Detská izbička - skúsenosť so spoločnosťou Topizby.sk

eribac
16. apr 2014

Milé mamičky, keď som išla kupovať izbičku pre synčeka, hľadala som na nete recenzie na fi. topizby, lebo sa mi tam páčila jedna izbička. Nenašla som, tal som to riskla a objednala. Túto diskusiu som vytvorila pre vás. Mala som zo začiatku obavy, lebo som musela uhradiť polovicu ceny izbičky a čakať na výrobu. Objednala som i ju v novembri a mala prísť až vo februári, nám to neponáhľalo, tak mi to bolo jedno, len tie obavy z neznámej firmy. Bola to novinka, preto to tak dlho trvalo. Vo februári sa mi ozvali, že mi budú musieť vrátiť peniaze, lebo nábytok bol poškodený prepravou alebo si počkám Ďalší mesiac a dostanem 10 percentnú zľavu. Bolo to výhodné, vzhľadom na celkovú cenu. Mala som obavy naďalej, no potom sa to ešte natiahlo o tri týždne, ale stálo to za to. Nábytok doručili zdarma, a stolička s matracoom boli tiež grátis. Zľavu mi odrátali v konečnej faktúre a nábytok eňo ňuňo. Vysoká kvalita, s akou sa na Slovensku nestretnete často. Manuál pre poskladanie ako pre dementov, úplne podrobný a jaždý diel očíslovaný malými nálepkami. Vyjadrujem svoku maximálnu spokojnosť. 😉 Neskôr pridám aj foto...

angi81
9. máj 2015

@eribac ahoj, tiež sa mi páčia tie izby, ktoré ponúka táto firma, po takom čase si ešte stále spokojná s tou zostavou? Mohla by si dať foto, kt. zostavu máš? Výrobca je poľská, či? Ďakujem! 🙂

eribac
autor
10. máj 2015

@angi81 maximálne spokojná. Foto radšej nie, svoju domácnosť nedávam na net. A výrobca, korpus čína a dvierka Nemecko.

eribac
autor
11. máj 2015

@angi81 kvalita sa ani nedá porovnať so slovenskými vyýrobkami. Hrany krásne zapracované, žiadne nalepené lamino, nič sa odtiaľ nemôže odlúpiť, všetko oblé... Malý už do toho trieskal s hocičím a prežilo bez škrabanca...

7angel7
1. okt 2017

@eribac ja zatial rozmyslam nad postelou z tejto stranky a tiez mam obavy ci objednat alebo kupit z nejakeho kamenneho obchodu.hladam na nete recenzie nejake ale ziadne som okrem vasej zatial nenasla.

eribac
autor
8. okt 2017

Ja som recenzie nehľadala, páčilo sa mi to a riskla som. Nemáte sa čoho báť, aj obchodník je veľmi férový a ústretový. Nábytok je krásny a veľmi kvalitný.

7angel7
8. okt 2017

Dakujem, vam velmi pekne 🙂 tak aj ja to teda risknem 😉.

cleab
7. júl 2018

@7angel7 ahoj tak ako? Objednala si si od nich?

7angel7
8. júl 2018

@cleab ahoj ano objednala a spokojnost 😉

cleab
8. júl 2018

@7angel7 Ďakujem za info.A prišlo v stanovenom termine bez problemov?Chceme od nich poschodovu postel..udávajú nosnosť o dosť vyššiu ako pri posteliach u nas na SK..myslite že tomu môžme veriť?

cleab
8. júl 2018

@7angel7 môžte pridať foto ?

7angel7
10. júl 2018

@cleab Tak ak maju postel skladom urcite pride v stanovenom termine, ak nemaju tak sa caka cca mesiac.Aj ten pan ak ma cestu niekde v tom kraji kdr byvate prinesie vam.osobne ak nestihaju posle po kurierovi. Ja som sa s nimi najprv dohadovala cez email...az tak som ju objednala.Alebo telefonicky by to bolo rychlejsie .
poslem vam foto odfotim a pridam, cakala som.ze pride taka nejaka klasicka, ale je dost mohutna, aj sufliky vacsinou davaju take, ze na spodku je to take tenke drevo ale tu je vsetko z dreva odfotim vam vsetko ;)

cleab
10. júl 2018

@7angel7 Ďakujem vam velmi pekne za info. Bala som sa objednavať bez "recenzie". Tešim sa na foto 🌸🌸

7angel7
10. júl 2018

@cleab odfotila som aj matrac pretozr aj matrac je od nich, rost, sufliky. Ak by ste este nieco potrebovali kludne 😉

cleab
10. júl 2018

@7angel7 waaaau. Vyzera super...a fakt tak masivne. Ste velmi zlata. Ďakujem za fotky. Objednavam 😊

cleab
18. okt 2018

@tatianah pozri tu

nevesta1974
14. feb 2019

@cleab dobry vecer, kedze Vam tato diskusia pomohla pri rozhodovani, poprosim Vas o Vasu osobnu skusenost, pripadne foto. Ja mam tiez uz vystavenu predfakturu na zaloh. platbu za poschodovu postel a stale vaham, ci objednat. Ďakujem za odpoveď. Zuzana

tiimka
14. feb 2019

Ahojte, a preco nevyskusate aj nejakeho domaceho vyrobcu nabytku, robia kvalitne, urobia na mieru a najdu sa aj taky co to spravia za dobru cenu, mne robil dve detske izby aj s vizualizaciou tento Worldmont, ma aj fcb stranku. Ak nietko bude chciet poslem foto do spravy.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nevesta1974
14. feb 2019

