icon

Decembrovčiatka 2007 - 6. pokračovanie. Pridajte sa

janka1874
13. máj 2009

tak a máme kde pokračovať 😀 😀 😀 😀 😀

ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😀 😀 😀

zrzulka
23. máj 2009

Zucha ja nedavam, len varenu. davam iba cerstve ovocie.

ajula25
23. máj 2009

ahojte
tak my sme spolíkový jedna radosť. Chudák už má celý noštek vydratý. A slintá ako taký malý bernardín. No snáď to len zo zúbkov bude. A teiž bol ufňukanejší dnes. Poobede nespal ani hodinu a zobudil sa s velikým plačom. No tak dúfam, že zajtra bude lepšie.... ☹
Čerstvú zeleninu nedávam,lebo on to vypľúva. Papriku keď jeme tak si pýta, ale len to popremieľa v puse a potom vypľuje. Ešte tak keby somparadajkovú nátierku urobila tak to by zjedol. No a uhorku sme raz skúšali a potom mu asi bolo ťažko na žalúdok, aj sa pogrckal....takže nejako to neznásilňujem.

Aidi super fotka....šikulka Vaneska ako sa tam narvala do tej práčky.... 😀

ajula25
23. máj 2009

jani som sa pobavila, že dosratú do tričiek 😀

luculka
23. máj 2009

zucha tak natuš uplne miluje,,paradajku a cervenu papriku

aadula
23. máj 2009

tiež som ponúkala Samkovi paradajku aj papriku a nešmakovala mu uvidíme čo povie na čerešničky, jahôdky a tieto novoty pre neho 🙂

aadula
23. máj 2009

ajul chúďatko malinké...nech mu tie soplíku už odídu

ajula25
23. máj 2009

dík aadulka 😉

janka1874
autor
23. máj 2009

ajula to som si ani nevšimla že som to tak super napísala ale dúfam, že to každý pochopil že dorastú 😀 😀 😀 😀

my sme tiaž boli celé poobede vonku tak ako vždy teraz keď je pekne 😅 😅 😅
aida super fotka
no aspoň ste ma trošku potešili že nie len moje dieťa začalo dmietať jesť
no a k zelenine Sendy má rada paradajky aj uhorku papriku ani moc nie a ostatnej zeleninke moc neublíži

aadula
23. máj 2009

ajulka...som išla pozrieť...my si dávame pod nos keď už to začína byť zlé Borozan..ale pozerala som, že je to len od 3 r .... no škoda inak je to veľmi dobré ukľudnujúce pod noštúlik

janka1874
autor
23. máj 2009

tu čo v poslednej dobe začína debata po 22-hej?

bzuco
23. máj 2009

ahojte
som si práve kúpila cez net golfáč, tak sa teším 😵

bzuco
23. máj 2009

zucha...no náš baští čerstvú zeleninu dotuha
najviac šalátové uhorky, paradajky, občas aj papriku, redkvičku
ale mrkvu a kaleráb veľmi nechce, lebo je to dosť tvrdé

janka1874
autor
23. máj 2009

bzuco aký hoď link

bzuco
23. máj 2009

a z ovocia má najradšej hrušky, jahody, mandarínky, pomaranč, hrozno....už aj melon sme mali a nešiel sa dojesť 🙂 , zajtra skúsim broskyne 😉
banány veľmi neobľubuje, to 1 za mesiac ak zje, tak moc poviem

bzuco
23. máj 2009

https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...

a cenu mi spustila na 38 eur 😵 😵

som ho obzerala u nás v piatok na predajni a nový stojí vyše 4000,-...majú naň teraz akciu za 2900,-
ale toto je dobrá cena a ešte je aj rok v záruke

luculka
23. máj 2009

bzuco pochvál sa 😉
nasa tiez miluje melon..hrozno,,jahody,,,

bzuco
23. máj 2009

mám po malej golfáč, ale to je taká hrkálka, že strach, som ho mala minule von a MM ho skoro plesol do kontajnera 😅 😅 😅

luculka
23. máj 2009

🙂 jeej ten je krááásny,, 🙂

aj ja som chcela new golfáč...ale potom som povedala ze nejako to uz zvládneme s týmto kocikom a racej si kupim nový k druhemu 😉 🙂

janka1874
autor
23. máj 2009

no bzuco pekný ja som tiež niečo také chcela pre Sendy ak bude mať súrodenca a pôjdeme niekam ma dlhší výlet tak sa to možno hodí no uvidíme

bzuco
23. máj 2009

luci...páči sa? 😉 ...som rada 🙂 🙂

bzuco
23. máj 2009

hlavne tá pevná konštrukcia sa mi páči, nie ako na obyč. golfkách 😝 😝 😝 😝

janka1874
autor
23. máj 2009

no to je fakt dobré a aj výbava ja dobrá za tú cenu a mne sa na ňom najviac páči to že je púolohovateľný na chrbátik ak náhodou potrebuje v ňom aj pospať

luculka
23. máj 2009

presne,,,mne sa nepácia tie holé golfky,,,ze aby si sa bála ze ti odfukne celý kocík,,, 😀

luculka
23. máj 2009

bzuco super si kupila 🙂 😉

csikike
23. máj 2009

ahojte, hadajte co zas ten nas maly spravil, no jasne, ani bosorky nemusite byt, ano, opat sa povracal ☹ , ja uz som zufala 😢 , nestacia nam problemy s tou tvaricku, ze nik nevie naco je alergicky, na alergologiu nas dali na stred septembra, este do toho aj tie prblemy s grcanim, ale vsetko mu vychadza negativne... 😔 , len ja uz idem zosaliet, tak sa o neho bojim, len revem a revem, ze mu neviem pomoct ☹

luculka
23. máj 2009

😒 csike,,,,to je hruuza ze stale nevies preco vracká,,, 😢

csikike
23. máj 2009

luc, ja sa normalne bojim kazdeho vecerneho jedenia 😔

luculka
23. máj 2009

to ti verim 😒 ,,,,a absolutne nevedia ze co to moze byt???

bzuco
23. máj 2009

csiki...chudáčik malý ☹

csikike
23. máj 2009

luc, vraj nie, ze je normalne aby grckalo tak 2x do mesiaca, a aj mu brali stery z nosa a hrdielka a vsetko ma negativne, ale vraj to vyrastie, len ja sa dovtedy zblaznim... 😖 a hlavne teraz, tak strasne sa bojim o neho ☹ , a aj o to ci neublizujem malej ked sa takto rozrusujem 😔