Detoxikačné náplaste. Vyskúšal ich už niekto?
Má niekto skúsenosť? Dočítala som sa o nich na internete, chcela by som vyskúšať, či naozaj fungujú ako sa o nich píše v samých superlatívoch na rôznych stránkach kde sa dajú objednať. Nenašla som však žiadne skúsenosti ľudí, ktorí by ich vyskúšali. Vraj pôsobia podobne ako napr. Colonix, Chlorella, zelený jačmeň,...a iné detoxikačné prípravky. Tieto náplaste ale majú tú výhodu, že nemajú nežiaduce účinky. Mojím problémom je akné, ktoré by som chcela skúsiť týmito náplasťami aspoň zmierniť.
Ďakujem za každú reakciu na túto tému 😉 Lucy
ahoj lucia, ja som po pôrode mala takýto problém: tak mi padali vlasy, až som mala plešiny.
Potom som si spomenula na moju výbornú značku ENERGY a kúpila som si fytomineral.
To sú minerály v tekutej podobe a poviem ti, že ich vstrebatelnosť je účinejšia ako keď berieš tabletky.
Porovnávala som si hrúbku vlasu s mojími sestrami a mám najhrub. a najpevnejší vlas! Nebudem ti klamať, že mi nepadajú vlasy, ale je to o 70% lepšie ako to bolo. Je výborný aj na nechty, pokožku a aj vlasy sa dajú s ním umývať.
a na detoxikáciu doporučujem z tejto firmy Cytosan!! je aj proti rakovine a aj na prevenciu čiže na detoxikáciu. Sestra sa tak vyhla operácii cysty, keď brala tento spomínaný Cytosan. Mala ísť na predoperač.vyšetrenie a doktorka sa nestíhala čudovať, keď jej to po 6.týž zmizlo úplne. Ak chceš vedieť niečo viac, tak mi napíš na calloka@azet.sk
..........................peknú jeseň prajem všetkým.....................................maminkám
@moon1979 môžem aj ja poprosiť o typ na padanie vlasov? Daniela
nase babky pouzivali cibulove ponozky, a fungovali..... teda aj teraz funguju. Tak mozno tie naplaste funguju podobne
Toto si precitate na jednom fore - a velmi s tym suhlasim :Poriadny biznis za tie peniaze. Tento vyrobok nie je to za co sa vydava - aky cisty extrakt duboveho drevneho octu? Ocot sa standardne vyraba na bukovych alebo dubovych pilinach. Aky extrakt? Co okrem octu moze obsahovat ocot? Dalej zlozky ktore tam su - dextriny z kukurice resp, chtosan, ak vobec - co detoxikacne moze byt na polysacharidoch, rozumej v podstate skroboch? Nic. Mineral turmalin je komplexna zlucenina obsahujuca anorganicke prvky (kovy) z polovice periodickej tabulky. To iste dostanete ked pomeliete zulu.
A dalej, co nepisu, je udiaci preparat - preto uz v suchom stave to smrdi za octom a dymovou aromou. Ked nasimilujete potenie pokozky - polejete to troskou vody hoci aj na tanieriku - ten dymovy koncentrat sa sa zo skrobovych zrn nazad uvolni do tekuterho stavu a pekne cely tampon zhnedne (v tekutom stave je udiaci preparat hnedy), skroby zozelatinuju, preto balicek vyzera ako plny "toxinov" a este to aj pekne smrdi po dyme, tj. "po detoxikacii".
Je to maximalny podvod, pekne zabaleny dym a dalsi z podvodov na dovercivych a chorych ludoch, ktori chcu verit ze im taketo nieco pomoze."
Odskusal som 1ks od kolegyne - na cistom tanieriku zaliat troskou vody a zakryt (to akoze potenie) - a este som to aj prikryl ze akoze tma. Pekne to scernalo.
PODVOD
@moon1979
ahoj, chcela by som ťa veľmi pekne poprosiť ako sa volajú tie detoxikačné náplaste čo používaš a tiež ten prípravok na vlasy. Bola by som ti nesmierne vďačn 😉
Ďakujem.
