icon

Detské smart hodinky

veronika1754
22. sep 2023

Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.

adryanka66
16. jan 2025

@darinagod ako co? 😂 take prirovnanie som teda este nepocula 😅 tak zvaz sama, ci je 1/4 alebo 1/3 z ceny dolu dost alebo nie 😇

vierka_z
16. jan 2025

@adryanka66 podla mna je kazda koruna (euro) dobra v dnesnej dobe. a myslim si ze za taketo nieco sa to skutocne vyplati. uz len potom dufat ze neboli lacne len preto ze by boli nekvalitne 😝

julinka65
17. jan 2025

@vierka_z obzvlast pri tejto znacke hodiniek by som sa toho nebala 🙂
@win_gi pocas vyucovania ich male deti mat nemozu momentalne, teda nemali by mat. a hadam ucitel si s tym vie spravit poriadky.

anna134
17. mar 2025

Potom viete tu sim kartu použiť do telefónu,keď deti vyrastú z hodiniek?

monane
1. apr 2025

ahojte, poradili, odporučili by ste mi smart hodinky vhodné pre 8 a 10 rokov? dievča a chlapec. najlepšie, keby boli také, že by mohli mať rovnaké, nech sa zbytočne nahandrkujú. neviem, či mám mať aj nejaké špeciálne požiadavky, ale nemám žiadne 😀 nech sa dovoláme a nech viem, kde sú.

win_gi
1. apr 2025

@monane to su asi take zakladne poziadavky, ale tak to maju asi vsetky tieto smart hodinky uz v dnesnej dobe.

marylinmary
2. apr 2025

@win_gi Praveze nie vsetky hodinky maju tu funkciu, ze vies sledovat polohu. Pre nas to bolo tiez dolezite pri vybere hodiniek. Viem, ze vela ludi si povie, ze naco to je a kedysi sme nepotrebovali vediet, kde je dieta a tak dalej. Ale nech si hovoria, ja som kludnejsia.

filory
2. apr 2025

@marylinmary To vážne? Myslela som si že hlavne preto sa vyrábajú pre deti aby rodič vedel kde sa dieťa nachádza. No ale to hovoria tí starší ľudia, dnes je iná doba. Horšia..

marylinmary
3. apr 2025

@filory Tak asi nie vsetci rodicia su taki spehuni 😀 Ale ja som za, nech viem, kde sa mi dieta nachadza, nech si hovori kto chce, co chce, je ina doba. Uz len to kolko aut jazdi teraz po cestach a tie deti dochadzaju kolkokrat do skoly do ineho mesta, potom sa presuvat na kruzky hore dole a nie kazdy rodic ma moznost, aby kazdy den isiel dieta vyvazat ako taxikar.

dom_evi
3. apr 2025

@marylinmary suhlasim a za druhe staci len sledovat v televizii ze co sa deje nie len vonku na ulici ale aj na skolach..clovek aby sa neustale bal o svoje dieta. Nas maly pojde teraz do prvej triedy tak velmi zvazujeme ze ci mu to je uz treba, aby ho to zbytocne nerozptylovalo.

samskia
4. apr 2025

@dom_evi vies nastavit, aby on nemohol vyuzivat tie funkcie na hodinkach, ze ozaj mu sluzia len ako hodinky. na to su tam aj rezimy alebo to vies nastavit na nejake casove obdobie od-do 🙂

klaudi31
4. apr 2025

@samskia Tak to počujem prvýkrát. Ono to je teda aj nejako napárované s tvojím telefónom alebo to vlastne funguje len čisto na SIMkartu?

monane
7. apr 2025

@win_gi ja nie som proti ani keď tam bude niečo okrem toho, však to asi býva. len nemám na to niečo ďalšie konkrétne požiadavky. to beriem ako také plus, čo nepotrebujem, ale poteší 😀

monane
7. apr 2025

@klaudi31 čo som pozerala, tak do hodiniek vložíš sim kartu. ono ani nie, že sa to vyslovene páruje, ale do mobilu si stiahneš aplikáciu k hodinkách a prepojí sa to. obaja rodičia (alebo ktokoľvek ďalší) môže mať tiež tú aplikáciu stiahnutú a mať prehľad.

klaudi31
7. apr 2025

@monane aj je tam nejaký limit že koľko ľudí to môže mať a sledovať? Dá sa to napríklad spraviť tak na viacero hodiniek (detí) ? Napríklad že by sme mali ako rodinný príslušníci pod kontrolou nie len svoje deti, ale napríklad aj neterky a synovca?

monane
8. apr 2025

@klaudi31 podľa toho, čo som pozerala, tak hej, vieš mať v tej apke viacero zariadení. ale načo by ti tam boli, keď s nimi nežiješ a tým pádom ich tak nepotrebuješ mať pod kontrolou.

