icon

Aké znamenie zverokruhu je 21. jún?

30. okt 2023

Je dátum 21.6. este znamenie blíženci alebo už rak? Raz nájdem tak, raz tak.

Strana
z2
nahodnemeno
30. okt 2023

@maranco a kde viem zistit ostatne planety ako venusa, mars? ja sa zaoberam astrologiou ;) pocitala som si podla tej stranky a slnko bolo teda v Rakovi, ja som ale Lev z toho astro hladiska...Inak pre autorku, urcite odporucam tiez najdise.cz tam sa da vypocitat na akom stupni bolo Slnko v ten den. Mam spoluziacku, ktora porodila na svoje narodeniny, ona je kozorozec, ale dcera uz Vodnar..

nahodnemeno
30. okt 2023

@maranco musim povedat, ze to teda na mna nesedi, akokolvek kriticky by som sa postavila k astrologii a racionalne k astronomii...nieco musi byt inak , myslim , to s cim pracuju astrologovia....plus take veci ako ascendent a domy asi tazko v astronomii najst a a v astrologii sa toto uplatnuje dost..

hlubik
30. okt 2023

Bliženci

oranzovyvevericnik
30. okt 2023

@liusa82 len na kolko su hodiny narodenia presne, ked vsetci mame casy konciace na 00, 15, 30 a 45? Nepoznam nikoho(ak neratam posledne roky), kto by mal presny cas narodenia.

maranco
30. okt 2023

Súhvezdia ktoré vidíme na oblohe z pohľadu zeme sú často nesúvisiace hviezdy v rôznych vzdialenostiach a nemajú medzi sebou nič spoločné. Vlastnosti týchto súhvezdí z náhodných hviezd ako môžu ovplyvniť človeka.

Slnko sa od dôb starovekého Babylonu kolísky astrológie na oblohe posunulo o 1 súhvezdie. 15. jún 1980 bolo v súhvezdí Býk a nie Blíženci ako používajú horoskopy.

Vtedy ešte nepoznali planéty Urán a Neptún tak ako ich nemohli pri "výpočtoch" brať do úvahy, keď tie planéty existovali. Ak majú mať planéty vplyv na život tak potom všetky. Ako môže jedna planéta byť dobrá a druhá zlá keď je rovnako bez života z kameňa alebo plynu?

Naša osobnosť sa netvorí pri narodení, ale už pri počatí, to je 9 mesiacov skôr. To by pri astrologických "výpočtoch" dávalo iný výsledok.

petradenis
30. okt 2023

Odporúčam stránku najdise.cz, sekcia horoskopy
Zadáš svoj dátum narodenia,aj miesto a presne ti vyjde aj aké si znamenie,aj ascendent a iné infošky

liusa82
31. okt 2023

@oranzovyvevericnik no tak plus minus aby to bolo čo najpresnejšie.Ja som si skúsila dávať aj s 15,20 minutovým rozdielom a ukázalo mi to isté.Možno až na jeden aspekt medzi planétami.Len niekedy je to problém ak sa akurát vtedy mení ascendent.Malo by sa to zapisovať čo najpresnejšie.Dneska je na to už väčší spolah maminy viac na tom bazirujú pri narodení.Volakedy za mojej doby sa na to moc nehladelo

tindes
12. dec 2024

@maranco prosim aj ja horoskop 13.7. 1983 asi o 19:00 nar. ☺️🙏🙏

maranco
12. dec 2024

@tindes ja horoskopy nerobím, kde bolo Slnko vtedy nájdeš na https://www.heavens-above.com/sun.aspx?lat=48.1... bolo v súhvezdí Blíženci

Strana
z2