@katahulienka fuu tak to už bolo dávno 🙂 náplaste si už nepamatám, mala som ich len 1 dávku 30 dňovú, ale na vlasy to bol bioscalin
Nikde som sa nedočítala doporučenie koľko dni má trvať jedna kúra. Ja som kupila pre manžela, ktorý je po ťažkých operáciach. Keďže som chcela vyskúšať ich učinok dala som si aj ja. Ráno som zažila šok. Manželove naplaste boli iba trocha špinve a moje totálne. Poraďte mi ako dlho sa používaju a koľko má bxť pauza medzi kurami
použivam ich tiež ako doplnok k celkovej detoxikacii organizmu aj s upravou stravy a režimu.treba skusit kazdy si robí vlastny nazor po skusenostiach a nie zbierat cudzie nazory.bud chcem-idem do toho..alebo sa-mam v paži.. 🙂 pekny den
moon1979 mohla by som ťa poprosiť o značku toho prípravku na vlasy aja.jurickova@gail.com dakujem
Ja mám atopický ekzém a vyskúšala som ich - dostala som ich ako darček od kolegu, len na skúšku. Musím povedať, že som sa cítila ľahšie a najmä sa mi super spalo (ako drevo). Skúšala som si ich dať aj na ruky, kde mám ekzém najhorší a skutočne sa to zlepšilo. Teda moja skúsenosť je super, rovnako ako aj u mamy, ktorá zas mala problém so spánkom a lepšie spala. Objednávam si ich z http://www.kinoki.sk/, rychle dodanie čo je u mňa dôležité, lebo všetko robím last minute. Samozrejme ekzém nevyliečia, ale aspoň zmiernia príznaky. V kombinácií s dobrou stravou a kvalitným krémom (aderma exomega) je to celkom príjemné a nápomocné.
Lucy, práve som začala používať, kúpila som výhodne 8 ks - 2 eurá. Vidíí sa mi to fajn. Mám výron v členku a už po prvej náplasti konečne po troch mesiacoch to cítim menej. Pokračujem v tom teda.
Odporúčam na noc, ja si dávam aj ponožku, aby sa mi to nezošmyklo. Ráno je náplasť sivočierna, keď si to dobre nalepíš. Kontaktne na celú plochu - stred chodidla. Ja som si to najprv dala na členok, tam to však drží horšie. Napíš ako sa ti to osvedčilo.
Linda
Niektore pisete, ze mate/ste mali problemy s vypadavanim vlasov. Ja som mala stitnu zlazu v poriadku, pichali mi Panthenol do svalu, malo to pomohlo. Po rokoch som zistila, ze mi vypadavali z neonoveho
svetla v kancelarii.
Ahojte, moja mamina tieto naplaste vyskusala teda AZ jednu noc... vecer si nalepila naplaste a v noci sa zobudila, ze ju strasne rozbolel zlcnik (o par mesiacov na to isla na operaciu zlcnika lebo ho mala taky zaneseny zlcnikovymi kamenmi ). Preto si myslim, ze nieco na tych naplastiach bude, ked ju automaticky rozbolel organ, ktory mala problemovy... a od dnes ich idem skusim aj ja ... 🙂
@lucyy01 Ahoj..používala som náplaste raz 3 dni potom 5 ale nikdy nie dlhodobo,ale stále som si všimla že lepšie spím.Tiež som si myslela že je to o psychike a je to blbosť,ale kupila som si tieto a dávala som si na nohu 14 dní každý večer lebo beriem veľa liekov a chcela som menší detox od toxínov.
No a zase som lepšie spala a ráno som nemala problem vstať bola som oddýchnuta,ale po desiatich dňoch som si uvedomila niečo s čím som teda nerátala.Zo mna to po 17 tich rokoch vytiahlo alergiu.Keby mi to niekto povedal ja mu určite neuverím,ale 17 rokov som používala sprej do nosa,v kuse sa mi upchával,soplila som a kýchala,proste som bola závisla na nasivine,ináč to nešlo nemohla som dýchať.Pokúšala som sa veľa krát s tým skoncovať ale nešlo to a mám za sebou aj 4 operácie nosa.
A po desiatich dňoch som si uvedomila že sa mi prestal upchávať nos.To som ale nepripisovala ešte náplasťam až o týžden.Trošku som sa zľakla že ked si uvedomim že nos voľný zaúraduje psychika a znovu sa upcha.
