icon

Divná skúsenosť

20. mar 2023

Na základe inzerátu v miestnych novinách som objednala službu, ktorá sa dá urobiť iba u mňa v domácnosti. Do telefónu som dostala informáciu o cene, čase a dĺžke činnosti. Následne som oznámila že mám doma dieťa s kiahňami. Nasledovala otázka,
- môžem si so sebou zobrať svoje dieťa, nemám ho kam dať? Súhlasila som, služba vykonaná na 1*, aj keď to trochu dlhšie trvalo, nemala som s tým problém. Iba s tým že to dieťa liezlo do všetkých miestností, do detskej izby kde mi spalo dieťa s horúčkou, do spálne, komory atď, suverénne aj napriek viacerým upozorneniam vykladalo starožitnosti čo boli vo vytríne, zbierku papirových modelov, hádzalo abecedne zoradené knihy, skákalo po posteli, sedačke v kresle, vyliezli na police. Mám deti moje toto nerobili. Ako na ste sa zachovali?

Strana
z2
autor
20. mar 2023

@radkaradix varila som večeru, piekla závin, a pri tom som X krát odbehla
@simsalabim hádam som nemala zbiť cudzie dieťa pred matkou keď slová prosby a rozumne argumenty nepomohli

autor
20. mar 2023

Na prízemí máme veľkú halu spojenú s kuchyňou a jedálňou, technickú miestnosť, wc a komory, na poschodí izby, do technickej nemohol, ale ináč všetko pochodil. Komora má len odsúvacie dvere. Prosím ťa seď pri stole a pozrieme knižku, či na koberci pri legu boli pre neho asi cudzie pojmy.

simsalabim
20. mar 2023

Nepisem nic o biti. Mala si hned niekolko moznosti. Jednou z nich je dieta chytit za ruku a nikam nepustit. Pises, ze si zachranovala zbierku svojho muza… co by si robila, ak by znicil daco cenne? Ak prosby, argumenty a hrozby, je cas skusit daco ine. Jeho matka sa iba prizerala?

autor
20. mar 2023

@simsalabim robila svoju prácu za čo bola platená a ospravedlňovala sa za správanie syna , sem tam mu povedala nech neskáče po čerstvo vytepovanej sedačke a podobne

autor
20. mar 2023

1:15h držať za ruku cudzie dieťa a akože stáť s nim v rohu?

irusa
Autor odpoveď zmazal
radkaradix
20. mar 2023

a aka je tvoja otazka vlastne?

simsalabim
20. mar 2023

Pozri, som si ista, ze keby si to dieta drzala 10minut, tak by potom uz sekalo dobrotu. Ale ty si radsej nechas z domu urobit kolnicku na drevo. Co vlastne touto diskusiou sledujes?

hope87
20. mar 2023

A od koho boli tie upozornenia? Od teba, ci od matky?
Akoze ja by som v prvom rade ani nesuhlasila, aby si niekto, kto ma u mna vykonat nejaku sluzbu, zobral so sebou male dieta. Nehovoriac o tom, ze tvoje malo kiahne a ja by som si toto na triko nezobrala. Takze by som pani povedala, ze nech si skusi vybavit strazenie pre dieta a nech sa ozve, kedy by mohla prist a ci mi to vyhovuje...

selest
20. mar 2023

Co sa da robit. Mohla si ju po 10 minutach vystrajania, ked uz bolo jasne ze dieta nebude 2h sediet, poslat prec a cakat 2 tyzdne na termin. Ja byt nou tak sa ospravedlnim a tiez ti poviem ze pridem radsej inokedy bez dietata. Moje dieta by sa chovalo podobne a tiez by ma neposluchalo, takze nechapem tu pani ze si dietatko zobrala sebou a radsej to nezrusila. Snad si trosku pozna dieta. Vysli ste si vzajomne v ustrety, ona tebe s chorobou, ty jej s dietatom, sedacku mas cistu, co uz tu vyriesis?nic.. nabuduce sa zariadis inak..

Strana
z2