icon

Diskusie, ktoré vás dokážu rozptýliť a pobaviť

3. okt 2024

Viete hodiť link na nejakú diskusiu ktora va spobavila? Mam ťažké dni a trosku chcem citat na rozptýlenie

viestta
3. okt 2024

Vsetky zabavne vzdy zmazali, pretoze v kazdej sa naslo par utlocitnych, ktorych sa dana tema dotkla...

loliki
3. okt 2024

kukni si funny videos, určite sa zabavíš.

danyelia
3. okt 2024

Mne sa páčila diskusia o dievčenskom mene Píč 😆

zuzanita1609
3. okt 2024

A mne o tampóne s ejakulatom nechtiac zavedeným do vagíny 🤭🤣.

fido69
3. okt 2024

@zuzanita1609 Tak to znie ako amatérske umelé oplodnenie... daj link. 😁

heln
4. okt 2024

mna bavila diskusia od jednej zeny, mala jedno dieta, vek asi pred styridsiatkou a zistila, ze je tehotna. tak chcela poradit co ma robit, plan a bol, ze to povie jozovi, co bol otec dietata, asi patdesiatnik zijuci u matky vykonavajuci profesiu ako opravar, udrzbar, nieco take. plan b bol nejaky kamarat z ineho mesta, s ktorym si tusim len pisala a zobral by na seba odcovstvo a odstahovala by sa k nemu. plan c si uz nepamatam. lenze jej prejav bol taky, ze vela zien neverilo, ze to moze byt realne, tak im nadavala a isla stale svoje.

liv1
4. okt 2024

Ver mi, toto je pecka. Vtipne priezviska. Ked aj nemas naladu, rehotat sa musis 😁. Je to strasne stara tema z webu moja svadba, ale komentarov pozehnane 😁. Odporucam https://mojasvadba.zoznam.sk/forum/zivot-po-sva...

viestta
4. okt 2024

@opica_skorica a toto som prepasla? 😂

opica_skorica
4. okt 2024

@viestta asi ano, lebo tak robit si grafy a zapisky do excelu, kto kedy kolko krat, to je vyzivna tema na travenie volneho casu🤪😳🫣😁🤣