Muž znamení Blíženca.

14. jún 2020

Dobrý deň,

Mam manžela, sme spolu 5 rokov a manželia ako 3 roky. Veľmi spolu vychádzame a vlastne ma to ani nenapadlo až kým mi kamarátka nepovedala, že čaká bábätko chlapca a veľmi nechce aby bol blizenec lebo sú to veľmi zlý chlapy. A vtedy som si prečítala pár článkov a bola som zaskočená co všetko sa tam píše a v čom sa ozaj podoba. Ozaj je muž blíženc taky hrozný? Ja som znamení váh. A úprimne naše názory sa líšia, ale veľa diskutujeme,vela sa zabávame, pomáha aj veľa v domácnosti. A keď sme už pri znameniach mame aj dvoch synov znamenie tiež Blíženca a kozorožec budú spolu vychádzať?

Píšem to tu čisto len zo zvedavosti. Rada by som si vypočula vaše poznatky a skúsenosti z týmto znamením.

Ďakujem pekne

nikca_123
14. jún 2020

Ak mate harmonicky vztah; tak si nemusis zatazovat hlavu takymito vecami ;) Ale odhliadnuc od toho, mala som vztah s blizencom, vacsiu falosnost a dvojtvarnost v zlom som este nezazila u chlapa. Pre okolie bol super extrovert, pre mna narcis a zvnutra rozlozeny tvor. Nastastie som velmi vnimava, a zduchla som z tohto na oko dokonaleho vztahu.

pininka1
14. jún 2020

Môj je blizenec a veru je to rozpoltená osobnosť. Nikdy neviem ako zareaguje, ale zasa musíte to brať a rezervou. Lebo blíženci zvyknú byť spoločenský, majú radi zábavu a show a to teda môj muž nieje určite.

marca12
14. jún 2020

Nezalezi na znameni,ale na povahe. Ano maju ludia zakladne crty,ktore sedia. Ale z kazdeho znamenia ti nieco sedi aj na seba. Co ja poznam blizencov su ako uragan. Smiech,dobra nalada a v sekunde spust nadavok,zlej nalady. Hrozne nestabilni,zvlastni ludia, rozpoltene osobnosti. Ale to su aj levy napr. Lev sa mi podoba niekedy na blizenca.

liz_lemon
14. jún 2020

k vaham sa blizenec hodi, takze bud v klude
nemyslim si, ze by boli zli, ale je tam ta dvojtvarnost, mam koleu blizenca, a vidim to velmi dobre, aky je, vsetkym lichoti, ale kedze ho uz poznam, viem ze to nemysli vazne, ale len, aby robil dojem

alexandra2010
14. jún 2020

moj ex je blizenec. Ma dvojitu osobnost (aj to pisu). raz bol najlepsi chlap na svete a druhy den sa urazil na uplnej malickosti (napr som zabudla mu osolit obed...). nehovoril so mnou dva dni, vraj som mu pokazila vsetko. Takych bolo tolko ze som ho opustila. Ale dovtedy nebolo lahke nakolko mi vedel dat najavo ze som vinna, az tak ze som tomu uverila a mala vycitky a ospravedlnila aj za neviemco. Dobre ze skoncilo. Teraz mam kozorozca, moj najlepsi chlap a manzel a otec.

savoya
14. jún 2020

@marca12
Ja mam stastie na levov a ti muzi ma urcitym sposobom velmi pritahuju.Som blizenec a jedineho muza ktoreho som naozaj lubila bol blizenec.Mate pravdu sme rozpolteni a nevernici.ß😉

autor
14. jún 2020

Ozaj mame veľmi dobrý vzťah ale ako píšte všetky jednej chvíli je úžasné zábavný a vtipný a v druhu chvíľku urazený🤔 ale keď ze už nejak na neho mam dajaké tie paky tak sa to opäť vráti do úsmevu a a zábavy 🙂

midori123
14. jún 2020

Moj ex bol blizenec a ja vahy. Prisla som az neskoro na to, aky to bol nestabilny clovek, pretoze pretvarovat sa vedel velmi dlho. Rozvod nastal az po 13 rokoch manzelstva.
Ostali sme v dobrom vztahu aj nadalej, ale kedze sme sa rozviedli, prestal sa pretvarovat uz uplne a ja az teraz po 10 rokoch od rozvodu naozaj vidim kto v skutocnosti to je a neprestava ma udivovovat to, aka som bola slepa pocas manzelstva🤦‍♀️

