icon

Dm body: Ako získať a využiť zľavu?

24. nov 2024

Prosim vas nevie niekto ako je to s dm bodmi? Od koľko bodov sa dá uplatniť zlava? Ide o to ze dnes som bola na nákup, zbierala som tam body uz dlhsie a hovori mi pokladnicka ze tam mam body, môžem uplatnit zlavu na nákup.. Vravím ze zatial nie (mam v plane este jeden väčší nakup do vianoc a body som chca pouzit tam).. No cize neuplantila som a teraz pozerám cez app a mám tam 14 bodov!! Veď to ani nieje na zľavu myslim.. Je mozne ze mi tie body nejak zmazalo? Ci ona ich stiahla? Pr8 nakupe som zlavu nemala a nezadavala som ani pin kod pre použitie zlavy pri platení

Strana
z2
lenkahvh
24. nov 2024

Určite je lepšie používať ich aplikáciu, ja som pochopila, keď ju zaviedli, že je to vylepšená verzia a kartičku som odvtedy nepoužila.

lindus_esterka
24. nov 2024

Nedavala si náhodou este davno pradavno dakomu svoju kartu (screenshot) aj s heslom, napr. sestre a zabudla si na to?

andrea_82
24. nov 2024

Neboli to nejake body, ktorym prepadla platnost? Lebo ja chodim v poslednej dobe do DM-ky casto a toto sa mi nikdy nestalo. Takze to urcite neurobili naschval a nechcu ta klamat ani okradnut.

janai1
24. nov 2024

@andrea_82 body prepadávajú len raz ročne ku koncu septembra

autor
24. nov 2024

Nie, nič z toho. Uvidím čo mi odpíšu..

valikasikulova
24. nov 2024

Mala si ich dlhsie ako 3 roky? Ak nie nemohli prepadnúť

autor
24. nov 2024

@valikasikulova čosi určite nieee

monillia
24. nov 2024

@autor sk máš prepojenu app s kartou ak9 vravíš, tak po rozkliknuti tvojej karty v app musíš mať uvedené 2 zakaznicke čísla

Strana
z2