Diskutujte s rozumom: Odvráťte sa od neželaných tém
Pár dní tu sledujem niekoľko diskusií a všade, kde sa spomenie niečo o sexe, či nevere, praktikách, vždy tie isté mená. To nemáme doma deti, manželov, manželky? Keby niečo k téme. Ale sa odbavujete jeden s druhým. Keby to bolo aspoň k téme, ale vaše komentáre sa stávajú až nechutnými. Neviem, či to niekoho zaujíma, mne je z toho zle.
Ináč bosorky, mne napadlo, že sme vážne vytvorili super "klub", veď z nás čoskoro budú celebrity 😂😂😂 Všade sme, všetko vieme, z každej témy spravíme nechutnú, do každej témy sa pripletieme s uhorkou a plieskaním o čelo 😁 To je normálne na nejakú cenu ... Nobelovú? 😂
autorka - tak isto, ako sa teba netýka prispievanie druhých do všetkých diskusií
Čítala som až príliš pozorne, nemaj strach, ale evidentne tu tie ženy a mužov moralizuješ.
Si cenzor, či ako?
Tiež sa musíš veľmi nudiť, je krásne, letné počasie, môžeš ísť von, nemusíš sedieť na Koníku a čítať tie "fuj , bléé" príspevky o nechutnostiach.
autorka a teba čo do toho? každý môže svoj čas venovať čomu chce. Nikto nie je povinný ti niečo vysvetľovať
bosorky, vy ste ako cikády, ktoré sa zašijú na 17 rokov pod zem (vaša privátna skupina) a potom vyjdú von a zmasakrujú všetku úrodu na poliach 😂
@marseillefan Zlatíčko, my plánujeme...plánujeme a keď je náš plán hotový...vytiahneme metly a zaútočíme 😂
autorka -celá tvoja diskusia je zbytočná, a ďakujem za zhodnotenie môjho správania sa a povahy 😂. Len si dosť mimo. Ale tomu nasvedčuje aj táto téma
@ibatanecnica Podľa mňa to je Zuzka 😀 tá mi už veľakrát napísala aká som nechutná 😂
@marseillefan tebe dakujeme za skupinu, ty si rozbehol temu na Danny M.a odvtedy sa to sype
Každa by ti mala poslat po 5 eur
posielam Ti medailu aspon takto🏆🏅
Niekto do diskusie prispieva a niekto každu tu diskusiu číta - v čom prosím ťa vidíš rozdiel? Dostatočne sa venuješ deťom, mužovi či mačke? 🤔

@aduskatt správne 😄