icon

DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?

leniciatko
10. jún 2010

Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
betuska131g
20. apr 2013

Ak chce niekto využiť skvelé akcie a zľavy v Dedre, prípadne viac info o spolupráci, alebo registrácii, ozvite sa cez IP.

peres64
20. apr 2013

@michaelamaranesi
ok mala by som zaujem, takže sa zaregistrujem a udam vaše čislo koordinatora s dostanem zlavu 15 či 30 percent, a na celý nákup alebo iba výrobok, IP neviem ako sa to používa som tu zhruba dva dni a nestíham to nejako všetko registrovať, ak budem objednavať, tak to bude nad 50 E to určite, len by som rada, chcela vedieť celý postup a hlavne tie zlavy, dakujem

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
daniela.m
21. apr 2013

@michaelamaranesi ked poskytuješ info o dedre a registrácii,tak píš presne podľa JOP,v každom tvojom prispevku sú nepresné informácie.Poštovne sa neplatí už od 48€ a aj nový neregistrovany zákaznik na SK vidí ceny v € čo platí už velmi dlho.Pri výroboch vo výpredaji sa ziska vyššia zľava ako 15% ,davaš zavádzajuce a nepresne informacie.
Nepouživa sa výraz zľava ale marža a na vypočitanie zľavy sa použiva koeficient 1,2 a 1,3 ,ale nie zľava 15% a 23% ako stale tu píšeš.

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
anika11
27. apr 2013

Ak by sa chcel niekto zaregistrovat v DEDRE napiste mi IP. Rada poradim a pomozem a mozete nakupovat za skvele ceny pre seba, alebo aj zarabat predajom

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
ifkael
29. apr 2013

@michaelamaranesi cokokotik??

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
ifkael
29. apr 2013

@michaelamaranesi vsak preto..ze cokokotlik....L ti tam vypadlo 😀

cetera
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
lencika
12. máj 2013

prvykrat som vyskusala dedru tento rok avivaz a odstranovac skvrn bola som velmi spokojna a aj som pri tom ostala

lienkalulu
12. máj 2013

ak niekto bude chciet nieco objednat z DEDRY alebo pomoct, poradit, zaregistrovat
rada pomozem =)

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
liana88
21. máj 2013

viete mi poradiť (kto pozná a používa samozrejme) ktorá aviváž z DEDRA vonia najlepšie?? ja som skúšala len pár z nich a zatial vyhráva "cest ´la vie" no budem rada za vaše skúsenosti. Ďakujem vopred za rady

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
liana88
25. máj 2013

Tak určite ju skúsim, tú som ešte nemala. A uvítam aj ďalšie tipy 🙂

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
jana86
26. máj 2013

caute baby, uvazujem nad tym, ze by som skusila aj ja robit s dedrou, ale...chcem vas poprosit, ci by ste mi nenapisali nejake osvedcene vyrobky, ci uz drogeriu, prasky, avivaze, ci uplne hocico s cim ste spokojne...lebo ak mam urobit prvu objednavku a este vyrobky nepoznam tak nech neobjednavam dajake bludy 🙂 a este sa chcem opytat, to ked sa zaregistrujem a spravim objednavku, poslu mi potom aj nejake katalogy? aby som mohla potom davat znamym nech si daco vyberu ...

liana88
27. máj 2013

poslala som ti správu

avanti
27. máj 2013

@liana88 - ja by som zas odporucala - polar breeze a essence de jasmin 😉

anika11
Odpoveď bola odstránená