Deti na hokejovom zápase - hluk
Dobrý deň, v akom veku beriete svoje deti na hokejové zápasy pri plnej kapacite na štadióne? Nieje tam veľký hluk? Ďakujem za odpovede a prajem pekné prežitie Veľkonočných sviatkov 🙂
Naši boli aj na Slovan - Michalovce, čo bol posledný a stáli, lebo sme neskoro kúpili lístky a boli spoko. Syna to baví, akurát tie vulgarizmy boli od Slovanistov vtedy viac, ale inak žiadne bitky. Inak vždy sedia v prvých radoch a tam je plexi. Ten hluk mi nepríde pre také deti viac extrémny ako majú na karnevale v škole. Nejako som toto neriešila.
@8aslan147 Nevyskúšaš - nevieš že 😀 ale pravda asi ideme do toho..veď v podstate keby niečo - stále sa dá odísť preč 🙂 vďaka za komentáre všetkým 🙂
😃😃 bezne chodime na zápasy na zimak aj s deťmi. Neriešim hluk. Syn má 6r. To by bol zázrak ak by sa ešte dali lístky kúpiť. Jedine DUKLA 🧡🖤🙉
Chodievame na zápasy NHL, arena ma kapacitu
19 000 miest, takže celkom veľká, hluk podľa mňa Ok, ale začali sme chodiť, až keď syn prejavil záujem, tak okolo 5. rokov, nie s nejakým miminom. U nás sa všetci správajú normálne a nejaké nadávky som fakt ešte nepočula, veľa ľudí chodi celé rodiny, lístky aj alkohol je drahý, takže rozhodne sa tam nikto nechodí ožierať, ani nejakí výtržníci biť, ten bordel zvyknú robiť skôr na uliciach, či puboch, takže z hľadiska bezpečnosti je to u nás úplne bez problémov

Na hokej nechodime, ale chodime na zavody aut, aj na formulu (aj starsie formuly, tam je ten hluk naozaj obrovsky) a chodime od cca 2 rokov so sluchadlami. Ja mavam tiez sluchadla.