Deti sú doma samé
Čo robiť keď viete že deti sú samé doma?Vysvetlím.Manžel dnes šiel do obchodu a prišlo tam dievčatko staré asi ako Martinko možno mladšie,hladalo otca,manžel hovoril ze ho pozná a že pije,mama že je v práci,otec tam nebol,a povedala ze on tu neni,ja musím stražit tych dvoch.Nestarám sa do cudzích vecí ale toto mi vrta v hlave,lebo byvaju oproti,a mohlo by sa tym detom nieco stat.Čo robiť?Nechať to tak?Nemyslieť na to?
@katuska268 a čo vlastne to dieťa chcelo od teba,prečo ho hladalo? zrejme to nebude prvý krát čo sú samé doma..
@dominika6 nie odomna nic nechcelo,to mi manzel hovoril,ze tam prislo a hladalo tam otca.potom odisla.
@katuska268 jaj prepáč zle som prečítala..ja že ich teraz ty strážiš doma,ked sú doma samé 😀...
asi sú zvyknutí že sú samé a hladali otca asi im povedal že ide do obchodu,dlho sa nevracal a on šiel do krčmy..
ja by som povedala nabudúce dievčatku,že ked rodičia nebdú doma a niečo by potrebovala,alebo by sa niečo stalo,nech príde k vám
@katuska268 samozrejme že môže..ale ty to neovplyvníš,lebo ak rodičom dáš kázeň,skončíš najhoršia ty..jediné čo môžeš urobiť si len získať dôveru tých detí aby prišli za tebou ak by niečo..
@katuska268 treba sa porozpravat s ich mamou, a povedat,ze otec odchadza od deti
@katuska268 ich mamy sa treba spytat ci vie o tom ze manzel ich nechava samych...ktovie aka je u nich doma situacia...mozno by som jej aj ponukla nejaku pomoc, ak ona taha v praci a muza ma za debila...
Určite nebyť k tomu ľahostajná. Je ťažko poradiť, čo je v tejto veci správne. Ale určite si ich viac všímať. Možno ponuknúť pomoc mame, ktorá si možno nevie rady. A ak to nepomôže, tak nahlásiť na UPSVR. Aké staré sú tie detičky? Držím im palce 😔
@katarinkaulany ta najstarsia ma asi 7 rokov.tie mladsie neviem,ale sledujem ich z okna ked chodia po vonku,tie dve mozu mat tak 4 a 3 roky
@katuska268 no neviem... Sú to príliš malé deti na to, aby boli samé doma. A vonku chodia s doprovodom?
@katarinkaulany vacsinou su iba pred bytovkou.stojia tamja neviem ci su to susedia a divaju sa,vcera tam nieco vykladali,ale niekedy su tam same

@katuska268 jeho mama je v práci a otec je nieje v krčme?