icon

Detská doktorka v Martine

melissa185
26. feb 2018

Ahojte zienky vie mi niekto poradit dobru detcku doktorku v mt?

deti95060810
26. feb 2018

pediatrov je v Mt málo, nie každý prijíma nových pacientov....

melissa185
autor
26. feb 2018

No ved toto potrebovali by sme velmi lekara v mt mame vo Vrutkach a tam je nam to s mt daleko.

veronikastrickova
26. feb 2018

@melissa185 podla obvodu, kde byvate

melissa185
autor
27. feb 2018

No tieto odpovede mi moc nepomohli konkretne potrebujem o niekom info.

tomasko9
28. feb 2018

Mudr Sudicka, v Zaturči

melissa185
autor
1. mar 2018

@tomasko9 o Zaturci som pocula len to mame odruky

mija19
1. mar 2018

My máme MUDr. Maňkovu, nepatrime do jej obvodu a zobrala nás. Ambulanciu má v meste,pri hlavnej pošte,ako je detska pohotovosť.

melissa185
autor
2. mar 2018

@mija19 Dobry den konecne mi niekto poradil blizsiu doktorku dakujem pekne.A ako ste s nou spokojna?

mija19
2. mar 2018

Dobrý deň, podľa mňa šedý priemer, sme našťastie málo chorý.....ale v konečnom dôsledku sme spokojní. Prikladám aj tel.č. na ňu: 043/4220795.....

lienqa
2. mar 2018

@veronikastrickova ahoj, prosím ťa nájdem to aj niekde na webe, že ku komu by sme mali patriť podľa obvodu?

veronikastrickova
2. mar 2018

@lienqa ja som sa tu pristahovala v lete, mala som byvat na podhaji, tak som ja riesila dr. tak, ale by vam nakoniec v centre. Ja som riesila cez znamych ich som sa pytala, takze netusim. Ale najlepsie napisat do skupinky Martin, tam ti najlepsie poradia

lienqa
2. mar 2018

@veronikastrickova ďakujem, my sa ideme sťahovať toto leto , a čítam aj v skupine o tom, ale je to dosť biedne teda, niektorí neberú už vôbec a idem len podľa recenzií a čo sa tu dočítam

terqa
2. mar 2018

na stranke zilinskeho kraja si zadas, aku ambulanciu hladas a svoju adresu a vyhodi ti lekara, ku ktoremu patris a ten ta vziat musi... ostatni ta mozu odmietnut... v MT je ozaj malo detskych lekarov a vela ich je uz po 50, takze ziadna slava...
link na stranku, kde si moes zadat hladanie lekara https://www.e-vuc.sk/zsk/zdravotnictvo/kto-je-m...

mija19
2. mar 2018

Ja napr. bývam na Severe a detská doktorka (už si nepamätám meno), ktorá ordinuje na Severe mi povedala, že neberie nikoho, len novorodencov, ktorí patria ku nej, že má moc detí.....takže aj lekár ku ktorému patríš ťa môže zvesela odmietnuť (to je reakcia na terqa).

terqa
2. mar 2018

@mija19 ak podla obvodu patris ku nej a nevzala ta, tak sa treba ozvat na VUC a oni si na nu posvietia... to iste je aj so zubarmi... nechceli vziat, a po kontrole z VUC uz nebol problem... inac, to ze byvas na severe neznamena, ze tvoja dr. je na severe...

mija19
2. mar 2018

a podľa čoho to je potom zadelené?

mija19
2. mar 2018

ďakujem

melissa185
autor
4. mar 2018

@xxxxxnnnnn dakujem

melissa185
autor
4. mar 2018

@terqa dakujem pozrem

melissa185
autor
4. mar 2018

@mija19 Dakujem skusim zavolat

melissa185
autor
8. mar 2018

Ahojte ma prosim niekto skusenost Dr.Lydiou Lichnerovou?Na nete ma celkom dobre recenzie.