Ale nič.Proste alergia je totálne preč.Ja sama tomu nechápem,nechce sa mi stále veriť je to pre mna ťažko uveritelne po 17tich rokoch 😖
http://detoxikacia.heureka.sk/herbalex-bylinne-...
@tun1ska Dobry den chcela by som sa opytat ci nebudete objednavat DETOX naplasti alebo kde si ich mam objednat DAKUJEM MAJA
Čaute. Musím sa priznať, že zo začiatku som bol veľmi skeptický. Ale keď mi moja babka povedala, že po dvoch tyždňoch nosenia si nepamätá kedy sa naposledy tak dobre vyspala. Moja suseda sa mi tiež sťažovala, že sa často v noci budí. Tak som jej odporučil detoxikačné náplaste ktoré používala moja babka. O dva týždne si ich veľmi chválila. Tak som si zistil značku volá sa to kinoki a dokonca majú aj e-shop. www.kinoki.sk kde je aj blog a v ňom sa dočítate o dalších možnostiach detoxikácie organizmu.
@vlbrdosaal Môzete ich používať 1x za 3mesiace,alebo.za polrok podla potreby, keďže sú to prírodné produkty 🙂
Výborné náplaste som kúpila aj na fb: Produkty pre zdravie a krásu. S detoxikačnými náplasťami mám len pozitívne skúsenosti, mávala som často bolesti hlavy, zlepšil sa mi spánok, celkovo mám viac energie. V noci som tiež cítila také brnenie a akokeby mi niečo ťahalo z tela von. Ale určite odporúčam, každý nech vuskúša a nedá sa odhovoriť.Ja tomu verím, keďže mne to zatiaľ vždy pomohlo 🙂
Moji bratranci majú ekzém na rukách. Nevedeli vôbec o detoxikačných náplastiach. Odporúčil som im detoxikačné náplaste kinoki.sk. Po dvoch mesiacoch ekzém zmizol. Na stránke kinoki.sk sa dozviete viac o detoxikácií organizmu.
Ja som si objednávala z fb stránky: Produkty pre zdravie a krásu , tam predávajú detoxikačné náplaste, ktoré sú všeobecne na všetko. Ja si objednávam už len od nich, majú aj iné produkty. Pozrite si ich stránku a uvidíte 🙂
@siiiiska
@mariaivankova Majú ich aj na fb stránke: Produkty pre zdravie a krásu. Ja si objednávam tam 🙂
@siiiiska Ja som používala, aj používam z fb stránky: Produkty pre zdravie a krásu 🙂
Ja osobne detoxikacne naplaste pouzivam uz dlho a vyskusala som rozne znacky a nedam na ne dopustit. Ono sa ti nema brat pravidelne, treba robit kury lebo ako na vsetko si nase telo zvykne a potom to straca efekt. Takze kura by mala byt takato prvy mesiac po jednej naplasti na kazdu nohu kazdy vecercize jedna noha jedna naplast dve nohy dve naplasti kazdy vecer. Posledny tyzden t.j 4 by naplast uz nemala byt taka cierna cize telo sa detoxikuje. Druhy mesiac staci na striedacku po jednej naplasti vecer raz na jednu nohu a druhy vecer na druhu nohu. Naplaste by mali blednut to znamena, ze telo je spravne detoxikovane. Po tejto 2 mesacnej kure staci uz iba raz za 2 tyzdne dat na obe nohy na jednu noc po jednej naplasti. V tom zotrvat cca 4 meciace a potom dat uz uplnu pauzu ... Ja sa naozaj citim skvelo a ucinok je fakt vynikajuci. Treba skusit ono kazdemu zabera nieco ine, co pomoze susedovi nemusi pomoc vam, ale jedno viem 100% ak vam to nepomoze, tak vam to neublizi. Vedlajsie ucinky nemaju asi ziadne.
@andrejkamg a ake pouzivate?

@silvia851 chemoterapiu proti vypadavaniu vlasov?! preboha ved onkologicki pacienti po chemoterapii nemaju ani chlp na tele, nepomylila si sa nahodou?