ladyvi
14. jún 2020

Poznam jedneho. Zaujimave, ze v mojom okoli ziaden chlap blizenec. Ten jeden je rodeny nevernik, klamar. Ziaden z mne blizkych ci znamych sa nenarodil v tomto znameni, tak je to pre mna celkovo prekvapive. A potom moj synator. A ano, neveriac na znamenia,ked nam vyslo, ze to bude blizenec, zistovala som ci v okoli existuje aspon jeden normalny chlap v tomto znameni 😂

kiki68
14. jún 2020

A to veris takej kravine? Lebo moj muz by sa s rybou velmi nemal mat v laske a vida rozumieme si velmi. Ja napr na svoje znamenie ani velmi nesedim povahou a moj chlap tiez nie az tak.

ciernysokol
14. jún 2020

Je to hlupost. Pretvarovat sa moze kazde znamenie. Zly chlap moze byt hocijake znamenie. Zalezi este, kto co definuje ako zly chlap. Astrologia je pomerne presna v charakteristike, ale urcite nefunguje na urovni to znamenie je dobre a to zle. Okrem toho, uroven vedomia sa odcitat neda. Takze, generalizovat blizencov ako zlych je mimoriadne mylne.

miiceencoovaa
14. jún 2020

Ahoj, možno na tom niečo bude (možno len zhoda náhod), ale môj ex bol tiež blizenec a je to veľmi zlý človek. Strašne krutý a necitlivý. Mysli len na seba a nezaujíma ho vlastný syn. Smutne.

nini1010
14. jún 2020

No podla mna su tieto veci kraviny,ale teda ak sa chces o tom bavit seriozne ta mam pre teba jednu zlu a jednu dobru spravu.Naozaj su to velmi tazke povahy lebo su skutocne rozpolteni.Poznam 3 a o vsetkych 3 to plati do bodky.Vedia byt najmilsi,najlaskavejsi,pozorni.A potom sa nieco udeje a su bezcitni,neprijemni,nevsimavi...A ano su to nevernici.Su to tazke povahy pre svoju nevyspitatelnost.Avsak viem ze Vahy a Blizenci sa k sebe podla zverokruhu perfektne hodia,velmi dobre si rozumeju.

autor
14. jún 2020

🙂 Chcela som vedieť, len čisto zo zvedavosti. Ani ja som v blízkom okolí nikoho nemala v znamení blíženca, preto to až tak neviem usúdiť. 🙂 Pomerne skôr verím na všetko, verím na to ze nejako vedia ovplyvniť naše životy znamenia a numerologia, verím ze človeka zároveň tvaruje život v akom je vychovávany, čo zažil v čase dospievania, verím ze človeka ovplyvňuje viera, kamaráti, rodičia, manželia sa navzájom,myslim si že aj deti, ktoré prídu do manželstva vedia ovplyvniť ako ďalej sa to bude uberať. No hlavne verím na to že sa v manželstve musia partneri rozprávať, akceptovať, podporovať, vedieť si odpustiť, naučiť sa žiť s chybami a ozaj mať pevné nervy. Samozrejme ak je v manželstve tolerancia, úcta, láska. Takže si myslím ze všetko je popretkávané medzi sebou ako taká pavučina.

elizabeth175421
14. jún 2020

Neverím na znamenia. Otec je blíženec. Netvrdím, že sa občas neurazí alebo nevytočí, ale to aj môj muž (strelec), brat (baran) mama (býk) a ja panna. Každému sa mení nálada... Ale k veci, moji rodičia sú spolu 24 rokov, brali sa po cca 5 mesiacoch od prvého stretnutia. Otec by pre moju mamu spravil aj posledné, keď sa pohádajú a mama sa s ním nerozpráva, on príde za ňou, donesie jej koláč, niečo čo má rada. Áno, občas sa dlhšie nerozprávajú, ale nikdy na ňu nenadáva, skôr sa zoberie vyvetrať si hlavu a udobrí sa.. S nikým nechce byť za zle, tak radšej mlčí, prispôsobí sa. Nemá konflikty s ľuďmi, lebo má takú povahu, že aj keby mu sused ukradne polovicu pozemku, tak by povedal, že sa nechce hádať 🤦‍♀️😁😁 za to ja som panna a dokážem sa nerozprávať aj týždeň (ale len vtedy, keď som si vedomá, že som zle neurobila), skôr za mnou prídu ľudia ako ja za nimi, proste mám takú povahu.. V živote by mi nenapadlo zamýšľať sa nad tým, či sa napr ja s mužom k sebe hodíme ako znamenia 🤔

