Dlhy, deti, nevera? Ste na tom podobne?

mariettka2
19. sep 2009

Ahojte , chcem sa len tak niekomu posťažovať, lebo už nemám ani naozajstné kamarátky ... Môj manžel v mladosti narobil kopu dlhov o ktorých som nevedela, ked sa priznal , nejak som mu to "odpustila" a začali sme to splácať . Problém je v tom, že nám to nevycháza a tak si našiel ešte jednu robotu, je stále preč, máme jedno dieťa a druhé je každým dňom na ceste .. bývame u rodičov , je to hrozné ...
A čo sa k tomu nepridalo, dnes som mu našla sms-ky , ktoré si písal z nejakou "ženou", neboli to zamilované sms, skôr také vulgárne.
Je pravda že spolu už ani nespávame, po prvé nikdy nie sme spolu len večer o pol noci a po tretie mám pár dni pred pôrodom , ...
Všetko sa končí .... nechcem to, ale neviem čo dalej aspon kôli deťom...
Máte niekto podobný život ? ☹

mirka414
19. sep 2009

smutne to prve by som odpustila a pomohla aj koli detom,ale to posledne je vela...to ze si tehotna a ze nespavate spolu este neznamena,ze to ma robit s inou 😠 .ale nechapem preco druhe dieta do takejto situacie,to je podla mna nerozvazne.

twinflame
19. sep 2009

mariettka2 uplne rozumiem tomu co pises. Prezivala som a prezivam cast z toho, co prezivas ty. Az na tu manzelovu neveru. Brala som si manzela s vedomim, ze ma nejake dlhy. Na vlastne byvanie sme nemali dostatok penazi, zobrali sme si uver. Pracovali sme obaja, manzel zarabal dobre, ale nestacilo to, musela som pracovat aj ja. Manzel chcel dieta. Velmi po nom tuzil. Pred dvoma rokmi sa sa od jeho brata dozvedela, ze mu manzel dlzi nemale peniaze. Radovo stovky tisicov korun. Bola som sklamana. Dalsie dlhy? Preco sa o nich dozvedam niekolko rokov spolocneho zivota? Mna sa to netyka? Nechceme spolocnu rodinu? Nepotrebujeme vacsi byt? Dlhy su jedna velka pliaga. O to viac tie zatajene, ktore sa nahlodavaju do zivota. Manzelov brat sa napr. cudoval, ze sme si kupili novy TV. Nechapala som preco sa cuduje, az potom mi doslo, ze manzel nakupuje veci pre nas, popritom jeho brat caka na svoje peniaze. Manzel odmietol ist s nami na letnu dovolenku, aby sa brat necitil zle. Takto pomaly ale isto to nahlodavalo nas rodinny zivot. Dnes sa rozvadzame. Manzel si totiz povedal, ze ak s nim nechcem dieta, nema nas vztah vyznam. To, ze dlhy su jeho uz vyse 10 rokov a neriesil ich ho uz nezaujima. Ja som nemala chut priviezt dieta do tejto situacie.
Ak Ti manzel zatajuje dlhy si v plnom prave hnevat sa na neho a citit sa oklamana.

maca793
19. sep 2009

neviem čo povedať len veľa síl

lucaska
20. sep 2009

marietkka, drzim palceky..............clovek sa dostane do roznych situacii,mohol sa aj tvoj manzelik zakopnut co sa tyka tych dlhov , len hlavne je ci ta klame na dalej alebo ako to riesi.................

a to ze si tehu a on si nasiel inu tak to nemam slov..................

