icon

Diskutujte s rozumom: Odvráťte sa od neželaných tém

8. apr 2024

Pár dní tu sledujem niekoľko diskusií a všade, kde sa spomenie niečo o sexe, či nevere, praktikách, vždy tie isté mená. To nemáme doma deti, manželov, manželky? Keby niečo k téme. Ale sa odbavujete jeden s druhým. Keby to bolo aspoň k téme, ale vaše komentáre sa stávajú až nechutnými. Neviem, či to niekoho zaujíma, mne je z toho zle.

demodun
9. apr 2024

@aduskatt správne 😄

autor
9. apr 2024

@aduskatt áno, čítala som tie diskusie, kde píšu dotyčné. Logika, nie?

aduskatt
9. apr 2024

iste, takže robíš presne to, čo im vyčítaš🙂))) pekný deň želám

demodun
9. apr 2024

@tanyag na bolesť hlavy je určite najlepšia uhorka 🤔😁

tanyag
9. apr 2024

Ináč bosorky, mne napadlo, že sme vážne vytvorili super "klub", veď z nás čoskoro budú celebrity 😂😂😂 Všade sme, všetko vieme, z každej témy spravíme nechutnú, do každej témy sa pripletieme s uhorkou a plieskaním o čelo 😁 To je normálne na nejakú cenu ... Nobelovú? 😂

tanyag
9. apr 2024

@demodun 😁😂 samozrejme...tebe to písať netreba 😀

autor
9. apr 2024

@aduskatt čítam, nepíšem. Keď sa rozumieme správne.

tanyag
9. apr 2024

@autorka
Zuzanka, si to ty? 🫣

ibatanecnica
9. apr 2024

autorka - tak isto, ako sa teba netýka prispievanie druhých do všetkých diskusií

bylinka25
9. apr 2024

Čítala som až príliš pozorne, nemaj strach, ale evidentne tu tie ženy a mužov moralizuješ.
Si cenzor, či ako?
Tiež sa musíš veľmi nudiť, je krásne, letné počasie, môžeš ísť von, nemusíš sedieť na Koníku a čítať tie "fuj , bléé" príspevky o nechutnostiach.

bylinka25
9. apr 2024

@demodun Aj mňa označila autorka, že sa ma to netýka, to značí, že som tu nežiadúca? Len ona má právo sa ku všetkému vyjadrovať?

autor
9. apr 2024

@ibatanecnica prispievanie druhých do všetkých diskusii, prosím vysvetliť 😁

ibatanecnica
9. apr 2024

autorka a teba čo do toho? každý môže svoj čas venovať čomu chce. Nikto nie je povinný ti niečo vysvetľovať

demodun
9. apr 2024

@bylinka25 veď to, ona číta a nevyjadruje sa! 😁

autor
9. apr 2024

@ibatanecnica aká si drzá, zbytočný tvoj komentár, ktorému si ani sama nerozumela 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
9. apr 2024

bosorky, vy ste ako cikády, ktoré sa zašijú na 17 rokov pod zem (vaša privátna skupina) a potom vyjdú von a zmasakrujú všetku úrodu na poliach 😂

tanyag
9. apr 2024

@marseillefan Zlatíčko, my plánujeme...plánujeme a keď je náš plán hotový...vytiahneme metly a zaútočíme 😂

ibatanecnica
9. apr 2024

autorka -celá tvoja diskusia je zbytočná, a ďakujem za zhodnotenie môjho správania sa a povahy 😂. Len si dosť mimo. Ale tomu nasvedčuje aj táto téma

tanyag
9. apr 2024

@ibatanecnica Podľa mňa to je Zuzka 😀 tá mi už veľakrát napísala aká som nechutná 😂

ibatanecnica
9. apr 2024

@tanyag nepoznám, ale mne je to jedno. Celkom ma baví vytáčať ju 😂

karolinakr
9. apr 2024

@tanyag kto je Zuzka? zuzanka.zuzu?

karolinakr
9. apr 2024

@marseillefan tebe dakujeme za skupinu, ty si rozbehol temu na Danny M.a odvtedy sa to sype
Každa by ti mala poslat po 5 eur
posielam Ti medailu aspon takto🏆🏅

tanyag
9. apr 2024

@karolinakr konečne sa tu nerozdávajú kľúčenky 😂

demodun
9. apr 2024

@marseillefan tak za Bosorky tak trochu môžeš aj ty. Tak si to užívaj! 😝

tanyag
9. apr 2024

@karolinakr myslím, že áno

jana_eyre_2
9. apr 2024

Niekto do diskusie prispieva a niekto každu tu diskusiu číta - v čom prosím ťa vidíš rozdiel? Dostatočne sa venuješ deťom, mužovi či mačke? 🤔

karolinakr
9. apr 2024
h2
9. apr 2024

@tanyag Neviem, ktorú Zuzku máš na mysli, ale označ ju, nech sa ti tu ozve v diskusii. Keď sa neozve (lebo pod svojím nickom sa nemôže ozvať v diskusii, ktorú založila, ako anonym), je to ona.

h2
9. apr 2024

@tanyag Chceš kľúčenku? Pošleme autorke? Ktorú? ♂️, alebo♀️?