DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?
Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂
dievčatá,máme sa sťahovať do domu kde je ČOVka,tak chcem používať eko čistiace prostriedky.Dedra je 100% eko-nezničí mi tie baktérie v ČOVke?
prípadne viete doporučiť konkrétne nejaké výrobky-napr.ktorý prášok,aviváž,prostriedok na čistenie WC,kúpeľne,okien-keďže ich ponuka je široká...ktoré máte osvedčené?ajcenovo?tie,čo sa riedia vodou,lebo sú koncentrované?
Vďaka
@michaelamaranesi mám misku L je to super materiál,lahké,pekná farba.
Ahojte,ak by mal niekto zaujem o nakup veci a objednavanie z Dedry o 30% lacnejsie,nech sami ozve do správy...
ahojte pridavam sa tiez pracujem s dedrou 🙂
aj ja som včera pracovať s dedrou a som rada, že táto téma existuje, moc mi to pomáha, hlavne jedna zlatá baba, mi strašne pomohla, aj touto cestou DAKUJEM
michaelamaranesi ide ti to velmi dobre 🙂
@michaelamaranesi veru ide jej to super 🙂
baby pridavam sa aj ja robim s dedrou.dakujme moly za pozvaniee 🙂
Ahoj baby! Chcela by som sa tiez zaregistrovat,ale tu v okolí nepoznám nikoho,kto by sa tomuto venoval.Co mám robit?
nie so zľavou 20-30% ale maržou 😉
INFO U MŇA 🙂
Ponúkam spoluprácu s touto českou ekologickou firmou,výborné výrobky,registrácia zdarma,nákup s 30% maržou,možnosť privyrobenia si.Informácie podám do IP. Pekný deň
Rovnako sa pridávam k predchádzajúcim názorom, aj ja spolupracujem s Dedrou a s výrobkami som veľmi spokojná. Práve sa chystám robiť objednávku, ak by niektorá bola z BA a mala záujem- môže sa pridať ku mne... 🙂
baby prosím vás ktoré robíte s dedrou nemáte náhodou topánky avril jedni aj druhé č. 38?
Ak by chcel niekto skúsiť spoluprácu s Dedrou, poradím ako na to. Ak je tu niekto zo Šale, kto by chcel iba objednať a vyskúšať nejaké výrobky, ozvite sa cez RP.
Ahojte, tak sa k vám pridávam, aj ja pracujem s Dedrou, takže kľudne sa ma pýtajte, ak niečo potrebujete vedieť...poradím, objednám, registrujem 🙂