icon

Decembrovčiatka 2007 - 6. pokračovanie. Pridajte sa

janka1874
13. máj 2009

tak a máme kde pokračovať 😀 😀 😀 😀 😀

ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😀 😀 😀

martinaj
17. jún 2009

centi som na FB 🙂

centik
17. jún 2009

Mati hm, tak ho skus semtam nechat len tak, ked pride domov, nevymyslat prenho nic, uvidis mozno sa to zmeni, a nevycitaj mu to stale, a ked nie, tak.. neviem ale trosku je asi aj sebec, nie? ale dufam ze sa zmeni, ze sa trosku uvedomi chlapec
a robis si aj sama nejaky program? ze mu nechas malu a niekam vypadnes s babami?

Boc téde to co vam je stale, nieste uz zakliati? 😕

centik
17. jún 2009

musim ist,

Boc ryyyyychlo sa uzdravte, vydrz to, zajtra bude lepsie, aj Matejovi, romi aj tebe 😵

Mati uzite si opekacku 😉

caute zatial

martinaj
17. jún 2009

no malokedy niekam vypadnem...... ked mi nasilim zobere malu svokre 🙂 on totiz ma 2 prace a volno ma kazdu druhu sobotu momentalne.... takze som furt s malou 😅

martinaj
17. jún 2009

cau centi 🙂

aadula
17. jún 2009

centik pekne si to napísala... 😉

boc máš toho dosť...len vydržať ..keď je matejko statočný, musí byť aj mamina...a tie nrvozne nálady u dieťaťa poznám..aj Samino mi to robieva

pred chvíľkou vylial na seba šálku kávy....ešte, že bola studená...mm si ju položil na stôl kam on dočiahne...to nemal robiť...

bocmanka
17. jún 2009

😒 😒
tak teraz od 6h rannej zaspala s total vyčerpaním a vreskotom..
idem vymyslieť program pre mateja...pá

ivana26
17. jún 2009

ahojte baby,
boc, rychlo sa uzdravte
ja tu vobec nestiham chodit, este stale davame dokopy nasu spalnu a ked neupratujem, tak sa ucim, alebo som s adamom von 😉
lucul, daj mi prosim potom vediet kolko ti mam poslat euracov za tricko 🙂
ani neviem o com pisete, lebo nemam cas si vas precitat, poobede mam madarcinu a vela som sa toho nestihla naucit 😝
tak snad vecer.
a vcera sme mali takeee krupobitie az hruza, obilo nam vonkajsiu stenu domu, strhlo sietky proti komarom........ a chuda auto to tiez trochu schytalo, lebo sme samozrejme boli akurat v meste, chuda adam sa tak bal v aute, len sa tulil ☹ chudatko moje a mne tiez nebolo vsetko jedno. no proste parada.
prajem vam pekny den 🙂

anina1
17. jún 2009

centi dnes si sa zobudila nejak do múdra 😀 😀

luculka
17. jún 2009

ivi 1,33 za postovne,,,plus 3 eur,,,za tricenko

boc chudatka,,,,vyliecte sa,,,, 😔

aadula
17. jún 2009

luculka ešte nám pošli na teba č.ú. aby sme ti vedeli peniažky previesť 🙂

simka9122008
17. jún 2009

Čafte žienky, my sme dnes boli sami s malým na logo a potom sa poflákať v meste, poplatila som banky a kúpila mu kopačky, sandále a ešte jedny topánky, lebo už tie predtým má total zničené
Práve čakám maminu, prídem mrknúť na bytík a mne sa už dnes taaaaaaaaaaak nič nechce, zajtra musím konečne niečo popratať 😝 😝 😝
Boc, to ma mrzí že nevyšla tá škola v prírode, vyliečte sa rýchlo

alinka76
17. jún 2009

Centík, pekne si to napísala o tých chlapoch. máš pravdu, ja aj chápem ich pocity, ale aby sa domov tešili, musíme byť milé, lebo nechcem aby domov chodil z povinnosti a nebodaj šiel najprv do krčmy na pivo, aby mu bolo jedno že do neho ešte rýpem ☹ a tiež je pravda, že fakt sa musíme s dakym dospelým porozprávať, keď celý deň sme doma len s deťmi. ale však na to máme net aspoň, tiež vravím že tu viac pokecám ako so zákonitým 😀 😀 😀

