Aký je kozorožec vo vzťahu a kombinácia dvoch?
Ahojte priatelia, chcela by som sa vás opýtať, že aký je kozorožec vo vzťahu? Prípadne by ma zaujímala kombinácia dvoch kozorožcov a ich spoločné fungovanie. Vopred ďakujem 🙂
kozorožec je veľmi loajálny a spoľahlivý, ak sa rozhodne byť vo vzťahu. nie je sladký romantik, ale praktik. ale keď zistí že to zneužívaš tak koniec. píšem o mužovi. o žene neviem. ale ak je aj žena rovnako organizovaná ako muž, nemusí to byť zlé…
ex bol kozoroh. Žiadny romantik, skôr dosť kalkul. Inak pracovitý, pomerne kamarátsky.
@anonym_autor neverim🙈toto fakt riesi dospela osoba?znamenia ti nepomozu,len prevzatie zodpovednosti
😂 znamenie nemá žiadny vplyv
my sme boli dvaja kozorožci a bolo to fajn,len ktovie,ako by to bolo,keby sme spolu aj zostali
@anonym_ad6397 Ale vzhľadom na to, že ste sa rozišli, tak až tak úplne fajn to nemohlo byť, či? 🙂
@anonym_autor neverim🙈toto fakt riesi dospela osoba?znamenia ti nepomozu,len prevzatie zodpovednosti
@anonym_37dbbd vidíš a ty si taktiež dospelá osoba a práve teraz to riešiš tiež 🙂 ak nás niečo nezaujíma, tak stačí neotvoriť tému a deň bude hneď krajší, však 🙂 Pekný zvyšok dňa prajem 🙂
ex bol kozoroh. Žiadny romantik, skôr dosť kalkul. Inak pracovitý, pomerne kamarátsky.
@anonym_2e2b8e Tiež to vnímam rovnako, kamarátsky síce je, aj veľmi pracovitý..ale príde mi dosť vypočítavý a pomstychtivý 🙂 a v čom sa prejavoval jeho kalkul? 🙂
@anonym_37dbbd vidíš a ty si taktiež dospelá osoba a práve teraz to riešiš tiež 🙂 ak nás niečo nezaujíma, tak stačí neotvoriť tému a deň bude hneď krajší, však 🙂 Pekný zvyšok dňa prajem 🙂
@anonym_autor taketo temy otvaram aby som videla ludsku hlupost v priamom prenose,je to zabava
@anonym_autor taketo temy otvaram aby som videla ludsku hlupost v priamom prenose,je to zabava
@anonym_37dbbd pre hlupáka každý hlúpy 🙂 Tak som rada, že som ti vyčarovala úsmev na perách, veď sa hovorí, že zatratený je deň, keď sme sa neusmiali 🙂 Takže super 🙂 Ahoj 🙂
Muž kozorožec je velmi pracovity.zodpovedný,vie gazdovať s peniazmi,nie je romantický,skôr praktický,ale žena pri ňom cíti istotu a pokoj.
To naozaj si niekto myslí, že znamenie ma nejaký vplyv na vzťah? To nemyslite vážne
@anonym_2e2b8e Tiež to vnímam rovnako, kamarátsky síce je, aj veľmi pracovitý..ale príde mi dosť vypočítavý a pomstychtivý 🙂 a v čom sa prejavoval jeho kalkul? 🙂
@anonym_autor vypočítavý neviem,ale pomstychtivý rozhodne nie.
My sme sa ani nie že rozišli,ale vlastne ani sme sa poriadne nedali dokopy,ale bolo by mi s ním lepšie ako s exom,keďže ex mi klamal vo veľmi podstatných veciach,tento kozorožec sa mi zdôveroval ešte nedávno s niečím veľmi osobným.A áno,je veľmi pracovitý.
Muž kozorožec je velmi pracovity.zodpovedný,vie gazdovať s peniazmi,nie je romantický,skôr praktický,ale žena pri ňom cíti istotu a pokoj.
@anonym_bec81c som kozorožec, presne taká, ako píšeš. Mala som si zobrať tiež kozorožca, boli by sme ideálny pár.
Manzel je kozorozec,niekedy by som ho treskla panvicou po hlave Studeny cumak,niekedy mi pride bezcitny,spolahlivy je,financie na rodinu zabezpeci,kamaratsky je tiez,ale romantiku necakaj.Obycajne pohladenie je pre neho nadludsky vykon,pusa objatie tiez.City neprejavi ani za nic.
