núdzi

megynkakn
23. jan 2012

pred pár týždńami som dala inzerát na Bazoš , že darujem slobodnej budúcej mamičke veci po našom bábatku.........som zhrozená čo za ľudí sa mi ozvali ......nie matky ale otcovia, matky ktoré ani nevedia či sú vobec tehotné, kamošky kamošiek , obchodníčka secondhandu- teda nákupkyňa , matka ktorá má všetky deti v detskom domove lebo nemá kde bývať ale zasa čaká dieťa, žen z popradu ktorá silou mocou chcela aby som jej poslala veci len za poštovné lebo ona ich rozpredá a privyrobí si ve´d ja to nepotrebujem keď darujem........no tragédia , neozvala sa mi ani jedna mamička ktorá je naozaj v núdzi . ak viete o nejakej ozvite sa mi naozaj rada darujem ........Megy

daddulienkaa
15. máj 2014

ja som spoznala jednu mamičku v núdzi a chcela by som touto cestou pekne poprosiť mamičky, ktoré by chceli pomôcť a darovať vecičky (dupačky,overal a iné) od 0 rokov pre chlapčeka. Ja som jej už nejaké veci darovala (kočík, body).
Ďakujem za akúkoľvek pomoc Dadka

dominidi
19. máj 2014

ahojte baby, robila som poriadky v kozmetike a mam za krabicu veci co by som chcela darovat. Ide o dekorativnu kozmetiku - ruze, ocne tiene, pudre, ceruzky... a telovu kozmetiku- vlasove kury, masky, sampony a ine.... mam toho vela a nestiham spotrebovat. ide o pouzivane veci ale aj uplne nove. Postou zasielat nechcem nakolko je krabica dost tazka, uprednostnim osobne prebratie. Najlepsie Trnava, ale chodim aj do okolia NR,TO, NZ - sem by som vam to vedela doviezt autom. Ak viete o niekom kto by sa tomu potesil, kontaktujte ma na slivk.dominika@gmail.com

lexminka
5. jún 2014

NO ja som sama z dvomi detickami presli sme si kryzovim centrom v rajci bola by som moc vdacna keby sa nasielniekto kto by nam pomohol s oblecenim mam synceak ma 4 roky a dcerka ma 2 rockynisme vyberavi pomoze nam hoci co je hrozne ze ludia vyuzivaju ked niekto chce pomoct ja sama som podcerke darovala kociarik a sedacku jednej panej a som rada ze som natrafila prave na nu bo viem ze jej to pomoze .

lucka8791
6. jún 2014

@megynkakn dobry vecer prajem ak mate nahodou este tie vecicky na darovanie rada by som ich vzala pomaham chudobnym rodinam , ktore nemozu detom kupit to co mi a kazda malickost je im vzacna velmy by sme vam boli vdacny dakujem krasne za odpoved 🙂

sendym
8. jún 2014

Dobry den,najde sa niekto naozaj v nudzi,kto potrebuje veci pre babo najlepsie chlapceka mame veci od narodenia cca do pol roka.Iba Ba veci doveziem.

ejsan
9. jún 2014

@megynkakn DOBRY DEN CITALA SOM VAS PRISPEVOK VELMI MA ZAUJAL SOM MATKA STYROCH DETI ASTOHO MAM DVE CHORE NEKCEM SA NANICH VIHOVARAT ALE BOLA BISOM RADA KEBI STE BOLA TAKA DOBRA ANIECO IM POSLALA ZJEDNEJ MATERSKEJ JETO TASKE AJ LIEKI AJ STRAVA BUDEM RADA AK SAMI OZVETE VOPRED DAKUJEM PEKNI DEN PRAJEM

zralinko
9. jún 2014

@megynkakn pani reagujem na vas inzerat, podarujte buducej mamicke vecicky nie premna ale pre kamaratku v juli ma termin a nema vobec nic zakupene ma 18 r.,a nemala ani zaco nakupit prosim pomozte.Vopred vam dakujem. Mail martinajonerova@centrum.sk 😢

miriell
24. jún 2014

Darujem všetky vecičky (všetko, okrem monitoru dychu), ktoré mám v bazáriku nejakej mamičke, ktorá má existenčné problémy a potrebuje obliecť svoje detičky. Veci neposielam, nemám na to čas, len osobný odber v Bratislave. Prosím, napíšte mi súkromnú správu a len maminky, ktoré to naozaj potrebujú.

kvietocek777
10. júl 2014

Ja skutocne by som potrebovala nejake akekolvek vecicky pre babatko novorodenca s priatelom sme spolu zili 5 rokov a po tomto case sme planovali aj babatko no ked som mu povedala ze cakame babatko tak ma poslal na potrat ............... Nedokazala som to spravit rozisli sme sa a babatko rastie v mojom brusku a budem vsetko robit pre to aby bolo zdrave a stastne ak by sa nasiel niekto kto by mi pomohol ocenim to velmi dakujem mozno niekedy v zivote budem opat pomahat ja ked to uz bude vsetko lepsie dakujem moc

romana123456789
25. júl 2014

Zdravím. Chcela by som Vás poprosiť o pomoc pre mamičku v núdzi, ktorá by súrne potrebovala detské oblečenie pre narodené bábo, chlapčeka. Každá pomoc by jej veľmi pomohla. Ďakujem.

