Deti odišli na prázdniny, poraďte program manželom
Poraďte nejaký program, s mužom nás nič nenapadá. Muž je gaučový typ a ja mám,,prievan" v hlave 😁😁
@zazrak1991 chcela som aj ja kino, ale akosi nedávajú nič, čo by nás chytilo za ,,srdce" ...ikea :D plne ti rozumiem, nakupovanie s detmi je ,,smrrrt" 😁😁
My sme šli vždy do kina keď deti neboli doma ,keď aj na nejakú somarinu 😁 vedeli sme že sa nedostaneme zase nejakú dobu ,a nakoniec aj to čo sme si mysleli že bude totálna kravina nás celkom bavilo 😁 alebo skúste naslepo vybrať , buďte spontanni,treba si užiť ten čas keď ste sami ...môj je tiež gaucovy typ ale vie že keď deti odídu tak nepochodí u mňa s vylihovanim 😁
zajtra by mala byt predmiera filmu Nikdy nehovor nikdy...my mame babinec s kamoskami :D
@zazrak1991 ako si ho naučila, že u teba nepochodí? 😁😁 A za dalsie, neznasam film z titulkami, neuzijem si yu kinovu atmosku
Wellness, večera, divadlo
Raz som ho vytiahla von večer keď sme boli sami ,hundral že radšej sme mohli ...no niečo iné 😁 ale užili sme si ten večer ,po dlhej dobe sami na večeri ,drinku ...proste na rande . Odvtedy sme to tak robili vždy a keď mal pokus hundrat povedala som mu že ja idem aj sama na mojitko 😁 vie veľmi dobre že by som to urobila
Vecera v meste, drink v bare. Prechadzka po meste a vecer dobra su...cka.
ist na otrchadzku do lesa. Plavba lodou po Dunaji. zahrat si spolocensku hru. Och viem si predstavit program
Čokoľvek ...ísť plávať, do wellnessu, bicykel, tura určite niečo aktívne by sme robili.Nie sme na kino, divadlo.Alebo do mesta so známymi..do obchodov niečo popozerať..
My sme boli minulý týždeň sam jeden deň sme išli do Parndorfu, ďalší do termalu, jeden deň sme upratovali garáž🙂a 2 dni sme boli na korčuliach a bicykli po ceste si kúpili jesť večer sme boli zničení.Viac dní samy ani by sme nevedeli čo robiť už nám decká veľmi chybali
@eliska13 dufam, ze srandujes😁
Ja by som sla do vírivky alebo do divadla, na nejaku dobru hru, pripadne muzikal. Ale to by sme museli trosku vyrazit do ineho mesta. Vecera vonku ma nelaka, skor nieco so sebou a zjest niekde na deke, taky akoze piknik.
Keby frflal, sla by som do nejakeho obchodu a potom niekam na bicykel.
zatancovať si, ísť do baru, na dedinskú zábavu - čokoľvek s hudbou...
Choď nakupovať, to je moja najobľúbenejšia relaxačná činnosť. Teraz sú výpredaje, všade je veľa tovaru, letného aj zimného, stačí prejsť pár obchodov, obnovíš si šatník, aj deťom a ako bonus budeš šťastná.
No moja ide v utorok na prazdniny a dohodli sme sa,ze nevylezeme zo spalne 🤣🤣🤣😅
keď sa mužovi nechce z domu, tak aj taký nerušený sex má niečo do seba... potom možno dostane chuť vybehnúť von aspoň na pivo
A ako ste randili? Ci to po svadbe sa stal gaucovy typ?
SEEEX!!!!
@zuzinka888 tak chodili sme kino, mensia turistika, jedlo...ale veru odkedy máme deti a po práci, má ,,detacie" povinnosti, tak je radšej na tom gauči

My keď máme deti na prázdninách ideme do kina ,na večeru , večer si sadnúť niekam do podniku ...a jeden deň ideme do ikei,to už je môj rituál 😁 bez detí sa lepšie nakupuje