Diskutujte s rozumom: Odvráťte sa od neželaných tém
Pár dní tu sledujem niekoľko diskusií a všade, kde sa spomenie niečo o sexe, či nevere, praktikách, vždy tie isté mená. To nemáme doma deti, manželov, manželky? Keby niečo k téme. Ale sa odbavujete jeden s druhým. Keby to bolo aspoň k téme, ale vaše komentáre sa stávajú až nechutnými. Neviem, či to niekoho zaujíma, mne je z toho zle.
@h2 ano presne taku len je na nej vidiet zub casu. 😂 dostala som od nejakeho frajera. jednu dobu som zbierala klucenky a mala som ich velaaaaa ale ziadnu taku ako tie dve co sa rozdavaju online 😉
@tanyag zalozime konkurenciu ked nas raz vyrazia
@pralinka25 No určite, zub času! Viem si veľmi dobre predstaviť, aký zub na nej je. 🤣
@pralinka25 A ako sa bude volať? Modrá bosorka? 😂
@h2

@h2 je to mala klucenka takze nic moc. 😉
modra alebo sialena bosorka
@pralinka25 Šialená je asi výstižnejšie. 🤪
@autor toto sa neoplatí riešiť... Máš niekoľko lajkov na príspevku i komentároch, takže evidentne sa našli ľudia, ktorí s tebou súhlasia a tiež ich to vytáča. Keď si chcú prečítať diskusiu, možno poradiť, možno načerpať rady pre seba a namiesto toho sa dočkajú iba detinsko-pubertalnych vylevov.. všetci poznáme zo základnej školy ... Alá hráme sa na drsných dospelákov a preto vypisujeme P......., ktoré si síce môžme napísať súkromne.
Inak k tomu komentu o ,,anonymnej chudere," ktorý napísal autor profilu bez fotky a bez mena dávam zlatý bod
A samozrejme (vás tých 5 profilov či koľko) nezabudnite ma tu zakopať pod zem za môj koment, viem že sa mám ísť venovať chlapovi deťom a záhrade a nerušiť vaše crazy užívanie života

@pralinka25 Ty máš vážne banánovú kľúčenku? 🤩🍌