icon

Darujem oblečenie pre bábo mamičke v núdzi

megynkakn
23. jan 2012

pred pár týždńami som dala inzerát na Bazoš , že darujem slobodnej budúcej mamičke veci po našom bábatku.........som zhrozená čo za ľudí sa mi ozvali ......nie matky ale otcovia, matky ktoré ani nevedia či sú vobec tehotné, kamošky kamošiek , obchodníčka secondhandu- teda nákupkyňa , matka ktorá má všetky deti v detskom domove lebo nemá kde bývať ale zasa čaká dieťa, žen z popradu ktorá silou mocou chcela aby som jej poslala veci len za poštovné lebo ona ich rozpredá a privyrobí si ve´d ja to nepotrebujem keď darujem........no tragédia , neozvala sa mi ani jedna mamička ktorá je naozaj v núdzi . ak viete o nejakej ozvite sa mi naozaj rada darujem ........Megy

vierka72
15. okt 2014

Dobry den som slobodna mamicka hmotnej nudi a velmi by ste ma potesili keby ste mi pomohli takovto cestov velmi by ste ma potesili ja by som potrebovala 68 a hore nemozem si dovolit kupovat nove ked ze nato nemam ale snazim sa vychovavat aby dietatku nic nechybalo este raz dakujem

bietka
17. okt 2014

Dobry den, keby ste niektora mala doma najmensie vecicky a nepotrebujete ich, dajte ich na dobru vec. Robim zbierku. Iba Ba. Dakujem

liluska2010
18. okt 2014

@megynkakn ahojte kto mi poradi cakam babetko som v 35 tizdni a neviem co si mam pripravit vecinov to eobila moja mama ale zomrela 3septembra2014 mam 23rokov som zo vsetkeho uplne hlupa mam us jedno dieta vola sa lilianka ma4 roki onu sa mi postarala mama ze som mala vsetko pripravene sestru nemam zebi mi poradila poradte mi

megynkakn
autor
20. okt 2014

@170514 aku velkost nosi menši?

elmerina
24. dec 2014

Ahoj mam 17 rokov som tehotnaa .. sice som mlada ale nikdy by som potrat nedovolila.. Prosim o pomoc niekto kto daruje pre baabetko vecicky som len v druhom mesiaci ale keby sa dalo dohodnut pridem si po veci aj sama a dam aj nejaku sponzorsku cenu 20-30e za pomoc 0944603581 prosim help... nemam matku zomrelaa mi a otec ma velmi bil tak som utiekla v 16tich z domu

elmerina
24. dec 2014

0944603581 kontakt

japany
24. dec 2014

Myslím,že naozajstné mamičky v núdzi nenájdeme tu na internete!Nemôžu si ho dovolit platit mesačne a ani počítač kúpit,ale možno u rodiny sa dostanú k netu 😒 ( môj názor)... je pekné a chválim ludí,ktorí chcú úprimne pomôct..... je vela ludí,ktorý sa velmi potešia z vecičiek ,ktoré im pošlete a nemusia byt ani vo velkej finančnej núdzi,ved vieme kolko dostáva mamička materskú,už to sa mi zdá tak málo,že ked nemá niekto rodinu ktorá mu pomôže má mladá mamička čo robit aby to zvládla ..... 😉

pp123
5. jan 2015

@megynkakn mate este tie vecicky ja cakam za dva mesiace babetko a nemam toho vela dakujem krasne

megynkakn
autor
5. jan 2015

@elmerina píšte že ste v druhom mesiaci a potom zasa pri vašej foto že ste v 29 týždni ......tak ako to je????

kekepehata
17. jan 2015

kočky natrafila som na tento inzerát na fb, tak ho posúvam ďalej 🙂

http://ostatne.bazos.sk/inzerat/45419945/DARUJE...

stefanziga
2. feb 2015

@megynkakn
@megynkakn

dobry den volam sa stefan ziga mam 17rokov chodim na strednu skolu mam krsnu mamu ktora je chudobna a je v hmotnej nudzi ma 3deti a teras caka dalsie nema vela penazi ziju zo 217euro a chcel by som jej spravit radost tzm ye najdu nejaku dobru dusu co bijej daroval dake vecicky pre novorodenca ma 1kluka 4rocneho a 2 dievcatka rocnu a ta druha mam 3roky 😀 bol by som rad keby ste nieco mali a ak by stemohli nieco darovat moyete sa aj pesvedcit sama ze neklamem a dakujem vopred

1234567ja
5. feb 2015

doby den som mamička v hmotnej nudzy som 8 mesiaci mam este dve eticky 2 ročne a 4 ročne chcela bi som vas poprosit ak mate nieake starsie veci ktore bi nam pomohli pre babetko potrebujem najviac koli tomu ze este nemame nič kupene a peniasky nemame potesili bi nas aj nieake sladkosti dakujem moje tel 0944904295

minulin
26. mar 2015

Ahojte. Hľadám maminku/maminky, tatinkov/tatika, alebo inych pribuznych... ktorí sú v hmotnej núdzi.
Rada by som za poštovné darovala vecičky. Vynosené, no dajú sa krásne ešte použiť.
Rôžne veľkosti. Od 0 m do 3,5 roka chlapčeka, no aj dievčatko...
Budem rada, ak sa môj úmysel neminie účinku.
Ak poznáte niekoho, dajte vedieť. Ďakujem