mariettka2
autor
21. sep 2009

dík baby za povzbudenia, ja si však nemyslím že ma podvádza z inou, skôr si myslím že sú to také tie sprosté sms na audiotextové čísla, alebo na inzeráty ... tie sms boli dve ( čo som videla )
neviem na čo to robí ? možno že mu niečo chýba ??? neviem, ale čo sa týka dôvery , ta je u nás už na bode mrazu, myslíte že sa to niekedy zlepší ???
KOLI DEŤOM ???? ☹

maminuska
21. sep 2009

mariettka kvôli deťom ? A nie aj kvôli tebe? Predovšetkým kvôli tebe, pretože ak ty budeš spokojná a štastná v manželstve, tak aj tvoje deti budú.
Ja keď som zvažovala či zostanem v prvom manželstve alebo nie, tak nie kvôi deťom ale kvôli sebe. Možno to pre niekoho bude znieť sebecky, ale má to svoje opodstatnenie.
Pretože mrzutá, unavená a predosvšetkým vystresovaná mama nie je dobrá mama a nedáva dobrý príklad ani svojej dcére a tobôž nie synovi.
A najlepšie čo môže otec da´tsvojim deťom je šťastnú a spokojnú maminu 😉

pippochiara
21. sep 2009

maminuska ja s tebou suhlasim...
ja by som tiez s muzom neostala kvoli detom..
som tiez rozvedena,teraz mam noveho muza mame spolu dcerku,syna ma za svojho a cakame babo...
naozaj niekedy rozmyslam ci by som bola niekedy takto stastna keby som ostala s byvalym a viem ze nie....
dovera....ja neviem kazdy mame na to iny nazor.ja cloveku ak ma sklame neverim.moj nazor je ze ked to spravil raz urobi to znova....viem nie vzdy je to tak...ale podozrenie by tam bolo....

majsan
21. sep 2009

ahojte tak aj ja sa k vam pridam.aj ja som si vzala svojho manzela s dlhmi.len som vtedy nevedela ze ich ma az tolko.spolu sme od roku 2000 a vzali sme sa az v roku 2006 ked mal nas prvy syn 5 rokov.kedze zijem v zahranici predtym som tu bola raz za pol roka a nevnimala som to az tak kedze mi dost skryval.az posvatbe som zistila vlastne ako to je.ze ma dlhy na vsetkom moznom a ze dlhuje aj vela ludom.vtedy som nevedela ze hraje v kasine ale po mojej podmienke prestal aspon to kasino a teraz hraje sem tam(ako to on vravy na automatoch co su v baroch)k tomu kedze je tiez cudzinec pomaha aj rodine co mi ide dost na nervy kedze z kazdej vyplaty posiela domov a my potom nedokazeme vyzit.ked sa voci tomu ohradim povie ze sa nemam miesat.uz neviem co robit.dokial sa nenarodil nas druhy syn bol ziarlivy kontroloval ma a nesmela som chodit daleko.napr do vedlajsieho mesta ku kamoske.teraz aspon to preslo a pusti ma .ked ja uz neviem co si mam mysliet naozaj vracia tie dlhy spred 10 rokov alebo ich prehraje.vravy ze ide hrat len ked mi to dopredu oznami alebo mi povie potom.zacinam mat vsetkeho dost a uz dakedy si myslim ze ja som cvok nie on.nevravym ze sa nema pomoct rodine ale nie tak a nie kazdy mesiac.

majsan
21. sep 2009

posledne jeho brat vzal pozicku 1500 eur neni to vela ale na kosovo je to dost a moj muz to ma splacat porazi ma raz.