Manzel je kozorozec,niekedy by som ho treskla panvicou po hlave Studeny cumak,niekedy mi pride bezcitny,spolahlivy je,financie na rodinu zabezpeci,kamaratsky je tiez,ale romantiku necakaj.Obycajne pohladenie je pre neho nadludsky vykon,pusa objatie tiez.City neprejavi ani za nic.
@anonym_2e7a8b nemas mojho muza ? :D :D..toto sedi..a este frkne do ksichtu barco a potom coooo ved ja som to tak nemyslel...
@anonym_autor Ak by ste boli iné znamenia ako si myslíš, že sú vhodné a tvoj muž by ti dával plnú pozornosť,komunikoval by s tebou,spolu by ste slušne finančne zabezpečili rodinu ,mohla by si mu bezvýhradne dôverovať,bol by dobrým otcom vašich detí, vymenila by si za iné znamenie?
Rozhoduje charakter, vernosť, vytrvalosť,tolerancia. Výborné knižka pre budúcich manželov alebo aj partnerov je: " To , keby sme vedeli pred svadbou".
Päť jazykov lásky,Moje túžby tvoje túžby.
Čiže tvoje šťastie nezávisí od hviezdy, ktorá je 30 svetelných rokov ďaleko,ale od toho, čo je v jeho vnútri a v tvojom vnútri.Ake ste mali detstvo, aké si nesiete zranenia poprípade.Či máte zdravé sebavedomie, sebahodnotu, či si viete odpustiť, či sa budete vedieť rozhodnúť každý deň jeden pre druhého,aj keď sa po čase stratí prvotná zamilovanosť.
My sme obaja kozorožci. Sme spolu 19 rokov, 15 manželia, máme dve deti. Je vynikajúci, milujúci otec, postará sa o všetko. Ako manžel sa tiež nesťažujem, verný, chápavý, starostlivý,milujúci...občas ma dni, kedy ja mám pocit, že je menej citlivý, ale rokmi som sa naučila, že mu dlhšie trvá to precítiť, nekoná zbrklo, všetko si nechá ulezat v hlave, kdežto ja som typ, kde treba riešiť konať hneď tu a teraz....tak sa tak dopĺňame a vyvažujeme 😂😅🥰
@anonym_2e7a8b nemas mojho muza ? :D :D..toto sedi..a este frkne do ksichtu barco a potom coooo ved ja som to tak nemyslel...
@nttnnt ja,ze to len moj je taky exemplar.Dalo by sa pisat o nom toho viac.:D
To, čo sa pýtate, na prvý pohľad vyzerá ako zvedavosť na znamenia, ale pod tým často býva niečo hlbšie a to potreba mať istotu, že vzťah bude fungovať ešte skôr, než doň naozaj vstúpite. Je to veľmi ľudské. Hľadanie odpovedí v postavení hviezd je elegantný, no riskantný spôsob, ako delegovať zodpovednosť za dynamiku vzťahu na externý systém. A tým si môžete nevedomky zobrať možnosť vnímať, čo sa vo vzťahu skutočne deje. Namiesto skúmania dátumov narodenia sa zamerajte na to, čo sa deje v priestore medzi vami, keď sa vypnú reflektory a nastane ticho. Ak sa skutočne stretnú dve povahy, ktoré majú tendenciu k uzavretosti, výkonu a kontrole (čo sa často pripisuje vašej metafore o kozorožcoch), najväčším rizikom nie je ich nesúlad, ale emocionálna sterilita. Váš vzťah sa môže ľahko zmeniť na efektívne fungujúcu firmu, kde je všetko zabezpečené, okrem hlbokej, surovej intimity. Skutočná blízkosť nevyžaduje zhodu v hviezdnych mapách, ale ochotu odložiť brnenie a priznať vlastnú bezradnosť. Čo konkrétne vo vašom vzťahu (alebo vo vašom vnútri) je pre vás také neisté, že k tomu potrebujete potvrdenie od vonkajšej ,,autority", akou je astrológia? Nehľadáte náhodou odpoveď v znameniach preto, aby ste sa vyhli tomu, čo už o tom vzťahu tušíte? Ak si túto otázku dovolíte úprimne zodpovedať, dá vám viac než akákoľvek charakteristika znamení.

😂 znamenie nemá žiadny vplyv
my sme boli dvaja kozorožci a bolo to fajn,len ktovie,ako by to bolo,keby sme spolu aj zostali