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
junovedievca
14. jún 2020

No pridam aj ja.moj muz je tiez blizenec. Popravde ma nejake crty co sa spominaju v charakteristike znamenia,ale inak je to laskavy a milujuci manzel a otec co urobi prve aj posledne pre nas.ja by som za nic na svete nemenila.a musim podakocat svokre,ze ho aj dobre vychovala 🙂

dadka555
14. jún 2020
Používateľ dadka555 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dadka555.

Z astrologickeho hľadiska existuje ešte niečo ako ascendent. Ten sa počíta podľa času narodenia v ten konkrétny deň narodenia daného človeka. Ten vraj ovplyvňuje charakter ešte viac ako znamenie samotné

lavender273
14. jún 2020

Poznala som 4 blizencov (vratane mojho otca) , a vsetci styria boli 👎

ivetka_kamo
14. jún 2020

@miiceencoovaa vlastne deti nezaujíma ani váhy ani raka, toto sú také blbosti, že až

katka2505
14. jún 2020

@marca12
U nás som ja blizenec a muž lev.Kombinácia ako hrom.

andruska80
14. jún 2020

My sme v rodine traja blíženci - ja, manžel aj syn, takže to viem celkom porovnať- a každý sme úplne iná povaha... manžel má minimum charakteristických vlastností, syn sem tam v niečom, ja asi najviac.... a teda vôbec nemôžem povedať, že by bol zlý manžel, skôr naopak, to skôr ja som taká povaha, že by som so sebou asi nevydržala :D

aylinn
14. jún 2020

Ja som blizenec a niekedy sama so sebou neviem žiť 😂 s chlapom bližencom by som nebola ale tak kto vie nikdy nehovor nikdy 😁 moj syn je tiež bliženec ale budem sa snazit zneho vychovať najlepšieho chlapa pod slnkom😄

aylinn
14. jún 2020

@katka2505 ajaj🙈 poznáám.. nezabudnutelny zazitok😂🙈

katka2505
14. jún 2020

@aylinn
Máš to isté?

dajana1983
14. jún 2020

@kiki68 tiež si myslím,to by sme ako žili keby sme si mali hľadať partnera podľa znamení v novinách 😅každému sú dané nejaké tie povahové vlastnosti ale isto nie účelne na znameniach.Ale keď niečomu človek chce veriť,tak ho nič nezastaví a verí aj tomu čo nie je pravda)

aylinn
14. jún 2020

@katka2505 nie ja mam rybu ale teda s levom to bolo ... magicke, ci jak to nazvať😄

katka2505
14. jún 2020

Ja som tiež blizenec a je naozaj pravda,že sme asi rozpoltene povahy.Chvíľu som veselá,šťastná,smejem sa a o chvíľu ma všetko štve a najradšej by som za všetkým tresla dverami.Ale verná som,manžela by som nikdy nepodviedla.Pre mňa je strašne ťažká povaha aj lev.Žiaľ,tvorím s ním pár.

katka2505
14. jún 2020

@aylinn
Magické je pekné pomenovanie.

hopsadobrandejsa
14. jún 2020

Co tu tak citam tak my blizenci sme zrejme odkazani na zivot osamote :D.

Niektore charakteristiky urcite platia, ale netvrdil by som, ze znamenie z cloveka robi dobreho alebo zleho. To by niektore znamenia boli odsudene na zanik pretoze by ich nik nechcel.

V rodine mame viacero blizencov a vsetci ziju v spokojnych manzelstvach. Ja jediny som slobodny cize ja som zrejme ten blizenec ktoremu sa treba vyhybat :D.