lutomm
9. apr 2025

@monane ja si myslim ze obcas sa to ale zide, mozno aj pre starych rodicov. Vies ze ked maju 5-6 vnucat na prazdninach roznej vekovej kategorie a kazdy ma tych svojich kamosov a skupinku tak je dobre si to takto odsledovat 🙂 Len zas otazne je ci by to vedela vuzivat aj takato starsia generacia 😅

vierka_z
9. apr 2025

@lutomm no to vobec nie je zly napad, lebo v dnesnej dobe to nie je uz tak ako kedysi ze vsetky decka z dediny tvorili jednu maximalne dve partie a clovek vedel kde sa kto nachadza alebo aspon kam ma ist hladat 😀

samskia
11. apr 2025

@lutomm akoze aplikacia je to pekne spravena, je prehladna a pohybujes sa v nej uplne intuitivne. takze z tohto pohladu by s tym problem nemal byt. no len zalezi na starych rodicoch, ako sa orientuju v tychto smeroch 😀

win_gi
11. apr 2025

@samskia v dnesnej dobe maju dochodci uz aj socialne siete (sice neviem ci je to dobry napad 😀 ). takze si myslim ze by sa v tomto mohli orientovat. takze sa to da v pohode prepojit aj na druhy telefon nie je to tak ze by to teraz z jedneho zariadenia odhlasilo len preto aby to mohlo byt na tom druhom?

darinagod
14. apr 2025

@monane a whatsapp alebo messenger alebo nieco take tam nefunguje na komunikaciu? videohovor ze by sa da aj spravit.

marylinmary
22. apr 2025

@darinagod Zalezi ako na ktorych hodinkach. Ale mne to pride len ako zbytocne rozptylovatko pre tie deti. Vsak videohovor vies zavolat aj normalne.

marketa7584
22. apr 2025

Nejlepsi je za me apple AirTag dcera ho ma na klicoch v tasce a nebo jinde kdyz potrebujem..cela rodina vidime kde je a nemame starosti.Uz jsme diky tomu nasli i ztracene klice..dostal ho i pes na obojek :D

marylinmary
22. apr 2025

@marketa7584 To tiez nie je zly napad, ale predsa len tie hodinky mi pridu take, ze ma to to dieta nonstop pri sebe a mensia sanca, ze ich strati. Ale silno uvazujem, ze tomu psovi by sme ho mohli poriesit 😀

ewiculik
23. apr 2025
@marketa7584

Nejlepsi je za me apple AirTag dcera ho ma na klicoch v tasce a nebo jinde kdyz potrebujem..cela rodina vidime kde je a nemame starosti.Uz jsme diky tomu nasli i ztracene klice..dostal ho i pes na obojek :D

@marylinmary to sa vola nejako cez tu appku ten videohovor? lebo ja tiez ked chcem takto volat tak vyuzivam v podstate len vyssie spomenute aplikacie 😅
@marketa7584 pre toho psa je to super, no my mame v rodine ze si raz niekde aj hlavu zabudneme, cize jedine asi keby to mal na putku na nohaviciach pripnute 😅

klaudi31
24. apr 2025
@marylinmary

@marketa7584 To tiez nie je zly napad, ale predsa len tie hodinky mi pridu take, ze ma to to dieta nonstop pri sebe a mensia sanca, ze ich strati. Ale silno uvazujem, ze tomu psovi by sme ho mohli poriesit 😀

@marylinmary a moze to mat normalne vsade nonstop pri sebe? myslim tym skola, kruzky apod.

monane
28. apr 2025
@klaudi31

@marylinmary a moze to mat normalne vsade nonstop pri sebe? myslim tym skola, kruzky apod.

@darinagod a nie je ti jedno, cez čo voláš? 😀
@klaudi31 hodinky myslis? u nas v skole je to tak, ze hodinky nosit mozu, ale nemozu ich pouzivat, ze sa budu na nich hrat a podobne. co je za mna fajn riesenie. alebo ich maju deti v taske, to uz ako sa kto rozhodne.

ewiculik
29. apr 2025
@monane

@klaudi31 hodinky myslis? u nas v skole je to tak, ze hodinky nosit mozu, ale nemozu ich pouzivat, ze sa budu na nich hrat a podobne. co je za mna fajn riesenie. alebo ich maju deti v taske, to uz ako sa kto rozhodne.

@klaudi31 to uz asi zavisi aj od konkretnej skoly si myslim.
@monane a vy teda taketo hodinky nejake mate? lebo my sme sa tak s muzom bavili, ze je sice pekne ze vies sledovat tu polohu dietata, ale co narobis s tym ked napr. doma upratujes dieta posles na dvor sa hrat a ono zmizne s deckami niekam inam kam nema?

win_gi
30. apr 2025
@monane

@monane tiez si myslim ze je to jedno cez co zavolas, hlavne aby si sa dovolala a aby boli tie hodinky spolahlive a nie ze v pripade potreby budu vyhadzovat nejaku chybu alebo sa nebude dat spojit. Inak tie hodinky to su fakt len taka cisto komunikacna vec alebo sa na tom decka mozu aj nejako zahrat?

samskia
30. apr 2025
@win_gi

@samskia v dnesnej dobe maju dochodci uz aj socialne siete (sice neviem ci je to dobry napad 😀 ). takze si myslim ze by sa v tomto mohli orientovat. takze sa to da v pohode prepojit aj na druhy telefon nie je to tak ze by to teraz z jedneho zariadenia odhlasilo len preto aby to mohlo byt na tom druhom?

@win_gi nie nie, mozes ich mat prihlasene na viacerych zariadeniach sucasne 🙂 a aj na viacerych zariadeniach cez aplikaciu ovladat.