icon

Detské smart hodinky

veronika1754
22. sep 2023

Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.

Strana
z9
monane
28. apr 2026

existujú rôzne možnosti, takže nie je problém dievčatá 😉

silvusias
28. apr 2026

Oni majú aj seniorské hodinky, to je paráda, rovno asi vezmem aj starým rodičom, keď k nim ten môj špunt v lete pôjde, môžu to spolu skúšať 😉

monane
6. máj 2026

@silvusias môžu porovnávať potom, ktoré sú lepšie 😀

moncurienula
6. máj 2026

ja som normalne zvazovala mojej mamine take hodinky. hoci nema este take to seniorske zmyslanie, ale vkuse si zabuda mobil, alebo ma vypnute zvonenie, takze zastihnut ju je problem a velakrat ma to vystrasilo. je cerstvo na dochodku, ale predsa, nie je uz najmladsia.

samskia
11. máj 2026

@moncurienula podla mna by bolo fajn. ak to aj ona berie tak ako uzitocne nieco, ze nemusi ten mobil nosit a mysliet na to, ked jej to takto predostries... a vie si vybrat kadejake hodinky, zalezi od toho, aky ma styl. super napad 👍

silvusias
11. máj 2026

@monane skôr sa budem baviť na tom, kto sa rýchlejšie naučí s nimi robiť. Lebo ako sa to hovorí, že starí ľudia sú ako deti 😉

monane
14. máj 2026

@silvusias to je jasné, môj synátor ma už niekoľkokrát v takýchto veciach predbehol 😀

barborkabar
14. máj 2026

Môžem sa spýtať, tie seniorské hodinky niekto máte aj doma?

samskia
21. máj 2026

@barborkabar nemame, ale velmi nad nimi uvazujeme. lebo ako sa u svokrovcov zrusila pevna linka, tak dovolat sa k nim je nadludsky vykon niekedy. manzel uz sadal aj raz do auta a isiel tam, ked sme sa nevedeli dlhsie dovolat.

moncurienula
21. máj 2026

@samskia vsak? asi sa s nou o tom porozpravam cez vikend, predsa je to lepsie pre moj klud a je bezpecie.

barborkabar
25. máj 2026

@samskia však presne aj ja, rozmýšľam, že by sa nám zišli pre starkú, reku ako je niekto s nimi spokojný...

julinka65
2. jún 2026

@barborkabar ja som ani nevedela, ze take hodinky existuju. ked som o nich pocula, tak som si myslela, ze je to zart. ale potom reku, ked su aj pre male deti, tak preco nie aj pre seniorov. podla mna je to dobra vec. ak nad tym uvazujete, tak vyskusajte, nemas ako inak asi zistit, ci to bude starkej vyhovovat.

silvusias
2. jún 2026

@julinka65 mne to príde pre starých ľudí dokonca vhodnejšie, najmä tie s tým SOS tlačidlom. Dieťa máš vždy pri sebe alebo s niekým, teda ak sa bavíme o malých deťoch. Tí starí ľudia sú väčšinou sami, a teda aj už horšie chodia, horšie počujú...Za mňa je tam to riziko väčšie.

monane
4. jún 2026

@silvusias tak zase takým malým deťom asi nepotrebuješ kupovať hodinky, aby si ich mala pod kontrolou. čo by si sledovala, či sú v izbe alebo v obývačke? 😀 ale akože sos tlačidlo je super vec. sama podľa seba súdim, ja niekedy tak dlho listujem, kým nájdem toho, komu chcem volať 😀

dom_evi
4. jún 2026

@monane hodinky ci uz pre deti alebo starsich ludi je velka pomoc s tym sos, vsak mobil nemali vzdy starsi ludia pri sebe, a potom to stracalo vyznam.

Strana
z9