DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?
Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂
Ak chce niekto využiť skvelé akcie a zľavy v Dedre, prípadne viac info o spolupráci, alebo registrácii, ozvite sa cez IP.
@michaelamaranesi
ok mala by som zaujem, takže sa zaregistrujem a udam vaše čislo koordinatora s dostanem zlavu 15 či 30 percent, a na celý nákup alebo iba výrobok, IP neviem ako sa to používa som tu zhruba dva dni a nestíham to nejako všetko registrovať, ak budem objednavať, tak to bude nad 50 E to určite, len by som rada, chcela vedieť celý postup a hlavne tie zlavy, dakujem
@michaelamaranesi ked poskytuješ info o dedre a registrácii,tak píš presne podľa JOP,v každom tvojom prispevku sú nepresné informácie.Poštovne sa neplatí už od 48€ a aj nový neregistrovany zákaznik na SK vidí ceny v € čo platí už velmi dlho.Pri výroboch vo výpredaji sa ziska vyššia zľava ako 15% ,davaš zavádzajuce a nepresne informacie.
Nepouživa sa výraz zľava ale marža a na vypočitanie zľavy sa použiva koeficient 1,2 a 1,3 ,ale nie zľava 15% a 23% ako stale tu píšeš.
Ak by sa chcel niekto zaregistrovat v DEDRE napiste mi IP. Rada poradim a pomozem a mozete nakupovat za skvele ceny pre seba, alebo aj zarabat predajom
@michaelamaranesi cokokotik??
@michaelamaranesi vsak preto..ze cokokotlik....L ti tam vypadlo 😀
prvykrat som vyskusala dedru tento rok avivaz a odstranovac skvrn bola som velmi spokojna a aj som pri tom ostala
ak niekto bude chciet nieco objednat z DEDRY alebo pomoct, poradit, zaregistrovat
rada pomozem =)
viete mi poradiť (kto pozná a používa samozrejme) ktorá aviváž z DEDRA vonia najlepšie?? ja som skúšala len pár z nich a zatial vyhráva "cest ´la vie" no budem rada za vaše skúsenosti. Ďakujem vopred za rady
Tak určite ju skúsim, tú som ešte nemala. A uvítam aj ďalšie tipy 🙂
caute baby, uvazujem nad tym, ze by som skusila aj ja robit s dedrou, ale...chcem vas poprosit, ci by ste mi nenapisali nejake osvedcene vyrobky, ci uz drogeriu, prasky, avivaze, ci uplne hocico s cim ste spokojne...lebo ak mam urobit prvu objednavku a este vyrobky nepoznam tak nech neobjednavam dajake bludy 🙂 a este sa chcem opytat, to ked sa zaregistrujem a spravim objednavku, poslu mi potom aj nejake katalogy? aby som mohla potom davat znamym nech si daco vyberu ...
poslala som ti správu