icon

Dieťa kozorožec

16. okt 2022

Ahojte. Našla som len staršie témy, nič aktuálne. Doba sa mení, možno aj deti trošku😁 Aké sú vaše detičky v znamení Kozorožca?

minenkas
•
16. okt 2022

Presne také ako si ho vychovás a čo ho naučíš

sima338
•
16. okt 2022

Ber tieto veci s rezervou. Niečo sedí, niečo trochu, iné vôbec. Každé dieťa je iné, môžeš si tu prečítať xy dobrých vlastností, ako aj zlých, tvoje dieťatko bude jedinečné ako každý jeden človek.

leniel
•
16. okt 2022

synček je kozorožec a zatiaľ je to najzlatšie bábätko na svete 🙂

ivangeline
•
16. okt 2022

uplny pohodak...logicky zmyslajuci..a skvelo arumentujuci.
.bude mat 4 xD

nika11103
•
16. okt 2022

Ja nikoho nechcem uraziť ale naozaj niekto verí na povahu podľa znamenia ? Preboha živého ženy , základom je výchova , ako bude dieťa vychované , vedené … po tom čo sa stane v jeho živote ako sa bude správať ako čím bude ovplyvňované , už bude na ňom ako sa s tým vysporiada. Ostatne sú len náhody , napríklad ja som býk a som tvrdohlavá . Býci sú tvrdohlaví vraj . Ale takisto a ešte viac môže byt tvrdohlavá panna . Škorpióni sú vraj “nepríjemní zákerni” alebo ako to nazvať . Poznám toľko ľudí škorpiónov kde to sedí ale takisto poznám škorpiónov čo by mohli ísť za svätých …. Váhy váhavé …. Najlepšia kamoska snáď váhala len nad tým , či sa presťahuje mimo SR alebo nie . Ostatne streli jedna radosť . Tot moj názor .

danica2711
•
17. okt 2022

také ako všetky ostatné... povahu a správanie dieťaťa neurčuje akési znamenie, ale genetická výbava a výchova

jenn7
•
18. okt 2022

Moja je typicky kozorozec od malinka, stvornozkovat nevedela, ale vyskriabala sa vsade😂.