csikike
17. jún 2009

kocky, ktora mate malonohych chlapcov, kuknite, predavam cisto nove adidasy, som sa pomylila a kupila som mu rovnake cislo ake uz ma

abbi
17. jún 2009

centi ozaj super si to napisala 🙂
ali presne... preto chodim na tento portal aj na facebook.. trochu pokecat s niekym dospelym 😀 😀 😀
inak dnes tu mame velku brigadu... 8 chlapov, som varila ... ale uz je po obede. stihla som to rychlejsie ako ked varim iba pre nas 😝 😝 😝 dobra jarna polievocka a stroganov s knedlou 😎 😎

aadula
17. jún 2009

csiki a kde ich máš? hoď prosím ťa link a aké číslo?

alinka76
17. jún 2009

maťa, keby si bola týždeň v kuse s dvoma deťmi sama a to staršie ťa vytáča, ignoruje a odvráva, bola by si na nervy z toho, ale musela by si to vydržať. lebo ja to mám teraz takto stále cez leto, to vieš sezóna ☹ ☹ ☹ a tak musím tiež sama si väčšinou robiť program a zabaviť deti, aby mali na čo spomínať, nie len na uhundranú mamu 😀

aspoň vždy večer sa teším, že mám kľud, deti spia a ja mám čas na seba a svoj notebook 😀 😀 😀 😀

csikike
17. jún 2009

anina, panecku, claudi je iny stverac 😲

alinka76
17. jún 2009

my sme práve došli od potoka, som vzala aj kamošku, deti na bicykle a hybaj do hory. deti sa ponaháňali, pohrali pri potoku, my sme si dali pivko a bolo nám dobre 😎 😎 😎 a malý už zalomil a ja mám frei 😀 😀 😀 sveta žiť. sa nečudujem môjmu, že mi závidí občas 😀 😀 😀

csikike
17. jún 2009

hm, to moje este beha... ale dnes je ako 100 certov, ani nejdem radsej rozpisovat 😕 , za hcvilku ho idem ulozit spat

aadula
17. jún 2009

pána beka..anina ..to tam fakt sama vyliezla???? 😕

luculka
17. jún 2009

😕 😕 anina,,,, Claudia je iný horolezec

aadula
17. jún 2009

csiki..keby boli 22 tak ich hneď beriem 21 sú malé 😉

alinka76
17. jún 2009

baby, happyfoto má akciu na 10x15cm fotky á 0,06€, akoby vedeli, že mám veľa fotiek na vyvolanie 😎 😎 😎

anina1
17. jún 2009

sama tam vyliezla, len na mňa kričala z izby hopi, tak som išla za ňou..
ja sa ani nečudujem, keď sa stane, že deti vypadnú alebo niečo také, to sa ani nedá niekedy ustriehnuť, keď treba aj variť a iné robiť doma 😒

anina1
17. jún 2009
luculka
17. jún 2009

🙂 vcera isla na nákup... 🙂

anina fakt hrozne tie deti,,,,to je sekunda,,ja vzdy utekám ked uz je dlho podozrivo ticho 😝

alinka76
17. jún 2009

anina, a čo vlastne vyviedla, hladám a nevidím kde si to písala

ajula25
17. jún 2009

ahojte.
anina nezinfarktovala si? ja by som asi hej.... 🤐

a chlapi? centik tí sú všetci sebci...ale aj tak ich milujeme no nie? 😉 len ma niekedy štve, že my sa prispôsobujeme, aby sa mali dobre, aby sa tešili domov, aby mali dobre navarené, aby si oddýchli po práci a tak a oni na nás z vysoka kašlú....teda väčšinou. Je im fajn, majú sa dobre a amy kedy sa takto budeme mať? Deti, upratovanie, varenie, vonku s deťmi, umyť deti, uložiť deti a potom nečude, že večer sme polomŕtve....
ale tak nie vždy je to tak samozrejme, aby som to aj z pozitívnej stránky trocha videla. Niekedy dokážu aj prekvapiť 😉

My sme celé doobedie strávili po lekároch kvôli tomu kašlu. Sme boli na odbery, na pľúcnom, na krčnom a vyzerá to na alergiu... 😲