icon

Detské smart hodinky

veronika1754
22. sep 2023

Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.

kitty2803
4. aug 2025
@marylinmary

@kitty2803 Neviem, ci to presne takto tu funguje, ze si napises len tak. Ale ked uz, tak sa opytam, ze co je to za hodinky 😀

julinka65
5. aug 2025

@klaudi31 k reklamacii potrebujes iba doklad o kupe a samozrejme tu vec, co si kupila a chces reklamovat 😀 ale akoze este nemas ani nic kupene a uz riesis reklamaciu? 😀
@vierka_z to nie je len, ze oni to tak nazyvaju. ved to je fakt. jednak si zober, ze ked kazdy den kopec ludi nieco kupi a miesto toho, aby tie doklady tlacili, tak ich mozu poslat na mail... aj robotu to zjednodusi. a v druhom rade, kolkokrat si vyuzila taketo doklady k niecomu. akurat to clovek doma preklada hore dole.

samskia
6. aug 2025

@kitty2803 za kolko ich predavate? 🙏 idem ich porovnat s nami carneo tiny 😀

kitty2803
6. aug 2025
@samskia

@kitty2803 za kolko ich predavate? 🙏 idem ich porovnat s nami carneo tiny 😀

@samskia boli perfektne 😊 je k nim samozrejme aj doklad o kúpe, dcéra ich nosila len chvíľu (nastúpila do školy jasne ze všetky deti mali hodinky.. A za chvíľu ich to prešlo) ale aspoň som videla kde sa nachádza keď ide zo školy tak som bola kľudná, predám za 50€
100 % stav stále v záruke 😊 sú perfektné 👌💯

marylinmary
7. aug 2025

@samskia Tak ono je hlavne rozdiel v tom vizuale, ze 😀 Ale co sa funkcii tyka, tak to asi nie su take velke rozdiely.

samskia
12. aug 2025

@kitty2803 my mame tiez detske carneo, inaksie ako su tieto, lebo okruhle sa nepacilo, tie boli asi moc detske pre osem rocnu, co ti poviem 😀 ale su super tiez, my sme spokojni s nimi. sestra chcela pre dceru, tak preto som sa pytala, poslem jej info.

samskia
12. aug 2025

@marylinmary taaaak na prvy pohlad ano, ale tie funkcie tiez nie su rovnake u vsetkych. tak su rozdiely aj vo funkciach, ono tie take zakladne su vsade uz potom sa to meni od modelu k modelu.

kitty2803
12. aug 2025
@samskia

@kitty2803 my mame tiez detske carneo, inaksie ako su tieto, lebo okruhle sa nepacilo, tie boli asi moc detske pre osem rocnu, co ti poviem 😀 ale su super tiez, my sme spokojni s nimi. sestra chcela pre dceru, tak preto som sa pytala, poslem jej info.

@samskia jasne kľudne nech sa ozve a dohodneme sa 😊 fakt sú super tiež som bola rada ze sme našli také co reálne ukazujú kde sa dcéra nachádza, presne splnili svoj účel

julinka65
13. aug 2025

@kitty2803 ja asi ani nepoznam nikoho, kto by s tymito hodinkami nebol spokojny 😀

marylinmary
15. aug 2025

@samskia Ved to ano, potom uz kazdy vybera podla svojich preferencii. Ci tam chce mat viacej funkcii, ci mu stacia len nejake zakladne. Potom uz aj take tam je, ze si ku kontaktu mozes fotku nastavit, inde sa da len taky obrazok dat. Tie tapety alebo ako sa volaju tie obrazky, co su tam na tom displeji. Hry, aplikacie atd...

samskia
18. aug 2025

@kitty2803 ahoj, ja len davam vediet, ze nakoniec budu kupovat uplne nove. ze teraz su aj akcie a zlavy na tento sortiment, tak vyberu nieco take, aby to mali od novoti.

julinka65
21. aug 2025

@marylinmary ako zakladne funkcie beries co?

klaudi31
28. aug 2025

V dnesnej dobe je tej techniky stale viac a viac. Ale vsak sa ani necudujem. Ked to ma pomoct v bezpeci a ochrane deti, treba urobit vsetko.

marylinmary
1. sep 2025

@julinka65 Tak napriklad tieto telefonovanie a prijimanie hovorov, ci uz klasicke alebo aj s videom, gps, sos tlacidlo, spravy, geofencing, krokomer a sportove funkcie napriklad, budik, fotoaparat (?), mozno nejake hry alebo vzdelavacie aplikacie...

filory
1. sep 2025
@marylinmary

@julinka65 Tak napriklad tieto telefonovanie a prijimanie hovorov, ci uz klasicke alebo aj s videom, gps, sos tlacidlo, spravy, geofencing, krokomer a sportove funkcie napriklad, budik, fotoaparat (?), mozno nejake hry alebo vzdelavacie aplikacie...