galka1709
14. júl 2015

dobry vecer chcem poprosit ci nemate podarovat nejake vvecicky pre syna dakujem vam

maja6891
26. aug 2015

neide oto kolko ma deti ked chce niekto pomoct tak pomoze a nebude sa do takich veci miesat 🙂 kolko ma deti len naj budu zdrave lepsie mat ako nemat ich moj nazor 🙂 ked mala tolko sudene musi to brat vsetko je od boha a co je dane od boha nehab sa moja ze kolko mas deti ti mas najvedsie bohactvo aj ked nie finacne ale dar od boha a co je dar od boha tak to sa neporovnava k euram 🙂

maja6891
26. aug 2015

@1234567ja no aj sladkosti heh zaujimave a este co take a ak mas deti tak urcite by ti malo ostat aj veci ponich ci??tak az sladkosti mame poslat preboha ved to je hrozmne ako vie niekto viuzivat 😒

maja6891
26. aug 2015

@minulin ak je to aktualne mala by som zaujem dakujem cakam odpoved

linduska00
28. aug 2015

ahojte cakam babetko budem mat dievcatko a nakolko som vo velmi zlej financnej situacii chcela by som timto niekoho poprosit o pomoc ci nema neake detske oblecenie pre babo mam este 5 rocnu dcerku ak by mi niekto vedel pomoct ozvite sa 0940312208 dakujem

linduska00
2. sep 2015

dobry den som slobodna mamina a som v 6.mesiaci cakam dievcatko nakolko som v hmotnej nudzi timto chcem poziadat mamicky ci nedaruju neake oblecenie pre babo ak ano ozvite sa mi na moje cislo 0940312208 dakujem

adetka
14. sep 2015

Darujem oblečenie pre dievčatko od 0 do 18 mesiacov, s predpokladaným termínom narodenia december 2015, a pre zimné dievčatko od 18 do 36 mesiacov.
Najlepšie pre záujemcov z NITRY a okolia.
Kontakt: aheckova@post.sk

zlatkazitkabuckova
15. sep 2015

DOBRI VECER NASLA SOM SI NA INTERNETE ZE DARUJETE VECICKI PRE BABETKA MAM ZAUJEM O TYE VECICKY

AVAM AM OJE TELEFONE CISIELKO 0903111961 prosim ozvit e sa my ak byste mohili doniesyn na adresu nitrianska osada 1234 okres banov

slniecko1976
3. okt 2015

Dobrý deň veľmi by ste mi pomohla keby ste mi darovala vecicky som invalidna dôchodyyna a muž bez práce srdečne ďakujem

galka1709
5. okt 2015

Dobrý deň,prosim vas kto by daroval pre samostatnú matku z 4 detmi.. detské potreby čo nepotrebujete ZADARMO . Som len na materské a neviem pre moje DETI podať čo by potrebovali lebo z materskéj sa nedá bez manžela aj nájom musím vyplatiť. Tak veľmi pekne by som poprosila takého človeka kto by bol dobrosrdečný...velkosti na chlapcov 74,98,120.a cerka ma velkost 92.velmi vam budem vdačna 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

tajalanka
11. okt 2015

Pekný deň, darujem dievčenské oblečenie /trička krátky a aj dlhý rukáv, tepláky, mikiny, pyžamá, tielka, a pod./ veľkosť 98/104. Veci sú vo veľmi dobrom stave, v prípade vážneho záujmu mi pošlite info do IP aj s Vašou adresou.Verím, že to niekomu pomôže a aj poteší.

maja6891
12. okt 2015

zdravim mam zaujem moje meno je maria sivakova keckovce 10 vysny orlyk 09011 dakujem

galka1709
12. okt 2015

@tajalanka dobry den mala by som zaujem ked este neco mate pre cerku dakujem 😉

malavnucka
26. okt 2015
malavnucka
26. okt 2015

je to smutne ze niektory ludia si nevazia to co im niekto ponuka ja sa stanem buduci rok starkou ale poviem vam ze bol to premna sok moj syn ma len 21rokov jeho priatelka 18 snazim sa im pomoct ako mozem ale nie je to lachke ja som uz viac krat podavala inzerat ze prosim mamicky ktore nepotrebuju veci po malom babetku ci by mohli darovat mne sa nik neozval snazime sa kupovat aj po seknhendoch len nie vzdy sa najde take aby sa to dalo obnosit nove su drahe a tak ako mne tak ani im to financna situacia nedovoli teras kupovat nove preto by som vas tovto cestov poprosila ak nam mozete pomoct a podarovat vecicky urcite budeme velmi vdacny aj za to dufam ze ste nezanevreli na prosby mamiciek a starych mamiciek o pomoc kto ju naozaj potrebuje velmi pekne vam vopred dakujeme aj zato ked len odpisete

mala_zaba19
27. nov 2015

@megynkakn dobry den ja by som sa chcela opytat na tie vecicky 🙂 nakolko cakam teraz v decembri babo a zostala som nato sama ☹ a financne niesom najlepsie natom ... a kazda koruna mi bude dobra ... vopred dakujem

katka008
29. nov 2015

Ahojte, rada podarujem detske oblecenie, nejake hracky 3mes-4roky, preto prosim ak poznate nejaku rodinu, maminu v nudzi - taku ktora to skutocne potrebuje. 🙂 Uz som tu par podvodnicok zazila.. 😠
dakujem