Dieťa ponechané v aute v Nitre
27. jún 2025
Myslím to o tom chlapcovi v aute nechanom
Ja by som sa s tým chlapom asi rozviedla keby toto urobí dieťaťu
Vedome nechat niekoho zavreteho v aute a bez kuska citu odist,to urobi len psychopat. Ja by som sa tiez okamzite rozviedla. Clovek,ktory ublizi dietatu,nema co hladat pri mne.
ten chlap normalny nebol :(((((((
Ako nebudem komentovať toho chlapa..ale prečo chlapcovi nepovedali, aby si zvnútra otvoril predné dvere ?
Zadné sa dajú dať na detskú poistku, ale predné by mali ísť vždy otvoriť zvnútra. Aj keď je zamknuté.
Či existuje nejaký systém v autách kde sa to nedá? Lebo ešte som sa s tým nestretla.
Ten otec by mal ist sediet. Ved ho mohol zabit. Este to spravil vedome a na verejnosti. Co sa asi tak deje za zavretymi dverami doma?!! Chore...

@balerina2025 uplne od veci e este aj vulgarny komentar. Po zime a nic moc jari je normalne ze sa ludia tesia na tepl letne dni a to nema nic s spolocne tym ze nejaky muz uplne zlyhal ako otec. Chuda chlapec, bohvie co sa v tej rodine deje za zatvorenymi dverami
@vler teple a horuce. rozdiel.ospravedlnujem sa je jasne ze je mi luto ale toto citame kazde leto vsade, a preco to ludia robia, nerozumiem, ale prazime sa vsetci a kazde leto kopec ludi aj umiera prave na horucavy, takze ano, netesi ma to. prepac.