@marylinmary tak toto sú základné funkcie? Však to už má skoro mobil na ruke 😅 Ja by som brala hlavne tie dôležité, teda správy, sos, hovory, budík. A samozrejme gps. Ale asi záleží aj pre aké dieťa tie hodinky chcem zaobstarať....

monane
5. sep 2025

@filory to nie je zase o toľko menej, čo si napísala 😀 ono sa podľa mňa až tak nelíšia funkciami tie hodinky, potom staršie deti skôr riešia asi ten vzhľad hodiniek.

julinka65
8. sep 2025

@monane ale to mi tiez nepride nejake take, ze by ich museli menit podchvilou, vies, ze by bolo podchvilou nieco ine in. ved bud to su okruhle akebo hranate. potom v com je taky rozdiel? este farba asi, ale tak to uz tie vacsie deti asi si cierne beru podla mna, ze to je take neutralnejsie a aj lepsie kombinovatelne s oblecenim a tak. to uz asi aj na toto potom myslia tie decka.

monane
9. sep 2025

@julinka65 ved anooooo, nemyslim si tiez, ze prave taketo smart hodinky by boli nejake staromodne. akoze ano, kazdy preferujeme nieco ine, ale neverim, ze by si niekto nevedel vybrat.

bubbinaa
9. sep 2025

@julinka65 práveže deti riešia niekedy viac, ako si myslíme. Moja neter príde podchvíľou s niečím novým. Veď ta technika ide strašne rýchlo dopredu. Možno pri hodinkách nie až tak vzhľadovo ale funkciami. A hlavne vekom od toho očakáva každé dieťa niečo iné.

marylinmary
11. sep 2025

@filory Podla mna ano 😀 Preto ja hovorim, ze kazdy ma nejake ine ocakavania, tak si to treba vzdy nejak dat dokopy a podla toho vyberat. Ale toto by mali mat uz vsetky automaticky za mna.

vierka_z
11. sep 2025

ja by som napriklad pre starsie deti, pokial netrenuju alebo nepotrebuju na take nieco specialne, hodinky ani neriesila, vsak vsetky uz maju mobil...

julinka65
17. sep 2025

@vierka_z mmmm to nie je pravda. poznam aj take rodiny, kde ani tv deti nepozeraju a nie aby mali mobily. ale ano, poznam aj take, ze deti vedeli skorej ovladat mobil ako chodit samostatne na zachod. takze to je rozne. ale cisto z taketo praktickeho hladiska su tie hodinky lepsie ako mobil. to sa nemusis strachovat, ci ich niekde nevylozi a nezabudne, hodinky ma stale na ruke, nema dovod ich davat dolu.

hrehusa
17. sep 2025

@julinka65 dnes je tych deti, co vedia ovladat skor techniku, ako sa o seba postarat, ovela viac a je to prirodzene. tym nechcem povedat, ze maju byt na tabletoch 24/7, ale len to, ze treba ist s tou dobou. ked budu chciet deti klamat, kde sa nachadzaju, budu to robit. ci budu mat na ruke hodinky alebo v ruke mobil. potom je to uz len o tom, im vysvetlit, preco to nemaju robit.

marylinmary
22. sep 2025

@hrehusa A tu sa zase vraciame len k tomu, ze vsetko je to o vychove. Mas uplnu pravdu. U nas v skole bolo jednu dobu strasne halo ohladne tychto hodiniek, ze lebo deti sa s nimi hraju, tak ich zakazali (potom zase dovolili). Ale tak tiez je to o tom, ze tomu dietatu treba vysvetlit a stanovit nejake hranice. Ja robim napriklad tak, ze nastavim tam ten cas, kedy vlastne hodinky nemoze pouzivat, ze nemoze vyuzivat vsetky tie funkcie, ale samozrejme ja vidim stale, kde je co je. Tym padom to ani nelaka zbytocne sa s nimi zabavat.

lutomm
22. sep 2025

@marylinmary tak toto asi nie vsade funguje, vsak dnes uz aj male deti sa vedia naburat do mobilu. zistit heslo do hodiniek alebo upravit nadstavenai asi nebude pre nich velky problem. skor by som sa drzala vychovy a viedla ich k tomu, aby chapali preco nesmu v skole pouzivat tieto veci.

samskia
1. okt 2025

@lutomm ono vacsinu nastaveni robis ale aj cez aplikaciu, ktoru v podstate oni nemaju mat preco v mobile, ak aj mobil maju, ale tu mavaju rodicia.

hrehusa
1. okt 2025

@marylinmary no je to hlavne o vychove. okrem toho, ze sa musia deti naucit, kedy ich mozu pouzivat a kedy treba respektovat ucitela, je dolezite aj ako s nimi zaobchadzaju. neplanujem predsa kazdu chvilu kupovat nove hodinky len preto, ze dieta nevie zaobchadzat s vecami.

monane
2. okt 2025

@samskia to by sa potom asi minulo účinku, keby mali rovno aj aplikáciu 😀

vierka_z
2. okt 2025

@monane to by boli sebestacne hodinky. Trosku by sa to, ako vravis, minulo ucinku, ale zas povedzme si, deti by sa asi aj tesili 😂

marylinmary
6. okt 2025

@hrehusa No este to tak, to by nehrozilo. Uz to, ze sme ich kupili, tak nebolo len tak z dlhej chvile. Akoze ja som rada, ze ich ma, lebo som si istejsia a som kludnejsia. Aj ked boli na skolskom vylete, tak som pozerala kde sa nachadzaju, aby som vedela cca, ze kedy mam pocitat, ze sa vratia domov.