kristinka1984
29. júl 2014

AHOJTE MAMIčKY ,ja hladam , pomoc,som v druhom mesiaci tehotenstva ale som aj pribrala,ja by som skor potrebovala nieččo naseba ak by ste mali ,stačilo by mi dake teplaky aj staršie ,,čo znosim doma,a aj trička a ak by niektora mala aj obuv napr tenisky aj staršie niesom naročna len čo vynosim ,dakujem

evittam
29. júl 2014

@kvietocek777 Ahojky, a vieš už čo to bude? Mám pekné veci na dievčatko. Od 0-6 mesiačikov. Dcérka má 7 mesiacov 🙂 . Sú to veci vo výbornom stave skoro nenosené a budem rada ako pomôžem.

eva159
16. aug 2014

@megynkakn dobry den chcela by som vas poprosit moja kamaratka caka babetko a je sama preto som vam napisala dakujem vam pekne

2022
18. aug 2014

poprosím o tú stránku

@diabliq6666

2022
18. aug 2014

@kvietocek777 môžem vám pomôcť kontaktujte ma

anonymkazuzka
2. sep 2014

Dobrý deň chcela by som sa opýtať ci máte este vecicky nie som sice slobodná mamička žijem s druhom a smev hmotnej nudzi ďakujem

pedroma
3. sep 2014

@daddulienkaa potrebujete ešte vecicky?

daddulienkaa
3. sep 2014

Dobry den 🙂 budem velmi rada ked nieco podarujete a viete mi to poslat postou?

pedroma
4. sep 2014

@daddulienkaa od akej veľkosti? Len chlapcenske, resp. uni...vecicky sú viac nosene,ale ešte určite nositelne 😉 , snáď skromnejsiu maminku potesia.
Kľudne aj poštou, al. možno aj trasa BA-SC al. TN-PU-PB

daddulienkaa
4. sep 2014

Dakujem pomoze naozaj vsetko 😀 velkost cca na 4 mesiace aj väcsie...moja adresa.: Dagmar Pobjecká, Stavbárska 52, 821 07 Bratislava...este raz velmi pekne dakujem za mamicku 😉 Dadka

iwulienka1992
10. sep 2014

@megynkakn dobry den ja vselijaky ludia su ja mam 7 surodencov mama ma opustila stara mama ma vychovala.tak ja viem sama aky je tazky zivot

mirareisenauer
11. sep 2014

Ahoj, poznám jednu mamičku, ktorá je vo vážnej finančnej kríze. Je asi v 8. mesiaci a ledva má na zaplatenie bývania. Viem, že nemá rodinu a nemá jej kto pomôcť. Tiež bude mať dievčatko tak nejaké veci by sa jej asi zišli. Ja som jej dala čo mi zostalo po malom no veľa už toho nebolo. Ak je tvoja ponuka ešte aktuálna, tak skúsim sa jej spýtať. 🙂

ikacka
27. sep 2014

Dobry den, ak by sa nasla maminka, co by mala zaujem o balicek pre dietatko vo velkost 68, rada darujem (BA alebo poslem postou). Vsetko su nosene veci, co na nich aj vidiet, ale su bez skvrn a poskodeni a urcite posluzia. Je to 4xoveral na spanie, 3xbody s dlhym rukavom a 1xbody s kratkym rukavom, tricko, teplacky, zimna ciapka. Je to po mojom synovi, ale kludne vynosi aj dievcatko.

vanesa84
5. okt 2014

@megynkakn
@megynkakn ja som v siedmom mesiaci tehotenstva sme v podnájme ktorý je 300 eur manzel sa zamestnal len nedávno ale len na dohodu teraz mal v práci úraz takže je doma sme úplne bez financii čo môže nám pomáha jeho mamina takže by som uvítala veci pre dievčatko od veľkosti62- po 1 rok ďakujem môj emeil vanesa84 @ azet.sk

zuzkahornanova
7. okt 2014

ahojte,mam 24rokov a my s priatelom cakame dvojicky....uz teraz mam strach.tak vas chcem poprosit o dake oblecenie pre babetka.vobec ani len netusim co vsetko budem potrebovat,a nemam sa skym ani poradit....moje cislo je0949 284 761

abbey1
7. okt 2014

Darujem oblečenie pre dievča cca5-14 rokov. V prípade záujmu píšte ip.

170514
15. okt 2014

Dobrý deň vám prajem, mám 2 synoch, jeden je 8 ročný A druhý má 5 mesiacov, , som na materskej dovolenke, platím nájom, 150 eur, ostáva nám 100 eur, na živobytie touto cestou,vás poprosila O pomoc kto mi môže darovať veci hračky, plienky alebo chodiťko malý má aj zdravotné problémy, takže som ostala na všetko sama, prosím vás pomôžte S čím viete vopred vám ďkujem majte sa
.
😢

pedroma
15. okt 2014

@170514 odkiaľ ste? Akú výšku a akú veľkosť nohy má starší syn?

170514
15. okt 2014

Dobrý deň som V okolí nz veľkosť syn potrebuje 35,36 ,vopred vám ďakujem majte sa

170514
15. okt 2014

Výšku má 140