icon

DEDRA - ekologická drogéria. Máte skúsenosti?

leniciatko
10. jún 2010

Ahojte, máte skúsenosti s týmito výrobkami- ekologickej drogérie? Pracujete niekto pre ňu, alebo predávate jej výrobky? Chcem sa spýtať: ste spokojné s výrobkami, alebo s predajnou činnosťou?
......veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede. 🙂

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
rovni
1. jún 2013

dievčatá,máme sa sťahovať do domu kde je ČOVka,tak chcem používať eko čistiace prostriedky.Dedra je 100% eko-nezničí mi tie baktérie v ČOVke?
prípadne viete doporučiť konkrétne nejaké výrobky-napr.ktorý prášok,aviváž,prostriedok na čistenie WC,kúpeľne,okien-keďže ich ponuka je široká...ktoré máte osvedčené?ajcenovo?tie,čo sa riedia vodou,lebo sú koncentrované?
Vďaka

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
oazapokoja
3. jún 2013

@michaelamaranesi mám misku L je to super materiál,lahké,pekná farba.

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
betuska131g
Odpoveď bola odstránená
monalisa1
Odpoveď bola odstránená
jaminama
Odpoveď bola odstránená
jaminama
Odpoveď bola odstránená
jaminama
Odpoveď bola odstránená
januliksk
7. nov 2013

Ahojte,ak by mal niekto zaujem o nakup veci a objednavanie z Dedry o 30% lacnejsie,nech sami ozve do správy...

molly25
16. nov 2013

ahojte pridavam sa tiez pracujem s dedrou 🙂

cencula
17. nov 2013

aj ja som včera pracovať s dedrou a som rada, že táto téma existuje, moc mi to pomáha, hlavne jedna zlatá baba, mi strašne pomohla, aj touto cestou DAKUJEM

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
cencula
18. nov 2013

michaelamaranesi ide ti to velmi dobre 🙂

molly25
22. nov 2013

@michaelamaranesi veru ide jej to super 🙂

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
lucka544
22. nov 2013

baby pridavam sa aj ja robim s dedrou.dakujme moly za pozvaniee 🙂

ada7718
15. jan 2014

Ahoj baby! Chcela by som sa tiez zaregistrovat,ale tu v okolí nepoznám nikoho,kto by sa tomuto venoval.Co mám robit?

kometa
15. jan 2014

@ada7718 ... IP 😉

ada7718
15. jan 2014

@kometa ahoj kometa.uz som ti odpísala,len dúfam,ze je to správne 😒

nikin789
18. jan 2014

Zaregistrujte sa v DEDRE a nakupujte so zľavou 20 - 30%. V prípade záujmu ma kontaktujte na veronika.svarna (at) mail.com

kometa
20. jan 2014

nie so zľavou 20-30% ale maržou 😉
INFO U MŇA 🙂

nikita72
4. feb 2014

Ponúkam spoluprácu s touto českou ekologickou firmou,výborné výrobky,registrácia zdarma,nákup s 30% maržou,možnosť privyrobenia si.Informácie podám do IP. Pekný deň

mahu74
9. feb 2014

Rovnako sa pridávam k predchádzajúcim názorom, aj ja spolupracujem s Dedrou a s výrobkami som veľmi spokojná. Práve sa chystám robiť objednávku, ak by niektorá bola z BA a mala záujem- môže sa pridať ku mne... 🙂

cencula
22. feb 2014

baby prosím vás ktoré robíte s dedrou nemáte náhodou topánky avril jedni aj druhé č. 38?

betuska131g
17. mar 2014

Ak by chcel niekto skúsiť spoluprácu s Dedrou, poradím ako na to. Ak je tu niekto zo Šale, kto by chcel iba objednať a vyskúšať nejaké výrobky, ozvite sa cez RP.

maria263
18. mar 2014

Ahojte, tak sa k vám pridávam, aj ja pracujem s Dedrou, takže kľudne sa ma pýtajte, ak niečo potrebujete vedieť...poradím, objednám, registrujem 🙂