icon

Decembrovčiatka 2007 - 6. pokračovanie. Pridajte sa

janka1874
13. máj 2009

tak a máme kde pokračovať 😀 😀 😀 😀 😀

ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😀 😀 😀

glorita
30. okt 2009

lucu,nieeeeee.... 😀 😀 😀 😀

luculka
30. okt 2009

tak buduci týzden vás ocakávame,,,mozme ist do detskeho centra ak bude skarede.... 😵 😵

glorita
30. okt 2009

jojno dobre teda,uz aby sme zacali radsej balit ,aby sme sa nevyhovarali tolkooo 😀 😀 😀 ale fakt by sme mohli dojst niekedy okrem po a stredy. 😵

abbi
30. okt 2009

wow uzasne JANI gratulujem 🙂))) velmi sa tesim. 😵 😵

luculka
30. okt 2009

Ok,,,my sa prisposobime,,,, 😉 🙂 poviem aj Pete nech pride s Alickou,,, 😵

telinka
30. okt 2009

huleni...to tak nasilu ma byt , neboj nic nepokazis 😉

lucul...sak aj my mame kocik , ale letny , predsa potrebuje aj na zimu poradny 😀 😀 😀 a kuchynku....tajne dufam ze tato vyrobi ozajstnu mini 😅

luculka
30. okt 2009

teli viem,,ale doma by ma asi zozrali,,ja by som jej tiez kupila este jeden hlboký ale nehrozi,,,, 😝 😝 😝

uz aj kuchynku hundraju ze zabere dalsie miesto 😠
ja mam vybratu tu tefal,,,,v draciku,,ale pojdem ju asi kupit do toys rus,,,,v rakusku,,,,tam bude snad lacnejsia pred vianocami,,,

telinka
30. okt 2009

lucul , uz mate to stavebne??? treba rychlo ten dom postavit a nebude nikto hundrat 🙂 keby to tak lachko islo , ze 😝

aadula
30. okt 2009

jeej a Simonke všetko najlepšie k meninám prajeme 😵

simka9122008
30. okt 2009

halooooooooooooo, tu už dnes nikto nie je, ale je tu pusto bez Janky ☹

simka9122008
30. okt 2009

Tak nič 😒 nikto tu nie je tak sa vypínam a odchádzam spať ☹

bzuco
30. okt 2009

ahojte

janke zo srdiečka blahoželám.....riadna babuľka malá Viktoria 😉

bzuco
30. okt 2009

a simonke tiež všetko naj 😉

simka9122008
31. okt 2009

Halooooooooo kočky kde ste všetky, asi všetky varíte, pratáte, tak nič mrknem tak cez obed 😉

aadula
31. okt 2009

ahojte, som sa sem až teraz dostala...nejak ma hlava bolí, už som si druhú tabletku dala a nepomáha. Som doteraz upratovala a ešte sme nejaké sviečky boli pokúpiť tu blízko nás v jednom obchodíku, poobede ideme už na cintorín, mojej milovanej starkej sviečočku zapáliť a zajtra zas na druhú stranu ... na mm ocina ... Tento rok to už iste aj Samino inak bude vnímať... dúfam, že vetrovka ostane neporušená 😅

janka1874
autor
31. okt 2009

ahojte aadula porad ako sa tu pridava foto a pokusim sa oto

abetka
31. okt 2009

Ahojte. Vcera som intenzivne mzslela na Janku, ale nemali sme funkcny net, tak az teraz od nasich vam pisem.
Jani- srdecna gratulacia k babike a prajem vela ydravia. radosti a veeeela mliecka.
Simonke vsetko najlepsie k meninkam
Vcera som bola riadit v skole , lebo sme detom malovali triedu, tak som sa bola pricinit, ale maju ju krasnu 😵

janka1874
autor
31. okt 2009

Tak podarilo sa mi pridat foto nasej Viktorie Emy tak ak chcete tak kuk do jankynho albumu pa

tinyleaf
31. okt 2009

zlata je babulka 🙂

aadula
31. okt 2009

janka...som až teraz nakukla..a už si si sám poradil 😉

aadula
31. okt 2009

jeeeeeeeeeej aká buchtička Vikinka Emka 😵 😵 krááásna ..sa vám teda vydarila 😉

bzuco
31. okt 2009

ahojte

my sme boli včera na hroboch - z mojej strany - a malý nič nerobil len na celý cintorín vykrikoval - "horííííí" 😀 😀 😀 😅
dnes ideme blahoželať krstniatku - dnes má 3 rôčky 🙂 a zajtra zasa na hroby z MM strany

simka9122008
31. okt 2009

Jééééééééééééééééj malá Viki aká zlatá bambuľka, tfuj, tfuj, nech je zdravučkáááááááááááááá

bzuco
31. okt 2009

janka...máte krásnu dcérku 😵

abetka
31. okt 2009

jani mala je krasna. A mne sa zda, ze sa so Sendy podobaju 😵 😵

silvika
31. okt 2009

jeeej janka gratulujem a mala je naaadherna ako cez kopirak .... mate asi kvalitny (kopirak) ze sa tak podarila 😉 😎

luculka
31. okt 2009

cafte
jéééééj babulka je krááásna,,, 🙂 🙂

teli stavebne este nemáme,,,ocakávame ho,,,, 😵 😵
a kedze je domcek bez pivnicce,,,budeme musiet nejaku budu postavit na dvor,,na haraburdy,,,,, 😀

ajula25
31. okt 2009

ahojte
jani malá je úžasná...taká buchtička krásna. A fakt sa podobajú so Sendy. Jáj tak si ju užívajate, bo onedlho už bude velká. 😉

Dodatočne Simonke všetko len to najlepšie prajeme a Lukyno posiela boču 😉 🙂

luculka
31. okt 2009

ozaj aj my Simonke dodatocne vsetulinko naaaaaj 😵

ja cakam ked malá vstane,,a pojdeme na hroby

abbi
31. okt 2009

Pripajam sa ku vsetkym gratulaciam 🙂)
wow Viktorka je krasna, baculatucka ocividne krasne zdravucka 😉 😉 😉 gratulujem. JOJ az mi je luto, ze tak skoro nebudem drzat take krasne malicke babatko :( ziadna svagrinka zatial tehu nie je... a ja neplanujem. no budem sa musiet niekomu prihlasit na navstevu :D