Porovnanie smart hodiniek pre používateľov Samsung s rozpočtom do 150€
Ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť nejaké dobré smart hodinky ? Ja mávam vždy telefón len značky Samsung, aj keď sa mi pokazí, zase taký kupujem. Chcela by som si k nemu kúpiť smart hodinky. Podmienky, ktoré hodinky musia obsahovať sú - upozornenia na aplikácie a správy, čiže napríklad messenger, whastapp - odpovedanie na danú správu (čo viem, že každé nemajú), ale zas nie je to podmienkou, hlavne aby danú správu ukázali a aj meno, kto píše. Ďalšia podmienka je teda volanie - aby hlavne ukázali kto volá a fajn by bolo aj keby sa dá zdvihnúť a aj telefonovať, nie je však podmienkou, hlavne aby ukázali. Pozerala som rôzne značky ako Huawei a podobne. Najradšej by som kúpila Samsung, ale cenovo hľadám tak najviac okolo 150€. Vedeli by ste mi niečo odporučiť podľa vašich skúsenosti ? Ďakujem 🙂
ja som mala tieto vybrate a potom som sa docitala v profi recenzii, ze to nie velmi presne meria tep a co mne islo, tak som si potom vybrala Xiaomi band 10 pro a su top a kusok lacnejsie. nie je to sice akoze hodinky ale fitness naramok, ale ani v tom nie je ziaden rozdiel, kedze s tym nechcem fotit ani mat v tom google a podobne zbytocnosti.
Tie tvoje podmienky sa daju rozdelit na dve skupiny a stoji za to spravit si to hned, lebo prave to ta dovedie k znacke. Ukazat, kto vola a kto pise, vratane mena - to dnes zvladne kazde hodinky aj kazdy naramok, tym sa netreba zdrzovat. Rozhoduje az to druhe, teda odpovedanie na spravu, a to je zhodou okolnosti presne ta vec, ktoru pises ako nepodmienku. Lenze zoznam ti zuzi najviac, takze sa oplati rozhodnut sa skor, nez si vyberas model.
K tej Huawei, na ktoru si pozerala. Pri rade Watch GT spojenej s Androidom dostanes na spravy len prednastavene odpovede, cize odklepnes jednu z hotovych viet, ziadna klavesnica tam nie je. Napisat vlastnu odpoved priamo z hodiniek sa da az na rade Watch 3 a vyssie. Takze ak chces naozaj odpisat a nie odoslat hotovu vetu, GT ti z toho zoznamu vypadava.
Este jedna vec, ktoru ti niekto skoro urcite poradi a je to slepa ulicka. Apple Watch sa so Samsungom vobec nespari, tie funguju len s iPhonom. Ku Samsungu su najmenej komplikovane Galaxy Watch, lebo bezia na Wear OS a notifikacie, odpovedanie aj hovory tam idu bez obchadzok a bez aplikacie od niekoho tretieho.
A rozlisenie, ktore sa v takych temach zvykne stratit: hodinky verzus naramok. Ak chces hovor naozaj zdvihnut a hovorit do ruky, zariadenie musi mat reproduktor aj mikrofon, a naramky ich vacsinou nemaju, tam hovor len uvidis alebo odmietnes. Pri tom Xiaomi bande, co ti odporucila anonym_82316c, si to teda over v parametroch, meranie ma podla recenzii naozaj dobre, ale to je ina funkcia. A ked uz nieco kupis, hned v telefone vyhod tu appku k hodinkam z optimalizacie baterie. Notifikacie, ktore po tyzdni prestanu chodit, su najcastejsia stiznost na vsetky znacky a takmer vzdy je to toto, nie hodinky.

@anonym_autor
https://www.nay.sk/inteligentne-hodinky-huawei-...