@tiimka dakujem za tip, uz som tam pisala 😊 ak by ste boli ochotna mi poslat nejake fotky do spravy, velmi by mi to pomohlo. Ďakujem.

tiimka
14. feb 2019

@nevesta1974 poslem Vam ked sa zobudia 🙂

cleab
14. feb 2019

@tiimka Dobrý deň.Polroka sme na postel čakali,ale nedočkali sme sa.Najprv mala ževraj nehodu dodávka s našou postelou a dolamala sa, tak sme sa dohodli že budeme veriť a objednaju novu kedze sme ju velmi chceli. Zalohu sme mali zaplatenu 500€. Čakali sme ďalšie 3 mesiace a tu novu postel zevraj zadržala colnica koli dakym chybajucim papierom na borovicove drevo. No skoro ma šlak trafil. Velmi sklamaní sme doteraz. Zálohu nám nakoniec vrátil priamym vkladom na učet.

tiimka
14. feb 2019

@cleab dobry den, a to myslite zrejme firmu topnabytok. Lebo ja som odporucila najst si nejaku domacu nabytkarsku firmu, ako napr. worldmont lebo nam robili obe izbicky a nebol ziaden problem, a oni su lokalny takze neprevazaju nic cez clo a robili nam z drevotriesky, co sa tyka z masivu robia iba zo skarovky a z dyhy a aj cena za postel sa mi zda moc 🤔 kedze nas to vyslo menej.

tiimka
14. feb 2019

@cleab ci topizby

cleab
14. feb 2019

@tiimka pardon. Ta odpoveď patrila @nevesta1974 a ano jedna sa o Topizby

tiimka
14. feb 2019

@cleab oki nic sa nestalo 🙂

7angel7
18. feb 2019

@cleab to fakt? :o som.si nemyslela, ze to takto dopadne :/ mrzi ma to.

cleab
18. feb 2019

@7angel7 Nemôžete za to. Dufam,že len my sme mali takú smolu 😬

janka_tlucakova
24. okt 2019

Ja mozem zatial napisat tolko, ze 9 tyzdnov sme cakali na nabytok. Potom nam oznamili, ze uz ho maju, dohodli sme si presny datum a cas dorucenia, tesili sme sa. Lenze den predtym nam prisiel email, ze vyrobca poslal iny nabytok ako sme chceli, tak bud nam vratia zaplatenu zalohu alebo budeme cakat opat min. 7 tyzdnov na opatovne dodanie. Rozhodli sme sa pre tuto druhu variantu, kedze nam to nesuri a nabytok chceme, lebo sa nam paci. Idem vsak ziadat kompenzaciu, nejaku zlavu, kedze pochybili oni. Uvidime ako to ide dopadnut 🤔 a uz len dufat, aby to prislo v poriadku...

janka_tlucakova
9. jan 2020

Nadvazujem na prvu moju recenziu, takze dopadli sme takto....cakali sme na opatovne dorucenie, opat 8 tyzdnov. Nabytok mal prist 15.12.2019 a majitel nas mal kontaktovat, lenze nekontaktoval. Pisala som email, odpoved bola, ze pride 17/12/2019. Mal nas kontaktovat. Opat nekontaktoval, museli sme my. Majitel nas informoval, ze nabytok prisiel, aj ze by mal byt uz v poriadku, ale nebol si isty, lebo bol vraj v nemocnici s chrbticou. Mesiac nas potom natahoval a zavadzal, ze asi vtedy a vtedy ho pustia z nemocnice a ze sa dohodneme a pod. Ze nas bude kontaktovat, zase nikdy nekontaktoval, museli sme my. My sme boli ochotni pockat, lebo sme ten nabytok chceli a este ked ho udajne mal, len bol problem s dorucenim ku nam. Navrhol, ze nam vrati zalohu a ze celu sumu potom zaplatime pri prebrati/doruceni. Suhlasili sme, zalohu vratil. Cakali sme na kontaktovanie ohladom dorucenia. Ale nic sa nedialo. Ked som mu napisala do emailu, nech mi da jednoznacnu odpoved, ci este mame na nabytok alebo nie, aby sme zariadili a ze ziadam dorucit do 10/01/2020, tak sa uz viac neozval, nereagoval ani na nase emaily. Zaver je taky, ze sme cakali polroka a zbytocne. Nepacilo sa mi, ze majitel firmy nemal o nas ako zakaznika zaujem, ani nijako sa nesnazil vybavit nas k spokojnosti a VZDY sme museli kontaktovat my jeho na nase naklady, aby sme sa nieco o objednavke dozvedeli. Nikdy viac tuto firmu. Je tam vraj majitel sam, cize ak sa nieco jemu stane napr. choroba, tak smola. NEODPORUCAM!

cleab
9. jan 2020

@janka_tlucakova Neuveriteľné,nechápem tomuto jeho "podnikaniu"