Dm body: Ako získať a využiť zľavu?
Prosim vas nevie niekto ako je to s dm bodmi? Od koľko bodov sa dá uplatniť zlava? Ide o to ze dnes som bola na nákup, zbierala som tam body uz dlhsie a hovori mi pokladnicka ze tam mam body, môžem uplatnit zlavu na nákup.. Vravím ze zatial nie (mam v plane este jeden väčší nakup do vianoc a body som chca pouzit tam).. No cize neuplantila som a teraz pozerám cez app a mám tam 14 bodov!! Veď to ani nieje na zľavu myslim.. Je mozne ze mi tie body nejak zmazalo? Ci ona ich stiahla? Pr8 nakupe som zlavu nemala a nezadavala som ani pin kod pre použitie zlavy pri platení
Nedavala si náhodou este davno pradavno dakomu svoju kartu (screenshot) aj s heslom, napr. sestre a zabudla si na to?
Neboli to nejake body, ktorym prepadla platnost? Lebo ja chodim v poslednej dobe do DM-ky casto a toto sa mi nikdy nestalo. Takze to urcite neurobili naschval a nechcu ta klamat ani okradnut.
Nie, nič z toho. Uvidím čo mi odpíšu..
Mala si ich dlhsie ako 3 roky? Ak nie nemohli prepadnúť
@valikasikulova čosi určite nieee

Určite je lepšie používať ich aplikáciu, ja som pochopila, keď ju zaviedli, že je to vylepšená verzia a kartičku som odvtedy nepoužila.