Darujem oblečenie pre bábo mamičke v núdzi
pred pár týždńami som dala inzerát na Bazoš , že darujem slobodnej budúcej mamičke veci po našom bábatku.........som zhrozená čo za ľudí sa mi ozvali ......nie matky ale otcovia, matky ktoré ani nevedia či sú vobec tehotné, kamošky kamošiek , obchodníčka secondhandu- teda nákupkyňa , matka ktorá má všetky deti v detskom domove lebo nemá kde bývať ale zasa čaká dieťa, žen z popradu ktorá silou mocou chcela aby som jej poslala veci len za poštovné lebo ona ich rozpredá a privyrobí si ve´d ja to nepotrebujem keď darujem........no tragédia , neozvala sa mi ani jedna mamička ktorá je naozaj v núdzi . ak viete o nejakej ozvite sa mi naozaj rada darujem ........Megy
Dobry. Den. Mamaicki. Kcela som vas. Poprosit. Ket. Mate doma. Nieake. Oblecenie. Pre. Babetko. Chlapca. A. Len. Vam. Zavdzaju alebo. Vam. Uz. Netreba bola. Bisom. Velmi. Rada. Kebi. Stemi. Ich. Darovali. Za postovne. Budem. Mat. Male. A. Nemam. Nato. Financie. Mu. Kupi. Nove. Veci. Velmi. Vas prosim budem. Vdacna za kazdu. Malickos🙂☹
ahojte mam kamaratku v nudzi čaka babetko v maji ...aje nezamestnana nema s coho žit nik ju nezamestna tehotnu.a nema babetku na vecicky chcela by som jej pomoct ale ssma mam 4 deti .prosim ak mozete darujte jej ale potrebuje na chlapčeka ďakujem velmi pekne.
@megynkakn Dobrý deň mala by som zaújem o vecičky
@eronika Aktualne ?.
Dobrý deň mamičky.Obraciam sa na vás s obrovskou prosbou...Velmi pekne prosíme Nenašli by sa u niekoho oblečenie pre dievčatko,vo veľkosti 98+,topánočky,kozmetika,hračka by jej tiež veľmi spravila radost,po prípade maškrta.Velmi pekne ďakujem.Niekomu možno zavadzia,inému moc pomôže.Velka vdaka...
@sebkovamamina Už nie 🙂 Je mi ľúto.
Dobrý deň.Asi to tu nepatrí ale mám ročného synčeka,partnera vyhodili z práce a k tomu máme ešte aj pôžičku,neviem čo mám robiť.Nepodaroval by niekto plienočky,hračky a oblečenie na ročné dieťa.Ďakujem
Dobry den v septembri 12.teho mam tetmin porodu vjie mi niekto podarovat oblecenie pre dievcatko na zjesen zima 2-4mesiace ?? Som z Bratislavy dakujem
Dobrý večer maminky.Chcem vás veľmi pekne poprosiť.Nezavadzia doma niekomu oblečenie pre dievčatko ? Veľkosť 104+,teplé topánočky,či bunda,hračka.Kozmetika(pravdaže nie dekoratívna)Veľmi by nám to pomohlo.Niekomu doma zavadzia niekomu naopak moc pomôže.Dakujem veľmi pekne
dobry den ak by ste mala este pre babo vecicky prosim ozvite sa byvam v KRIZOVOM CENTRE zo 6 rocnym chlapcom A 3 pomali 4 mesacnou dcerkou dakujem
Ahojte milé mamičky
Obraciam sa na vás s veľkou prosbou o pomoc.Chcem vás moc poprosiť či by sa u niekoho nenašlo zimné oblečenie,obuv,po prípade svetrík či tepláčiky pre moju dcérku 2,5ročnu a zároveň veľmi pekne poprosiť či by sa u niekoho nenašla hračka ktorá je u vás už zabudnutá alebo vaše detičky už nezaujíma a našu by veľmi veľmi potešila na Vianoce pod stromčekom na koľko my si teraz nemôžme dovoliť.Dakujem a prajeme krásni deň 🙂
Ahojte milé mamičky
Obraciam sa na vás s veľkou prosbou o pomoc.Chcem vás moc poprosiť či by sa u niekoho nenašlo zimné oblečenie,obuv,po prípade svetrík či tepláčiky pre moju dcérku 2,5ročnu a zároveň veľmi pekne poprosiť či by sa u niekoho nenašla hračka ktorá je u vás už zabudnutá alebo vaše detičky už nezaujíma a našu by veľmi veľmi potešila na Vianoce pod stromčekom na koľko my si teraz nemôžme dovoliť.Dakujem a prajeme krásni deň
Dobrý deň poznám jednu maminku ktorá by potrebovala pomoc má 5 detičiek a 6 sa jej narodilo je na všetko sama pochádza z Trnavej Hory okres Žiar nad Hronom veľmi by ste jej pomohli hlavne na tú ktorá sa jej narodila 12.1.2018 mala Lilijana môžem vám poslať aj foto tej rodinky veľmi by boly vďačný ďakujem veľmi pekne vopred.Mozem vám poslať aj jej adresu
Dobry podvecer chcela by som s opytat ci je to este dostupne tie veci ktore darujete cakam babetko v septembri som mamina v hmotnej nudzi bola by som vam vdacna zatial dakujem
Dobry vecer chcela by som vas poprosit o veci ktore darujete nakolko cakam babetko a nemozem si dovolit kupit nove som slobodna mamina bola by som vam velmi vdacna keby ste mi to mohli darovat a poslat postou som zo ziaru nad hronom dakujem velmi pekne a cakam odpoved ci by ste mi ro mohli podarovat ak je to este aktualne
@megynkakn dobrý deň ja bysom tie vecičky potrebovala mám jedinú dcéru a dvoch chlapcov a tá moja dcéra má pred piatimi mesiacmi nemilo prekvapila bol to úder pod pás moja jediná 😢 povedala zeje tehotná tobí nebol problém ale jej priateľ chtori mimochodom som oňom nevedela ju nechal ako sa to dozvedel terás je v šiestom mesiaci na všetko je sama určite ako matka jej pomôžem ale sme hmotnej nudzi a bude to taške na dedí veci sú drahé bude mať dievčatko i tesim sa i zároveň smutná jednu dcéru mám vecičky by pomohli dakujem
dobri den nema niekto darovat oblecenie velmipotrebuje mam 4 deti pomctemi dakujem❤

@megynkakn dobrý deň chcela som sa spýtať aké stare bábätko keďže ja mám mesiac pred pôrodom a veľmi by ste my tým pomohli ďakujem vopred