sissi2
21. sep 2009

ahojte,majsan,ty nie si cvok!presne viem,o com pises!ja mam podobny problem,mam 3mesacnu dcerku a muza,o ktorom som sa dozvedela celu pravdu az v 6mesiaci a to Ti ani nepisem,ze ma klamal a klame nadalej,odchadza dost daleko akoze robit ale niekedy mu este ja davam peniaze na vsetko a to som sa ja postarala,aby sme mali kde byvat,co jest,k tomu som na seba este vzala uvery,ktore mi on kazal zobrat,to som este nevedela,ze ich nebude mat z coho splacat a nie sme ani manzelia,takze exekutori idu po krku mne!ked mi ich nesplati,tak po materskej budem musiet robit len na dlhy a to ani nemame byt ale byvam u maminhi manzela,s ktorym si nerozumiem,lebo mamka mi robi v Nemecku a posiela mu peniaze,ktore on len prechlasta.a ten moj niezeby si vazil,ze aj napriek vsetkemu som s nim,lebo ho tak milujem,ale neviem,dokedy to takto vydrzim,lebo ked ide domov,kam ja nemozem,lebo som pohadana s jeho mamou,ktora mi v 8mesiaci vynadala,vraj mam ist na potrat ak sa neviem postarat o dieta(jej vnucku,ktoru ani nechce)len preto,lebo som od jej syna chcela,ze ked chce byt s nami,nech mame aspon na byvanie a jedlo.tak za dobrotu na zobrotu.este ja som zla,lebo som vraj na peniaze.tak a je toho este strasne vela zleho,co som poprezivala,ale uz no coment.som rada,ze po vsetkom,co som prezila,som ja a mala zdrava.aj ked nervy mam uz niekedy take,ze nebyt dcerky,tak neviem.ale ako sa hovori,co ta nezabije,to posilni,ale aj tu silu musis niekde cerpat a mna niekedy posilni uz len viera v boha a v to,ze hadam raz uz konecne budem stastna.viem,ze takto uz dlho nevydrzim,takze ked sa tej moj cim skor nespamata,budem nutena to ukoncit,aj ked ho neskutocne milujem,ale nebudem s niekym,kto ma len klame a berie energiu,ktoru teraz potrebujem,lebo som na vsetko sama a musim sa postarat o dcerku,lebo ona je mojim slnoeckom a zmyslom zivota a koli nej urobim vsetko.tak som si ulavila na dusi,dufam,ze tu napisu viac zeny,ktore maju podobne problemy aby sme sa vedeli drzat nad vodou.tak hlavu hore majsan,mozno by sme si mali konecne otvorit oci a urobit vazne ziv.rozhodnutia.ja tomu mojmu davam ultimatum,ak ho nedodrzi a zas oklame,tak sa vzdavam...

funfactory
24. sep 2009

Ahoj,
myslím si,že tiež som v podobnej situácii ako Ty,síce nie sme manželia,ale žijeme ako druh a družka,ale máme spoločného syna a bývame spolu,môj druh tiež vchádzal do nášho vzťahu s nemalými dlhmi,ale nemal záujem ich splácať ku niektorým som ho donútila,ale ešte stále má veľa podlžností a tým trpíme aj my so synčekom,lebo aj nás ukráca o peniažky splácanie jeho dlhov,ktoré si narobil za "slobodna".v druhej veci čo sa týka nevery,tak až do minulého týždňa som mu verila na 100 percent,vždy aj teraz mi stále opakuje,že ma ľúbi a vždy bude,ale boli sme si jeden piatok vyraziť na disce spolu,niečo sa popilo a môj opitý partner,síce neviem čo si chcel dokázať,ale zrazu som ho zbadala,že sa bozkáva so ženou,ktorá mi je dokonca sestričkou na gynekologii,jej som dala facku a odišla som,druh si nič na druhý den napamatal,aspon to tak tvrdil,no odvtedy som na antidepresívach a stále na to myslím,neviem ako dalej,on mi tvrdí,že už nikdy nebude piť,lebo nevie čo robí,ale mna to bude prenasledovať stále,chcela by som na to zabudnúť a nejako oživiť náš spiločný život,ten stály stereotyp,ale na to musia byť dvaja a on o takých veciach nerád rozpráva,tvrdí,že je všetko v poriadku....Prajem ti veľa síl,aspon vieš,že vtom nie si sama,chlapi necítia tak ako my ženy a zároven už matky.

macka01
24. sep 2009

no teda,máte to poriadne ťažké,a hlavne,vy dievčata spolu s deťmi trpíte za hriechy(dlhy) svojích ppartnerov,nebolo to čestné ísť do vzťahu a nepovedať o takýchto dôležitých skutočnostiach.Nech to všetko má raz šťastný koniec 🙂