Dávate si pančuchy pod nohavice?
Ahojte,
nie som žiadny úchyl, ani školák, čo sa cez prázdniny nudí. Ani nechcem touto otázkou nikoho pobúriť. Skrátka sa chcem spýtať, či si teraz v zime obliekate niečo pod nohavice (pačuchy, kaliopky, legíny). Ja si obliekam silonky a kamoška mi tvrdí, že som prehnane útlocitná, uzimená a mám zníženú imunitu. Že iné ženy vydržia bez pančúch.
Ďakujem
Tapeta n drevo
Mam sedavé zamestnanie a mi je zima nosím silonky pod legíny (v rifliach sa mi zle sedí)
Pod 0 stupnov nosim, chodim z roboty niekedy peso, keď mi ujde autobus a veru 30 minut by mi bolo dlho.... A samozrejme, ak idem na dlhsie von, tak si dam zateene leginy a rifle.
Na druhej strane, mna by do vonkajsieho bazena nikto nedostal, kebyze nie je vonku aspon nad 30 stupnov. Zabky u mna nehrozia a hole brucho som v zivote nemala 🙈😆
@lindous no ja mam 50 kg aj s topankami, tiez ma nema co izolovat 🙈
Ak beham iba z auta, do auta a je teplo - aktualne mame okolo 10st, tak nenosim... Ak bolo pod 0 a behala som z auta do auta, tak som mala... Ak idem v zime niekam von, napr. vianocne trhy, tak sa obleciem poriadne, vratane pancuch, lebo mrznut odmietam... A "milujem" tie, ktore sa neoblecu a potom pindaju vkuse vonku, ze im je zima... Nosim tielka, ciapky, sal, podla potreby pancuchy, na topanky si davam tiez bacha, aby mali hrubu podrazku v zime...
Nenosim,naposledy som to tak nosila na prvom stupni zs,dokonca si pamatam ze som cez zimu nosila ze silonky,na to hrube pancuchy,na to nohavice a este hrube zimne ponozky. Teraz nosim take iste nohavice ako cez leto a nic pod nimi nemam :D kazdy ako uzna za vhodne.
Väčšinou od jesene až do jari nosím pod riflami legíny (95%bavlna + 5% elastan) a už roky sa snažím zohnať nejaké poriadne menčestráky čo by mi sedeli, ale zatiaľ sa mi to nepodarilo. A keby Tatrasvit vyrábal tie hrubé pančuchy zo 100% bavlny aj vo veľkosti 170, tak už by som z nich určite pár doma mala 😄
Áno, v zime mam pod nohavicami každý deň pančuchy alebo legíny + hrubé ponožky, neveziem sa s autom chodím veľa peši a MHD
mne silonky od malička vadia, a aj pančuchy :D takže nenosím. Nosím termo legíny. Inak čiapku nenosím, a tielko len keď som chorá :D inak nie. :D
Inak k tej zime, moja mama ona je schopná chodiť v oteplovačkach doma :D my všetci v tričku a ona termo legíny, dlhé tričko, hrubá mikina :D sestra napr ešte koncom novembra v mikine chodila a chorá nebýva :D
@elizabet173 urcite je to aj tym, ale netreba to podcenovat… moze sa to prejavit aj neskor
Pančuchy si dávam, cestujem dosť dlho MHD takže je to fajn
@guiseppinka z auta do auta prebehnes aj v kraťasoch a minisukni
@gertrudaosem no to isto... Sukna, pancuchy ano. Kratasy nosim v lete... Ja som na nohy strasne citliva. Moze byt 30st ale bez slnka a musim mat ponozky, lebo inak prechadnem... Ked je 20 a slnko, tak pohoda... Ale mrznut nebudem a nemienim... Mne teplo nevadi, ale zima ano...
Zalezi kam idem, kolko casu bude travit vonku. Ked idem napr vecer na dlhsiu prechadzku tak si davam hrube ponozky aj pancuchy, pod rifle, pripadne mam rada zateplene leginy hrube
Nenosím dokonca ani moje deti 9 a 13 ročne nosia pančuchy iba k šatám. Pod nohavicami ešte túto zimu nemali. Mali sme max. v noci -8
Nie nenosím. Stačia zateplene leginy alebo rifle. Nemám rada vrstvenie, citim sa v tom zle a mne na stehná a lýtka zima nebýva. Ak je zima mám spodné prádlo samozrejme, hrubé ponožky, tie zateplene legíny, hrubá teplá mikina alebo hrubý sveter, bunda pod zadok, čiapka, rukavice. Viac mi netreba a zima mi nie je.

@lindous ja som na tom presne tak isto 🙊