Dieťa ponechané v aute v Nitre
27. jún 2025
Myslím to o tom chlapcovi v aute nechanom
Ja by som sa s tým chlapom asi rozviedla keby toto urobí dieťaťu
Predošlá
Strana
z2
Vedome nechat niekoho zavreteho v aute a bez kuska citu odist,to urobi len psychopat. Ja by som sa tiez okamzite rozviedla. Clovek,ktory ublizi dietatu,nema co hladat pri mne.
Ako nebudem komentovať toho chlapa..ale prečo chlapcovi nepovedali, aby si zvnútra otvoril predné dvere ?
Zadné sa dajú dať na detskú poistku, ale predné by mali ísť vždy otvoriť zvnútra. Aj keď je zamknuté.
Či existuje nejaký systém v autách kde sa to nedá? Lebo ešte som sa s tým nestretla.
Ten otec by mal ist sediet. Ved ho mohol zabit. Este to spravil vedome a na verejnosti. Co sa asi tak deje za zavretymi dverami doma?!! Chore...
Predošlá
Strana
z2

@balerina2025 uplne od veci e este aj vulgarny komentar. Po zime a nic moc jari je normalne ze sa ludia tesia na tepl letne dni a to nema nic s spolocne tym ze nejaky muz uplne zlyhal ako otec. Chuda chlapec, bohvie co sa v tej rodine deje za zatvorenymi dverami
@vler teple a horuce. rozdiel.ospravedlnujem sa je jasne ze je mi luto ale toto citame kazde leto vsade, a preco to ludia robia, nerozumiem, ale prazime sa vsetci a kazde leto kopec ludi aj umiera prave na horucavy, takze ano, netesi ma to. prepac.