icon

Diskutujte s rozumom: Odvráťte sa od neželaných tém

8. apr 2024

Pár dní tu sledujem niekoľko diskusií a všade, kde sa spomenie niečo o sexe, či nevere, praktikách, vždy tie isté mená. To nemáme doma deti, manželov, manželky? Keby niečo k téme. Ale sa odbavujete jeden s druhým. Keby to bolo aspoň k téme, ale vaše komentáre sa stávajú až nechutnými. Neviem, či to niekoho zaujíma, mne je z toho zle.

Strana
z6
h2
8. apr 2024

Tak sa namiesto čítania venuj deťom a manželovi, alebo choď spať. 🤷🏻‍♀️

bennn
8. apr 2024

Však je 50%tná rozvodovosť ako čo čakáš? Keď tu alkohol spája ľudí miesto ich osobnosti.

dskjhfdlkdjhl
8. apr 2024

To sa az tak nudis, ze musis zakladat anonymne diskusie, aby sme nevideli, ze si v kazdej diskusii?

autor
8. apr 2024

@bennn nemyslím si že ich spája alkohol. Skôr sú zakomplexované a myslia si, že keď sa budú tváriť ako sexuálne bohyne, čo sa odbavujú s uhorkou, budú zaujímavé.

fido69
8. apr 2024

Už se perou velebnosti? 😂
🍿🍿🍿

h2
8. apr 2024

Jáj, uhorka ti zarezonovala? Nikto sa tu na nič netvári, robíme si srandu. Skús to aj ty, je to fajn. Len pre istotu: mám na mysli robiť si srandu, brať život s humorom. Nie to s tou uhorkou. 😝

autor
8. apr 2024

@h2 ja chápem, že je to sranda, ale je to už trošku moc čítať vás skoro v každej diskusii

h2
8. apr 2024

Ale veď nečítaj. Tá diskusia bola o tom, ako má autorka orálne uspokojiť muža a mala tuším, ak sa nemýlim, 7 strán. Keď ťa to nezaujíma, načo to čítaš?

autor
8. apr 2024

@h2 aj teplý banán môže byť sranda, ale v súkromí.

autor
8. apr 2024

@h2 no práve, o oralnom uspokojení, nie o plieskani si ho o čelo a neviem čo ešte. 🙈

fido69
Autor odpoveď zmazal
h2
8. apr 2024

Veľmi ti vadí, že som ti na správu o 23:37 neodpísala, keď si ma znovu oslovila? Ale ja už nemám k tomu čo dodať, než to, čo už som napísala predtým: Nečítaj to. 🤷🏻‍♀️

autor
8. apr 2024

@fido69 nepotrebujem mužské údy, nie som promiskuitna, zlatko. Ani nepotrebujem vedieť, ako sa to plieska o čelo 🤣 niekedy len tak čítam a nestačím sa diviť čo vo vás je.

viestta
8. apr 2024

@h2 kde je uhorka?

h2
8. apr 2024

Ak si autorkou tej predošlej diskusie, ako naznačil @fido69 , tak sa ti ospravedlňujem, že sme ti zaspamovali diskusiu.

autor
8. apr 2024

@viestta si hladná? Čideš sadiť a nevieš akú odrodu?

h2
8. apr 2024
viestta
8. apr 2024

Nie, vybili sa baterky, tak sa chcem navnadit

fido69
Autor odpoveď zmazal
fido69
Autor odpoveď zmazal
autor
8. apr 2024

@fido69 manželka je asi veľmi šťastná, keď si taky celý deň nadržaný a namiesto toho, aby si jej nahradil uhorku, radšej jej kúpiš zásoby, aby si ty mohol písať tu 🤣

fido69
Autor odpoveď zmazal
h2
8. apr 2024

@viestta 😂

viestta
8. apr 2024

@h2 tka perfis debata a ja ju prepasiem. Pisem si do notesa, ze treba zajtra docitat (ked ju ako kazdu dobru debatu nezmazu)

fido69
Autor odpoveď zmazal
h2
8. apr 2024

@viestta Preskoč zopár strán a choď rovno na koniec. Ja som tiež nečítala všetko. Lebo som sa odbavovala v záhrade. 😂

h2
8. apr 2024

@fido69 Alebo aby nevytiekli. 😂

viestta
8. apr 2024

@h2 aj ty? Aj ja. Konecne vysiel cas aj pocasie. Bolia ma z toho aj chlpy v nose.

h2
8. apr 2024

@viestta Ja sa dnes vytešujem zo svojho nového odstraňovača buriny, skvelá vec! 👍🏻

fido69
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6