icon

Debata o všetkom, len nie o deťoch, rodine a manželoch

carodejnica
26. júl 2012

Táto diskusia vznikla tak že v inej diskusii sme s niektorými mamičkami spoločne skonštatovali, že máme potrebu pokecať aj o iných témach, ako sú koliky, príkrmy, plienky, pranie, varenie, či manželské problémy. Chýbajú nám rozhovory o politike, histórii, ekológii, kultúre, knihách, filmoch, či o nemohúcnosti chrústa, alebo napríklad aj o vplyve prvej svetovej vojny na rozvoj pôšt (bacha nie je to blábol). 😉
Nenašla som tu žiadny všeobecný pokec "o všetkom a zároveň o ničom" (len nie o deťoch a rodine), tak dúfam, že nám to admini hneď nezatrhnú... 😉
@jfd @simonceli @magdusv @silvia31 - dievčatá, pridáte sa? 😉

didus85
26. júl 2012

@reanda to sa priznám nepoznam musim si to vygooglit knihy su fajn na vypnutie od reality chlapa atd ja mam niekedy pocit že až moc unikam od reality

graceful9
26. júl 2012

@stardust toho som sa bála, moje chabé znalosti angličtiny by ani gooogeľ nezachránil,,,,ale zas čítať z pc ma tiež neláka, asi predsa navštívim knižnicu,,,,,aj keď neviem, či knižnica v mojej novej dedine takéto dielo nájde 😀

reanda
26. júl 2012

@adriana7 co je misa i medved? baby nepamatate si na taku rusku kreslenu rozpravku, co davali za komousov? bol tam medved a zajac... raz harmancek, dva harmancek..stvrrrtyyy vynechaam... a toto vsetko musim zjest!! 😕 .. nikde to neviem najst... to bola moja srdcovka 🙂

didus85
26. júl 2012

@graceful9 sekundicku kuknem ti aky mam ja mam urcite ten starší ani neviem o tom že je z 2012-teho

graceful9
26. júl 2012

@didus85 ďakujem 🙂 no keď som zadala názov tak mi vyhodilo anna karenina 2012 cz avi,,,,ale to som radšej bližšie neskúmala, klasika je klasika 🙂

didus85
26. júl 2012
stardust
26. júl 2012

@graceful9 nasla som na nete zdarma aj v nemcine: http://www.cluberzengel.de/download/ebooks/pdf/...

didus85
26. júl 2012

@graceful9 ja som trdlo ja že si chcela Sophiinu volbu cele som to domotala

graceful9
26. júl 2012

@didus85 jááááj, ja som myslela kareninu 😀 ale neva, tú sofiinu voľbu si aj ja radšej pozriem skôr ako si prečítam 🙂

adriana7
26. júl 2012

@reanda , je to na youtube, stará dobrá ruská, kedysi kreslená, teraz vynovená rozprávka...niečo ako vlk a zajac...perfekrné...a vtipné....krásne gagy, situačný humor, v máše sa spoznajú všetky deti, v míšovi všetci rodičia

graceful9
26. júl 2012

@didus85 aaa netráp sa, ja večne pomotám čo sa dá aj čo sa nedá 😀

stardust
26. júl 2012

@adriana7 ja mam povacsine dobre skusenosti s ciganmi...dolezity je aj ton, akym sa s nimi bavis. Ak povysenecky alebo citit nevrazivost v tvojom hlase, komunikacia hladka nebude.

graceful9
26. júl 2012

@stardust to už skôr 🙂 ale samozrejme, ako každá druhá webka, čo chcem otvoriť mi vypísalo error 404 not found 😖

zdraviezprirody
26. júl 2012

@didus85 to ja čítam sofiin svet...asi preto 😀

adriana7
26. júl 2012

@graceful9 , tak to si už potom neprešítaš 😀 ak si nestihla do pôrodu, smola 😀 pre ženy s titulom "matka" nestráviteľné s nálepkou "na vlastné riziko"

reanda
26. júl 2012

@adriana7 no to si najdem zajtra, dneska uz musim byt potichucky 🙂 .. a na tu s medvedom a so zajacom si nepamatas??

didus85
26. júl 2012

@graceful9 ale jaj kukni si to ja zase som nevidela film Anna Kareninova a čože ešte nespinkaš?

graceful9
26. júl 2012

@adriana7 veru, ja som bola tehotná a chcela som to čitať, ale nevydalo,,,,a teraz ak to zavriem po 30. strane nebudem sa diviť 😀 inak ja ani modré z neba nemôžem ani kuknúť ani podobné veci, a už ani správy o 7, ako mám malú 😖

stardust
26. júl 2012
reanda
26. júl 2012

@zdraviezprirody sofiin svet bola dobra.. skoda, ze som ju necitala ako decko, to by ma bolo asi viac dostalo 🙂

graceful9
26. júl 2012

@didus85 aaa malá len teraz zadriemala 😠 takže treba počkať kým zaspí natvrdo, lebo nemám horšie ako sa k nej ešte z postele dvíhať o polnoci 😀 a ty? ozaj si vydatá? teda neber to v zlom, len ma to zaujalo 🙂

graceful9
26. júl 2012

@stardust nejde ☹

stardust
26. júl 2012

@graceful9 este, ze som si to ulozila v PC...neviem, preco to skopirovalo inu adresu. Ak chces, mozem ti poslat ten subor na maila.

zdraviezprirody
26. júl 2012

@reanda aj teraz sa to dobre číta. Sama som prekvapená 🙂

reanda
26. júl 2012

@stardust to su tam ciganske pesnicky, co si poslala? to si tiez pustim az zajtra 🙂 .. ja som mala na zakladke najlepsiu kamaratku ciganku.. potom sa odstahovala, aj sme si chvilu pisali, ale nejak nam to nevydrzalo 🙂

graceful9
26. júl 2012

@stardust jooooj no tak to by si bola veľmi zlatá 🙂

adriana7
26. júl 2012

@reanda , je tam aj zajačik, možno to bude ono, iné ale nepoznám...
@graceful9 , to modré ani ja nemôžem...ale ani nemusím...ja som kedysi vila mohla...ale teraz, keď dáva tie trapné otázky typu "ako si sa cítila, keď ti zomrel syn"...až rozum zostáva stáť, či to stojí za tú dovolenku, taký duševný striptíz pred celým národom

reanda
26. júl 2012

@zdraviezprirody ono je to aj sfilmovane.. ale kniha je lepsia, ako skoro vzdy 🙂

stardust
26. júl 2012

@reanda piesen Andro verdan z filmu Cigani idu do neba, zmes ciganskych piesni od Kmetoband a cardas od Ciganskych diablov.

graceful9
26. júl 2012

@adriana7 ono ja som to nikdy nepozerávala ale mamina áno a keď bola nejaká pekná reportáž alebo teda príbeh tak ma zavolala a ja rev ako pavián 😅 ale teraz na jojke ten dom snov býva a tá prestavba ma baví, to je moje, ale keď rozprávajú tie príbehy, neviem, či mám prepnúť alebo rovno utekať 😒