icon

Detské smart hodinky

veronika1754
22. sep 2023

Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť detské smart hodinky, tak aby som na nich vedela sledovať pohyb dieťaťa a aby sa dali pripojiť na wifi. Také niečo čo by nemalo žiadne hry ani iné rušivé aplikácie. Potrebujem ich pre prváčku čisto na to aby som ju vedela lokalizovať, prípadne nastaviť bezpečnú zónu. Pozerala som na Google ale je ich tak veľa na rôznych stránkach ktoré nepoznám tak nechcem, respektíve nemám financie na to aby som kúpila niečo čo nebude fungovať. Recenzií som moc nenašla. Ďakujem.

Strana
z7
filory
6. okt 2025

@marylinmary presne toto by som ja od nich očakávala. Nech mám prehľad, keď nie je so mnou, či je všetko v poriadku.

julinka65
8. okt 2025

@filory hodinky maju samozrejme aj vela inych funkcii, daju sa vyuzivat na kadeco. ale tiez si myslim, ze toto je taka hlavna vec, preco ich rodicia pre deti zaobstaravaju.

bubbinaa
8. okt 2025

@julinka65 pre rodičov je dôležité nech vedia, že ich dieťa je v bezpečí. Sestra ich dcére preto kupovala, ale aj sa jej pýtala, že aké by si ona priala, aby našli také, ktoré sa budú aj jej páčiť.

samskia
13. okt 2025

@monane to asi ano, to potom uz take vacsie deti, co aj za inym ucelom nosia hodinky. ze si tam sleduju, ked cvicia, behaju, ze vedia aj tak efektivnejsie ako keby vyuzivat tie hodinky. lebo tak pre rodica 8 rocneho dietata, dajme tomu, je zase efektivnejsie to, ked ma dieta pod kontrolou a aj to dieta, ked mu vie cez hodinky zavolat stlacenim toho jedneho gombiku.

nelinka888
13. okt 2025

@samskia tak také hodinky by sa zišli dať aj starým rodičom. Nech majú jedno núdzové tlačidlo a nech vieme kde sú, keď sa im neviem dovolať.

julinka65
16. okt 2025

@bubbinaa a ake si priala? my sme kupovali takto pre krstna. bolo to prekvapko, nevedela, ze ich dostane. ale stavim sa, ze cela jej poziadavka by bola, aby boli ruzove 😀

nelinka888
20. okt 2025

@julinka65 u nás by veru ružová neprešla. Nejako sa Stellke vôbec nepozdáva. A to som ju ani veľmi ako bábätko do ružových neobliekala, že by sa jej zhnusila 😂

julinka65
6. nov 2025

@nelinka888 su aj ine farby, aj modre aj cierne maju, treba pozriet, potom aj tie odtiene su ine pri inych farbach.

vierka_z
7. nov 2025

@julinka65 inak mne sa zda, ze vyrobcova maju nejake obmedzene farebne skaly, akoby neexistovali ine farby pre deti ako modra pre chlapcov a ruzova pre dievcata. Ale to nielen v hodinkach, ale celkovo. Este pre tie dievcata sa da najst niekedy aj trosku stylovo pekne aj farebne ine, ale pre chlapcov vobec.

julinka65
7. nov 2025

@vierka_z to je tak nejak od nepamati zauzivane asi 😀 ale tak robia aj ine farby urcite, alebo si vies menit remienky trebars. keby sa ti farby nepacili, tak stale sa da drzat tej ciernej, kupit nejaky pekny farebny remienok, das si farebne pozadie a uz su z toho hodinky viac menej podla tvojich predstav 🙂

dom_evi
7. nov 2025

@julinka65 ta farebna skala pre chlapcov je fakt celkovo biedna. ale tak najdolezitejsie asi je, ci splnaju to co chem, aj ked teda detom urcite zalezi na dizajne najviac.

marylinmary
3. dec 2025

@dom_evi Tak ta zakladna farba je asi cierna a modra. Potom este co som videla, tak su rozne odtiene. Ale zase asi toto nie je prave vhodne kriterium podla ktoreho budes vyberat hodinky.

dom_evi
3. dec 2025

@marylinmary samozrejme, ze nie, to bolo len take skonstatovanie, vseobecne som si vsimla, ze dievcatam vedia vymysliet kadejake dizajnove kusky, ale chlapcom len take zakladne veci vzdy daju.

julinka65
4. dec 2025

@dom_evi nie vsetkym. to by som skor povedala tak, ze to zalezi od veku. lebo ked su male, tak im je v podstate jedno este. akurat na farbu si mozno potrpia. ze dievca by nechcelo modre alebo chlapec ruzove. ale inak v tom nevidim nejak problem.

vierka_z
4. dec 2025

@julinka65 ved to su jedine dve farby, ktore podaktori vyrobcovia poznaju. Este sa rozmohla v poslednej dobe taka ta bezova vsade. Ale je fakt, ze zalezi od veku a aku vec clovek kupuje.

Strana
z7