icon

Dávam 6 ročnému sladkosti a ževraj ho ženiem do záhuby.

simi1j
7. okt 2019

Ahojte, dnes som sa opat zamyslela nad tym, ako asi posobim na zvysok populacie, minimalne teda na matky (bio-eko-raw matky), ked svojmu sest rocnemu dietatu dam jednu alebo dve sladkosti za den...Konkretne dnes som sa stretla s takou reakciou, ze ak toto robim, tak svoje dieta zeniem do zahuby... Je tu este niekto, kto voli strednu cestu, snazit sa o zdravu stravu dietata, ale da dietatu aj jednu sladkost za den?

Strana
z4
rolandik
11. dec 2019

@miskakyska Ale to s nimi nerobí nedostatok cukru, ale reklama a okolie nasiaknuté reklamou. A cukor nepotrebuje naozaj nikto, aspoň nie ten v cukrovinkách. Mne hlavne vadí, keď protivné decká nadopované cukrom robia mojím zlé. A naozaj cukor ovplyvňuje správanie je na to veľa štúdií. Ja som tiež dávala deťom cukríky aj som piekla zákusky plné cukru. Začala som sa o výživu zaujímať až keď otec dostal infarkt. A odvtedy vidím, čo som si predtým nepripúšťala. Niektorí tlstí ľudia s depkami na mňa útočili a nedali si nič vysvetliť. Mne ich je iba úprimne ľúto. V diskusii na MK sme si kedysi radili, lebo sme chceli pre deti to najlepšie. Ale teraz tu ľudia otvárajú diskusie, aby si utvrdili svoju pravdu a nie aby sa dozvedeli niečo užitočné.

Strana
z4